Lord
Üye

Aynen kanka demek istediğim tam olarak bu.Afk merchant ve AH den vergiyi anlarım. Bunlar verilen bir hizmet karşılığıdır. Ama kendi açtığımız pazardan vergi alınması yanlış bence
Aynen kanka demek istediğim tam olarak bu.Afk merchant ve AH den vergiyi anlarım. Bunlar verilen bir hizmet karşılığıdır. Ama kendi açtığımız pazardan vergi alınması yanlış bence
O zaman dediğinizi konuşalım. Neden çok kötü ve saçma ? Oyunun parasının değerli olması iyi bir şey değil mi ? Sakın tl karşılığını anlamayın. Coinlerde bile bir yakım varsa arzı düşürme varsa o coinin fiyatı artar. Oyundaki parayı da bu şekilde bir eritme yöntemi seçtilerse bence gayet makul... Aylar yıllar sonra oyunda oyun parası çoğalacak ve değersizleşecek. En azından bir yakım mekanizması olmuş olur. Knighttaki gibi 21 gb olunca toplanıp birilerine vereceğiz demedikleri için yakım gibi düşünüp bana göre gayet mantıklı bir sistem.Siz diğer oyun değilsiniz demem Knight oynadığımın anlamına gelmez bu 1, 2.side burada bu şeyin Rise Online'ye bir katkı sağlamayacağı, saçma olduğu hakkında konuşuyorum. Ayrıca aciz gibi laf atayım kaçayım post point kasayım demiyorsan eğer Lost Ark'tan geldiğimi önceki postlarımda belirttim KO denen şartlatanların yönettiği oyunu duydum oynayanlar ile konuştum dibine kadar biliyorum, pratikte bilgim yok 1 kere elime almadım. Çingene gibi sağa sola sallamadan başkalarınada boş yapmaman dileğiyle, iyi forumlar kardeş.
ee aç kapa mı yapıldı oyuna nerede notlar
yakında npc asset i ekleyip 3-4 m ye buff sc, dash sc satmaya başlarlar gb silmek içinOffline pazardan veya auction housedan vergi alsanız anlarım da milattan kalma pazar sistemine ne diye vergi koyuyonuz
Offline merchant/AH ne zmn aktif olacak?
KO oynadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamamSiz diğer oyun değilsiniz demem Knight oynadığımın anlamına gelmez bu 1, 2.side burada bu şeyin Rise Online'ye bir katkı sağlamayacağı, saçma olduğu hakkında konuşuyorum. Ayrıca aciz gibi laf atayım kaçayım post point kasayım demiyorsan eğer Lost Ark'tan geldiğimi önceki postlarımda belirttim KO denen şartlatanların yönettiği oyunu duydum oynayanlar ile konuştum dibine kadar biliyorum, pratikte bilgim yok 1 kere elime almadım. Çingene gibi sağa sola sallamadan başkalarınada boş yapmaman dileğiyle, iyi forumlar kardeş.
Tam olarak ne kadar süre zarfınca bu bakımda kalmaya devam edecek? Patch ile birlikte mi açılacak yoksa, patch gelmeden mi Geçici bakım süresi bitecek?10- Crafting sistemi geçici olarak bakım moduna alınmıştır. Bir sonraki patch ile birlikte, meslek sistemindeki eksiklikler giderilmiş olacaktır.