Güncelleme Notu Güncelleme Notu 2.0.0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mert13

Üye
Ee dengeleme yok mu iceye 52 okçunun damagesi veya casting sorunu ?

Gensuke

Üye
yeni boss drop mekaniği oyunu nasıl etkileyecek acaba ? oyuna giren uniqe item sayısı 50 katına çıkınca tekrar eski haline çevirirler mi dersiniz ?

ByBrky

Üye
Max servers limit reached. You can try again latter.

Girmek için ne yapmamız gerekiyor? Saatlerce tıklayıp deneyecek miyiz?

emre2147

Üye
güzel çalışma, devamlarını da bekliyoruz, lakin bu nedir ama :)
1652951169256.png

IzmirLee_3535

Üye
Kusura bakmayın vergi saçma olmuş. Oyunda zaten insanların aldığı gibi hergün 50-100 m satın alamıyoruz. sağdan soldan kestiğimiz mini canavarlardan bişeyler çıkıp pazarda satılsın istiyoruz ve ona vergi ödüyoruz. Köprüden'de vergi alınacakmı bir sonraki patch'te ?

DaftPunk

Üye
Taksicilere yapılan güncelleme efsane ötesi. Doğru düzgün exp kasamıyorduk mükemmel olmuş .

Murphy

Üye
muazzam bir düzenleme, tek solukta okudum tebrik ediyorum elinize emeğinize sağlık..

Paris

Üye
Max servers limit reached. You can try again latter.

Girmek için ne yapmamız gerekiyor? Saatlerce tıklayıp deneyecek miyiz?
Zindan sistemi yeni geldiği için biraz yoğunluk var. Sunucular dolu diye o hatayı alıyorsunuz, sürekli deneyerek giriş yapabilirsiniz. Saniyelik farklarla bile girişler yapılabiliyor.

ByBrky

Üye
Zindan sistemi yeni geldiği için biraz yoğunluk var. Sunucular dolu diye o hatayı alıyorsunuz, sürekli deneyerek giriş yapabilirsiniz. Saniyelik farklarla bile girişler yapılabiliyor.
Sürekli denemek mi? Çok komiksin...

52zeki52

Üye
Genel olarak güzel bir güncelleme ancak itemlerle oynanmasını doğru bulmuyorum. Bir item nasıl çıktıysa çok abuk bişey olmadığı sürece öyle kalmalıydı. Elimde Brawler's Earring vardı ve Healt Bonus 7, Defans 12 veriyordu. Güncellemeden sonra Healt Bonus STR bonus ile geğişmiş ve item 10 kat değerlenmiş durumda. İtemin bonusunun değişecegini bilsem zaten satmazdım burada ciddi manada bir maduriyet söz konusu. Bu durum için ne yapacaklar acaba tatmin edici bir cevap bekliyorum. Herkesin eline sağlık iyi oyunlar.

xeinz

Üye
oyunda çok kötü şekilde takılmalar fps dropları oluşmaya başladı güncellemeden sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt