JaxSui
J

Vergi iyidir. Coins siler%3 vergi mi ? Bu nereden çıktı abiii ahdjkashdjka![]()
Vergi iyidir. Coins siler%3 vergi mi ? Bu nereden çıktı abiii ahdjkashdjka![]()
Vergi iyidir. Coins siler![]()
Bu vergi kesiminin acilen kaldırılması gerekiyor.70- Normal pazar ile sattığınız ürünlerden %3 vergi kesimi yapılacaktır.
Soloya özel ne olduki hocam anlayamdım benmüthiş güncelleme tebrikler. solo oyunculara verdiğiniz önem göz yaşarttı
2x solo dungeon hakkı ve solo olarakta bosslardan drop alabilme olasılığı.Soloya özel ne olduki hocam anlayamdım ben
Şu konuya neden çok az kişi değinmiş. Gerçekten çok sinir bozucu bi olay mob ölüyor ama hala seçili kalıyor heal atamıyoruz.Yeni güncellemede "Düşman öldükten sonra hedeften çıkma sorunu düzeltildi." şeklinde değişiklik yapmışsınız. Böyle bir sorun nerede vardı bilmiyorum ama sorun düzeltecez diye sorun yaratmışsınız. Battle priest ile canavarı öldürdükten sonra kendime heal atamıyorum. Canavar seçili olduğu için basılmıyor heale. Partiden kendi ismime tıklayıp heal atmaya çalışıyorum, yine atılmıyor. W-S ile ileri geri hareket edip atmaya çalışıyorum, yine atılmıyor. Sadece mouse ile karakteri yürütünce ölü canavarın tıklanması geçiyor. Battle priestlerin solo canavar kesmesini bayağı zorlaştırmışsınız, düzeltin lütfen. Çok sinir bozucu bir hale gelmiş.
------------------------------------------
Server kapasitesi dolu olduğu için dungeona giremiyorum. Günün bitmesine 6,5 saat kaldı ve gece yarısına kadar oyuncu sayısı daha da artacak. Ben giremezsem, bakın "girmezsem" değil, oyunun serverları yetersiz olduğu için giremezsem dungeon hakkım neden yanıyor? Bunu günde 2 değil haftada 14 şeklinde ayarlasanız gece 4'te 5'te falan girip bir şekilde kullanırdık haklarımızı.
yamadan sonra oyun bozulmuş gibi bu nasıl iştir anlamadım gercektengüncelleme notunda 60 madde geldi. Dungeon gelecek diye sevinirken, dungeona giremiyoz, oyunda mevcut yapıdaki birçok şey bozulmuş. Uyarı metinlerine yazılımcı arkadaş asdfasdfasd yazıp geçmiş.
Testleri yapılıyor deniyor şu kadar bug çıkması ilginç. Ben de IT sektöründeyim, bir update sonrası şu kadar bug çıkarsa o testçiyi kovarlar.y
Vergi BDO 'da da var. Knight'dan başka oyun oynamadığınız için dikkat etmemiş olabilirsiniz.Vergi olayı çok kötü ve saçma. Siz diğer oyun değilsiniz. Vergi %3 kaldırılması hoş olur.
Afk merchant ve AH den vergiyi anlarım. Bunlar verilen bir hizmet karşılığıdır. Ama kendi açtığımız pazardan vergi alınması yanlış benceVergi olayı çok kötü ve saçma. Siz diğer oyun değilsiniz. Vergi %3 kaldırılması hoş olur.
Siz diğer oyun değilsiniz demem Knight oynadığımın anlamına gelmez bu 1, 2.side burada bu şeyin Rise Online'ye bir katkı sağlamayacağı, saçma olduğu hakkında konuşuyorum. Ayrıca aciz gibi laf atayım kaçayım post point kasayım demiyorsan eğer Lost Ark'tan geldiğimi önceki postlarımda belirttim KO denen şartlatanların yönettiği oyunu duydum oynayanlar ile konuştum dibine kadar biliyorum, pratikte bilgim yok 1 kere elime almadım. Çingene gibi sağa sola sallamadan başkalarınada boş yapmaman dileğiyle, iyi forumlar kardeş.Vergi BDO 'da da var. Knight'dan başka oyun oynamadığınız için dikkat etmemiş olabilirsiniz.