DAYIWASHERE
Üye

Hagarda giriyor mu?
neden hala dungeona gıremıyoruz solo da gırılmıyor grupta bunu açıtığınızda çözülmüş olmalıydı.. üzüyorsun bızı RİSE ONLİNEDüzenlemeler
1- Solo ve grup dungeonlar tekrar aktif edildi.
-Giriş hatalarında düzenlemeler yapıldı.
-Giriş limitleri arttırıldı.
2- Normal pazar kurma limiti arttırıldı.
3- Hagard/Haddar yaratık doğma sorunu düzeltildi.
4- Death Valley haritasında, kanal değiştirince aynı kordinatta doğma sorunu düzeltildi.
5- Grup Dungeon haritasında 3. Odadaki Asansör ve 4. Odadaki Stünlarda oluşan mekaniksel sorunlar ile ilgili çalışma yapıldı.
6- Solo ve Grup dungeon haritalarında exp puanı 4 katı arttırıldı.
7- Maile OTP kodu gitmeme sorunu düzeltildi.
8- Bazı menülerdeki yazım hataları düzeltildi.
Güvenlik güncellemeleri
1- Macro güvenlik sisteminde düzenlemeler yapıldı.
Neden sıra sistemi olsun ? Direkt girebileceğimiz şekilde düzenleme yapmaları lazım. Yıl 2022 beyler....Zindanlara girmede sıra sistemi gelmeli...
Ben kısmi renk körüyüm ve o kodu yazana kadar 2 dk uğraştım.bu captcha kodunu çok aradınız mı? İsterseniz bernoulli denklemi verin onu çözelim öyle anlaşılsın macro olmadığımız.
Kardeşim sen laf gelimi söz gelimi ne bilmiyor musun ? Konu o değil konu benim gözlerimde sorun olması ve yeni kodun janjanlı bir şekilde çıkıp bana zorluk çıkarması.sallama kardeşim kod 30 sn görünüyor zaten nasıl 2dk uğraştın
Sonraki büyük yama ile birlikte eksiklikler giderilecektir.Craft hakkında da en azından ne zaman açılacağına dair bir bilgilendirme istiyoruz.
Şuan çok yoğunluk var ve arttırdığımız limitler sürekli doluyor, en kısa zamanda limit sorununu minimum yaşayacağınız bir seviyeye yükseltilecektir.
Bahsettiğiniz sıra sistemini listemizde bulunmaktadır.Bunun gibi bir uyarı yerine sıraya alsa bizi sırası geleni içeri alsa bizler için daha kolay olur.