DUYURU [Güncelleme Notu] 2.0.1

MiceS

Üye
x4 exp gerçekten çok az kullanıcılar hiç yoktan oraya girdiğinde +60 birisi girdiğimde en az %6-7 arasında exp Helsinki. Dungeon onun için cazip hale gelsin. Orada geçireceği zamanı exp slotunda daha çok alıyor.

Şimdi diyecekseniz dolu kimse giremiyor. Herkes merak ettiğinden giriyor. Exp konusunda bu şekilde devam ederse 1-2 girer 3. Ye girmekten vazgeçer. Dungeon kullanıcılar için cazip olmalı. Saygılar iyi çalışmalar

henks

Üye
zindanları biraz daha kolaylastırmanız lazım. Tabiki çok kolay olmasınlar ama solo zindanlar sc basmadan da yapılabilmeli.

CakiAlonso

Üye
Ard arda 2 kere girebilsek 1 sc ile 2 dungeon çıkarırız ama o da olmuyor :)

Querrero

Üye
55 oldum büyük bi hevesle girdim sürem bitti %10hp ile kaldı boss. Ha bu arada Easy girdim yanlış olmasın :D
Biraz daha mı zor yapsalardı acaba zindanı :D
zindanları biraz daha kolaylastırmanız lazım. Tabiki çok kolay olmasınlar ama solo zindanlar sc basmadan da yapılabilmeli.

Awareness

Üye
Sonraki büyük yama ile birlikte eksiklikler giderilecektir.

Şuan çok yoğunluk var ve arttırdığımız limitler sürekli doluyor, en kısa zamanda limit sorununu minimum yaşayacağınız bir seviyeye yükseltilecektir.

Bahsettiğiniz sıra sistemini listemizde bulunmaktadır.

Sonraki büyük yama 1 ay sonra mı? Diğer MMORPG lerde ortalama 1 ay, ama biz çok daha erken yapiyoruz demiştiniz.

Şu an önümüzdeki büyük yama için yaklaşık tarih 15-20 gün sonra diyebilirmiyiz yoksa daha mı uzun ? Net olmasa da tarih tahmininiz nedir, bi süre verirmisiniz .

CBL

Üye
Bu solo dungeon biraz zor olmamiş mı ? 55 lvl bi warrior ile son bossu kesemedim. O kadar hızlı regen oluyorki 95% den aşağı hp si inmiyor..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt