Güncelleme Notu Güncelleme Notu 2.0.0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

thedarga

Üye
yok ya bence bakım. bu güncellemedeki hatalar içindir muhtemelen şuan pek oyun oynanmıyorda farkettiysen :D

JaxSui

J
Siz diğer oyun değilsiniz demem Knight oynadığımın anlamına gelmez bu 1, 2.side burada bu şeyin Rise Online'ye bir katkı sağlamayacağı, saçma olduğu hakkında konuşuyorum. Ayrıca aciz gibi laf atayım kaçayım post point kasayım demiyorsan eğer Lost Ark'tan geldiğimi önceki postlarımda belirttim KO denen şartlatanların yönettiği oyunu duydum oynayanlar ile konuştum dibine kadar biliyorum, pratikte bilgim yok 1 kere elime almadım. Çingene gibi sağa sola sallamadan başkalarınada boş yapmaman dileğiyle, iyi forumlar kardeş.
O zaman dediğinizi konuşalım. Neden çok kötü ve saçma ? Oyunun parasının değerli olması iyi bir şey değil mi ? Sakın tl karşılığını anlamayın. Coinlerde bile bir yakım varsa arzı düşürme varsa o coinin fiyatı artar. Oyundaki parayı da bu şekilde bir eritme yöntemi seçtilerse bence gayet makul... Aylar yıllar sonra oyunda oyun parası çoğalacak ve değersizleşecek. En azından bir yakım mekanizması olmuş olur. Knighttaki gibi 21 gb olunca toplanıp birilerine vereceğiz demedikleri için yakım gibi düşünüp bana göre gayet mantıklı bir sistem.

Oldu mu ?

BilyG

Üye
insanlar beklerken okuyabilecekleri güncelleme notları olsa ne güzel olur

morganlefay

Üye
Offline pazardan veya auction housedan vergi alsanız anlarım da milattan kalma pazar sistemine ne diye vergi koyuyonuz :D

Offline merchant/AH ne zmn aktif olacak?
yakında npc asset i ekleyip 3-4 m ye buff sc, dash sc satmaya başlarlar gb silmek için

Nikniyme

Üye
Siz diğer oyun değilsiniz demem Knight oynadığımın anlamına gelmez bu 1, 2.side burada bu şeyin Rise Online'ye bir katkı sağlamayacağı, saçma olduğu hakkında konuşuyorum. Ayrıca aciz gibi laf atayım kaçayım post point kasayım demiyorsan eğer Lost Ark'tan geldiğimi önceki postlarımda belirttim KO denen şartlatanların yönettiği oyunu duydum oynayanlar ile konuştum dibine kadar biliyorum, pratikte bilgim yok 1 kere elime almadım. Çingene gibi sağa sola sallamadan başkalarınada boş yapmaman dileğiyle, iyi forumlar kardeş.
KO oynadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam :D

mrares

Üye
10- Crafting sistemi geçici olarak bakım moduna alınmıştır. Bir sonraki patch ile birlikte, meslek sistemindeki eksiklikler giderilmiş olacaktır.
Tam olarak ne kadar süre zarfınca bu bakımda kalmaya devam edecek? Patch ile birlikte mi açılacak yoksa, patch gelmeden mi Geçici bakım süresi bitecek?

Ridwan53

Üye
Kendi kurduğumuz pazardan ne vergisi alınıyor. Bence çok yanlış hadi afk pazardan alınsın ona eyw..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt