DUYURU Güncelleme Notu 2.0.5

SunRise

Yönetici
Community Manager
Sunucular aktif edilmiştir, iyi oyunlar..

Abdullah Çınar

Üye
Sunucular aktif edilmiştir, iyi oyunlar..
Bu konu ile alakalıda rise online resmi sitesinde sunucuların aktif ve de aktif olduğuna dair kırmızi ve yeşil ışık ile bir online offline ibaresi koyulursa bence çok iyi olur PC başına gelip her seferinde denemekten ise siteden güncelleme durumunun bitip sunucuların açılıp açılmadığını takip ederek direk açıldığı zaman tek seferde giriş yapabiliriz lütfen bunu yetkililer olarak uygulamaya çalışmalar arasına alırsanız seviniriz

OBRE

Üye
Mağazada ekli birşey yok. Neyse Patch yorumum "Hüsran".

OBRE

Üye
Kardesim insanları yanlış yönlendirme lütfen gelen patcın amacı lagı gidermekti şuan lag durumu gayet normal..
Yanlış yönlendirme ne alaka ? Mağazaya eklenmesinde hata olduğunu mağazada görünmediğini söylüyorum. Pach yorumumda hüsran diyerek beklentilerimi karşılamadı diyorum. Lagla alakalı bir yorum göremedim ben ? Boş boş konuşma lütfen.

bayc

Üye
4. Maddede bahsedilen kullanım süresinden kastınız nedir acaba?

Edit: Kullandıktan sonra farkettim, süre 20 dakikaya çıkartılmış ama arayüzde güncellenmemiş :)

Son düzenleme:

GençAtsız

Üye
Yanlış yönlendirme ne alaka ? Mağazaya eklenmesinde hata olduğunu mağazada görünmediğini söylüyorum. Pach yorumumda hüsran diyerek beklentilerimi karşılamadı diyorum. Lagla alakalı bir yorum göremedim ben ? Boş boş konuşma lütfen.
Güncelleme senin beklentilerine göre değil oyundaki sorunları gidermek adına yapıldığını anlatmak istedim . Burda asıl amaç LAG tı yani parüşütle iniyor sanırım

Hedvein

Üye
Optimizasyon sorunları ile mücadele sürecinde hiçbir şekilde diğer konular önemli değil bence. Akıcı şekilde oynandıktan sonra Arayüz, Dengeleme, Oyun için etkinlikler ve diğer tüm opsiyonların daha kolay düzeleceği bir evren söz konusu.

OBRE

Üye
Güncelleme senin beklentilerine göre değil oyundaki sorunları gidermek adına yapıldığını anlatmak istedim . Burda asıl amaç LAG tı yani parüşütle iniyor sanırım
Sen mi DV ' deki lag düzeldi demiştin ? Gir bi bak istersen ? Beterin beteri var derlerdi doğruymuş :) Güzel patch teşekkürler.

bily35

Üye

YENİLİKLER

1- Death Valley savaş haritasında ve diğer tüm haritalarda toplama özelliği çalışan " Magical Looter " ürünü mağazaya eklendi.

DÜZENLEMELER

2- Lunaskar/Priest karakterinde bulunan alan etkili Debuff yeteneklerin mesafe hatası giderildi.
3- Warlock's Shield eşyasında hata sonucu gözüken resistance değerleri kaldırıldı.
4- Roast Chicken eşyasının kullanım süresi düzenlendi.
5- Grup Dungeon Diabolic Dragon yaratığının bazı alanlarda vurmama sorunu giderildi.
6- Ölüm animasyonunda yaşanılan takılma sorunu giderildi.
7- Crystal Fortress War etkinliğinde party bozulmama hatası giderildi.
8- Hp Bar'da yaşanan düşme/yükselme değerlerinin geç gözükmesi ile ilgili çalışma yapıldı.
9- Lag sorunu ile ilgili çalışma yapıldı.

Şimdiden bütün oyuncularımıza keyifli oyunlar dileriz.
İyi forumlar :)
Arch swordumun damagesi lr olduğu sürece bize keyifli oyun falan dilemeyin kardeşim. Oyunda bir silah yapmışsınız Lr damage koymuşsunuz ama bi halta yaramıyor. Geçici olarak zehir hasarı bile yapmıyorsunuz ( asasların , okçuların silahları düzeltilmişti ama ) , her güncelleme geldiğinde şimdi düzeltecekler diyorum sonuç yine hüsran...

Was

Üye
her resten sonra dorion 1 de pazar kurma limiti düşük unutuluyor , yine pazar kuramıyoruz full çekiyor

Digna Nyx

Üye

YENİLİKLER

1- Death Valley savaş haritasında ve diğer tüm haritalarda toplama özelliği çalışan " Magical Looter " ürünü mağazaya eklendi.

DÜZENLEMELER

2- Lunaskar/Priest karakterinde bulunan alan etkili Debuff yeteneklerin mesafe hatası giderildi.
3- Warlock's Shield eşyasında hata sonucu gözüken resistance değerleri kaldırıldı.
4- Roast Chicken eşyasının kullanım süresi düzenlendi.
5- Grup Dungeon Diabolic Dragon yaratığının bazı alanlarda vurmama sorunu giderildi.
6- Ölüm animasyonunda yaşanılan takılma sorunu giderildi.
7- Crystal Fortress War etkinliğinde party bozulmama hatası giderildi.
8- Hp Bar'da yaşanan düşme/yükselme değerlerinin geç gözükmesi ile ilgili çalışma yapıldı.
9- Lag sorunu ile ilgili çalışma yapıldı.

Şimdiden bütün oyuncularımıza keyifli oyunlar dileriz.
İyi forumlar :)
"Magicial Looter" tek bir karaktere mi bağlı kalıyor pet gibi yoksa yan karakterlerde de kullanılabiliyor mu?

starboy61

Üye
Son 1 ay içindeki güncellemeler boş arkadaşlar. Dişe dokunur bişe yok.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt