Umarım dediğin gibi olur dostum ama ben bu kadar yakın zamanda beklemiyorum yacumartesi açarlar herhalde 95i bitmiştir
hayır çiğ köfte söylediler ve çalışmaya devam ediyorlarGüncellemeyi yapıp, oyunu aktif etmeyi unutup, gidip uyudular bence.![]()
reis aynen yaaaŞuna 15 dakika dediğinizde 15 dakika sonra açın. Her bakımınızda pc başında bekliyoruz. Bir kere tutsun şu ön görünüz.
Ben aksini düşünüyorum Özellikle Mage arkadaşlar bu durumdan en çok etkilenen kısım oluyor. farm yapan bir mage asastan tek yiyor zaten yeri geliyor mobları toplu kestikten sonra kutuları alamadan ölüyor çok iyi olmuş bence1- Death Valley savaş haritasında ve diğer tüm haritalarda toplama özelliği çalışan " Magical Looter " ürünü mağazaya eklendi.
Savaş haritasına böyle bir şey eklenmiş olması üzücü.
Dostum her 1000lik pot bittiğinde slottan gelen coinler ile 2 tane 1000lik pot alabileceğin para birikiyor zatenbu pus fiyatları çok fahiş birşeyler düzenlenmesi lazım günde 4 veya 5 adet 1000lik pot gider oldu farm yapmaya korkuyoruz kostümler tek fiyat olup bonusları aynı olmalı neyi bıraktık neye başladık dedirtmeyin insanlara gerçekten kötü gidiyor sürümden kazanmak yerine bu izlediğiniz yol çok yanlış
reis birazdan dediğiniz 15 dakikay dı baya zaman kaybı oldu?Sunucular birazdan aktif olacaktır.
Beklemedeyiz , teşekkürler bilgi içinSunucular birazdan aktif olacaktır.
Evet , ancak genel olarak piyasaya haddinden fazla item girmesine sebep olabilir bu durum. Çünkü bildiğim kadarıyla DV haritasında drop oranları daha fazla. Hayırlısı olsun.Ben aksini düşünüyorum Özellikle Mage arkadaşlar bu durumdan en çok etkilenen kısım oluyor. farm yapan bir mage asastan tek yiyor zaten yeri geliyor mobları toplu kestikten sonra kutuları alamadan ölüyor çok iyi olmuş bence![]()