DUYURU Güncelleme Notları 1.2.0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HeaveN

Üye
launcher dolsa gircek oyuna :) onu bekliyoz bilgileri var düzelir İNŞALLAH çoğu kişi bekleme kaldı giremiyo oyuna

kaan26

Üye
maşşalh işe yarmaz konularda çok iyi çalısıorsunuz. 1 craftın balık sistemindeki equip lv error hatasını halletmediniz .artık gına geldi. bu saatten sonra düzelene kadar girmem

platoon0x

Üye
oyunun ana sorunlarını görmezden gelip ufak tefek rötuşlar yapmaya devam ettiğiniz sürece insanlar oyuna düzelene kadar ara vermeye veya temelli bırakmaya devam edecek. "tek başına görev yapabilme, farm yapabilme, mobların hasar dengesi, skillerin mana bedelleri" gibi oyunun en temel yapıtaşları hiç sağlıklı çalışmıyor ve bu sorunlar hakkında 2 patchtir en ufak değişim yok

Magicflow57

Üye
Yaratıklar aşırı derecede vuruyolar 8'li partide bile 2-3 bazen daha fazla kişiye hasar atabiliyor. Bunun düzeltilmesi gereken en önemli madde olduğunu düşünüyorum. Solo yaratık kesmek imkansız 600 700 vuran mob mu olur ?

ZazaCapitan

Üye
maşşalh işe yarmaz konularda çok iyi çalısıorsunuz. 1 craftın balık sistemindeki equip lv error hatasını halletmediniz .artık gına geldi. bu saatten sonra düzelene kadar girmem
sadece bu değilki stone da rare itemle 2level stone toplanmıyor ama commonla toplanıyor bunuda düzeltmeleri gerekli

Mmomanyagı

Üye
Ben bunun sebebini balıkçılık levelimin düşüklüğüne bağlıyodum. Balıkçılık dışındaki diğer mesleklerde mesela odunculukta 3 lwlim epic balta çalışıyor mu? Eğer öyleyse kafadan 10 m zarardayım.

kaan26

Üye
Ben bunun sebebini balıkçılık levelimin düşüklüğüne bağlıyodum. Balıkçılık dışındaki diğer mesleklerde mesela odunculukta 3 lwlim epic balta çalışıyor mu? Eğer öyleyse kafadan 10 m zarardayım.
balıkcılık levelim 10. hala takamıorm rare .

ZazaCapitan

Üye
level farketmeden bütün toolları takabilirsiniz olay o değil toolar bozuk şuanda

Scortin

Üye
sabahtan beri yamayı yüklemeye uğraşıyorum 5 saat oldu hala %61 e anca geldi yazık günah ya

secret35

Üye
Guncelleme sonrasi oyuna girmede sorun yasiyorum. Launcher ile basla dedigimde loading ekrani sonrasi ekran donuyor. Alt+Tab yapinca ve oyuna geri donunce aslinda sifre giris ekraninda oldugunu goruyorum ancak tiklayip sifremi yazamiyorum. Sonrasinda alt tab yapip tekrar oyuna dondugumde ise aslinda sifremi yazabildigimi gordum. Yani oyun ekraninda yaptiklarimi goremiyor ve oyuna giremiyorum. Bu tur bir sorunla karsilasan oldu mu ? Dune kadar hersey sorunsuzdu ancak bugunku guncelleme ile sorun ortaya cikti.

Tesekkurler.

Marceline

Üye
Öyle deme z block geliştirildi bir adım daha hangi mmo oyununun yapımcıları böyle çözüm üretebiliyor ve geliştiriyor maşallah suphanAllah nazar değmesin yönetime sonsuz teşekkürler.

Scortin

Üye
bu yamayı manuel yükleyemiyor muyuz arkadaşlar allah için eziyet ya bu bir oyun oynayacaz yama yüklenmiyor kafayı yicem

HeaveN

Üye
aynen yama bendede yüklenmiyo kaç saat oldu deniyom gelmiyo güncelleme geldikten sonra oldu yoksa hiç bi sorun yoktu oyunda

Scortin

Üye
internet hızım 50 olmasına rağmen 83 kb /s yüklüyor şaka gibi en azından chromeden indirebilseydik daha hızlı inerdi

Overkill

Üye
Moblar 500 metre ötedeki magelere vurmasının önüne de geçseniz hani dibinde adam var ne bileyim yada koşsun kovalasın ama 500 metreden vurmasın ?

BySavas

Üye
Ekli dosyayı görüntüle 6201

İlk patch öncesii I/O istatistiginde saniye basına biriken 2~3 GB üzeri degerine sahipken bir önceki yamada bu 4 GB a kadar yukselen bir artış gostermişti , yayınlanan son yama sonrasında I/O s/n maksimum birikme değeri 400 MB a kadar düştü bu çok iyi bir netice.

Ekli dosyayı görüntüle 6202

ilk patch öncesi GPU ram reserve kullanım oranı ortalama 4 ila 8 GB ekran kartlarında minimum 3~4 GB civarındaydı (rakamlar net değildir değişken olabilir) , patch sonrası ortalama %1 a yakın bir iyileşme mevcut 1.9 ~ 2.9 GB civarında düştü fakat tüm oyuncuların toplu olduğu alanlarda (pazar bölgesi gibi) oran hala yuksek min 3.1 ~ 4 GB aralığında. Pazar yoğunlukla Dorion da kurulduğu için bu alanda otomatik LOD olustuma yerine statik LOD seçimi 2. veya 3. level orta kalite poligon duzeyi olarak test edilirse belki ekran kartının işleme hacmi 2GB veya birazdaha altına düşürebilir. (oyuncu tavsiyesi)

Genel olarak cpu kullanımında da düşüş mevcut patch oncesi duruma kıyaslarsak minimum %70 civarında stabildi şuan %55 civarına kadar düşüyor gayet iyi bir sonuç fakat bu pazar alanlarında geçerli değil oyuncuların toplu bulunduğu alanlarda hala cpu kullanımı fazla. fakat haritanın geneline yaydıgımızda cpu kullanımında bariz bir düşüş mevcut.

yama öncesi ve ilk yama sonrası yaptıgım client için stress testlerinde ciddi crash oranı vardı. Zaten forumda da oyuncular bu sorunlarını belirtmişti.
Şuan gerçekleştirdiğim stress testlerinde ise ilk yamaya oranla crash durumu çok daha stabil. Şuan için crash şikayetlerinin çok daha az seviyede olacağını düşünüyorum bunun için forumda ki konuları takip edeceğim. Crash sorununda ciddi anlamda bir iyileşme mevcut.

Genel olarak gelen son yamada oyunun pazar alanı hariç geneline baktığımızda gerçekten olumlu derecede bir performans artışı olduğunu düşünüyorum.
merhaba benim m2 ssd 1700okuma/1600yazma hızlarına sahip
oyuna launcherden başla diyorum.

id şifre ekranındaa sürekli saniyede 190 megabayt ssd-den "okuma" işlemi yapıyor yaklaşık 4 dakika sürüyor sürekli 190-180 arası megabayt kullanıyor bu sendede oluyormu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt