DUYURU Güncelleme Notları 1.1.0

Kaos

Üye
Z block iyi hoşda, amaçlanan makro engellenmeye çalışılması harika ama ! elle oynayanlarıda çok etkiliyor. Ayrıca henüz cz'de denemedim ama umarım oradada z engeli yoktur pk yaparken rakibi seçmeyi zorlaştırır... kalabalıkta curcunada rakibi z basarak seçiyorum, benim gibi z ile rakibi seçenler için sorun olacaktır.

FıstıkçıŞahap

Üye
Arkadaşlar Z engeli abarttığınız kadar değil, ne uzattınız ya. Hem macroyu çözün diyorsunuz, hem ağlıyorsunuz gene. Seri şekilde Z basarsanız oyun sizden bir müddet sonra mouse ile düşman seç diyor, sonra tekrar Z ile devam ediyorsunuz. Şu kitle bi bitmedi

Delucia

Üye
Adamlar cz de z ile adam seçiyor oynama lütfen bu oyunu elle seçeceksin adamı czde z ne lo

LosTurcos

Üye
Okçunun tekli skiller iyi olmuş sanki, bide 3 lü 5li düzeltilirse tamamdır
Ve bazı itemlerin yeni ikonları muhteşem olmuş özellikle Rune'ler

TiamatClarke

Üye
Z macro engelleyen yöneticiler , asasların minor macrosu ya da okçuların 3-5 hızlı skill macrosunu da engellesenize? Neden sadece Z macro ? Yaptığınız işi ya tam yapın ya da yapmayın. Çok saçma bir güncelleme . CZ de seri minor atan asaslar , oto 3-5 ok macrosu ile mob kesen okçular ve afk kalıp oto heal atan priestler varken macro kullanmadığımız halde Z tuşuna basamadığımız için oyunu bize zehir etmeniz tamamen saçmalık. Eğer böyle bir şey yapıyorsanız , genie gibi bir sistemi mağzaya koyun alalım. Bir işi yapıyorsanız tüm yönlerini düşünmeniz lazım.

DaftPunk

Üye
güncelleme sonrası oyuna girdiğimde kameram aktif oluyor, neden? tek yaşayan ben miyim bu durumu? oyun neden benim kamerama erişiyor? :D
Gülcemalini görmeye çalışıyorlardır :D Şaka bir yana enteresan bir durum . Kamerayı sökebilirsin çözüm olarak :D

PAPATYAM_

Üye
4- Death Valley haritasında bulunan yaratıklardan elde edilen altın miktarı azaltıldı.
*Potlara para yetiştiremiyorduk , artık basic skilleri kullanırız
-Sitem resmen insanlara "TL verip 1000 lik mana hp potu çekmek zorundasınız diyor"
-Herbalizim mesleğini aktif edin baride insanlar çiçekte böcekten elde ettiği şeylerle kendine hp&mp potion yapabilsin ( ama pardon onuda mining gibi 34 ila 39 saat arasında 10Lv yapmaya zorlayın )

Mage fire skilleri stun atma özelliğine sahip rangesi aşırı fazla binlerce geri dönüş olduğuna eminim bununla ilgili ama bir yaptırım yok / Forumda sayfalarca onlarca Warrior Mana sorunu ile ilgli konular açıldı geri bildirimler yapıldı - " Warior Sprit skili 10 saniye "

- İyi çalışmalar , bu arada söz verdiğiniz telafi ödüllerinden ne haber ? / Alphada oynayan oyuncularada hediyeler olacağını söylemiştiniz

potları 1000lik olanı pazardan veya pustan almazsan zarar edersin

madebodom

Üye
Güncelleme için teşekkür ederiz fakat pazar açma sorunu devam etmekte ve Dorian 1'den 2ye geçerken %80 ihtimalle oyun kapanıyor bir hata ekranı çıkıyor Send & Close deyip tekrar oyuna girmemiz gerekiyor bunların bir an önce çözülmesi lazım ..

DAHAKA

Üye
Tamam şuan en azindan afk makrolar engellendi .Peki czde minor makro yapanlar , sekmeden seri skill atanlarin makrolarina da bir çare gelicek mi ?

lBuffaLo

Üye
mage damagelerini düşürürken keşke güncelleme notuna ekleseydiniz fll mp çar 800 vuruyo :)

onurttek

Üye
güncellemeler çok güzel. sunuculardan kaynaklı lag sorunları oluyor. birde telafiler vardı. bu konulara da el atabilirseniz iyi olur.

blacksecond

Üye
Benim anlamadığım bu oyun p2w olmucaktı hani ? her güncellemede birşeyi kısıp para yatırmaya zorluyorlar insanlar (APTAL) Değil kendi ayağınıza sıkmayın sözünüzün arkasında durun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt