DUYURU [Güncelleme Notu] 2.0.8

SunRise

Yönetici
Community Manager
DÜZENLEMELER

1-
Blood Valley etkinliğinin günleri ve ödülleri aktif edildi:
Günler: Çarşamba, Cuma, Pazar
Başlama saati: 22:00
Ödüller: Kazanan -> Royal Chest Kaybeden -> Elite Chest
2- Crystal Fortress haritası görsel olarak düzenlendi.

3u6pmba.png

3- Tekli zindan haritasında bulunan hatalar düzeltildi.
4- Haddar & Hagard & Death Valley haritasında bulunan hatalar düzeltildi.
5- Rotten Sword & Stone Breaker & Overseer silahlarına efekt eklendi.
6- Eşya düzenlemeleri :

-Set bonuslarında Elemental Damage yapısı olmadığından Swiftness Set Bonusu güncellendi.
Yeni set bonusu:
Fire Resistance: 20
Ice Resistance: 20
Lightning Resistance: 20
Poison Resistance: 20

-Set bonuslarında Elemental Damage yapısı olmadığından Magus Set Bonusu güncellendi.
Yeni set bonusu:
HP Bonus: 80
Fire Resistance: 20
Ice Resistance: 20
Lightning Resistance: 20

-Black Soul Pendant eşyasındaki "Health 12" bonusu "Health 5" olarak güncellendi.

7- Elite Chest, Royal Chest, Gold Chest, Silver Chest ve Wooden Chest ödül kutularının eşya düşürme oranları düzenlendi.
8- Supply Merchant NPC üzerine ülke bayrakları eklendi.
9- Crystal Fortress haritasında bulunan kulelerin atak mesafeleri azaltıldı.
10- Death Valley haritasında, karakter isimlerinin yükleme sistemi ile ilgili iyileştirilme yapıldı.
11- Upgrade sistemine önlem getirildi. Her 50 upgrade işlemi sonrasında captcha soracaktır.
12- Dungeon hak sistemi güncellendi. Dungeon haritasına kullanıcılar başarılı şekilde ulaştıktan sonra giriş hakları düşecektir.
13- Eventlere katılım süreleri 5dk olarak güncellendi.
14-
7mq56zi.png

Son düzenleme:

Abdullah Çınar

Üye
@SunRise oyun açık mı şuan güncellemeyi yapmış olmama rağmen launcher açamıyorum zip doluyor ve tekrar kapanıyor erişim bilgisi verir misiniz boş yere denemek zorunda kalmıyalım iyi çalışmalar

karanlik07

Üye
yahu bi işi doğru yapın be kardeşim 1 saattir güncellemeyi çekmiyor herkes oyuna girdi bowl döndü bile ya öff yeter hakket ya

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (5).png
    Ekran Görüntüsü (5).png
    1.4 MB · Görüntüleme: 87

feya

Üye
Craftla ilgili eleştiri yapanlarıda unutmayın anında banlıyorlar,sanki sadece balığa bırakıp charları aylarca elektrik harcayarak iyi ki varsınız diyeceyiz

mewlan

Üye
Craft konusunda yapılan çalışmalarınızı taktir ediyoruz. Bu denli özverili ve hızlı craft çalışmasını bitirdiğiniz için inanılmaz mutlu olduk.

murolity

Üye
Bu oyun iyice magelere karşı oynana oyun olmaya başladı. Swiftness takısına ress özelliği getirilmiş yani diyorlar ki eskiden asaslar 750 damage yiyordu şimdi 680 damage yiyecek. Yazık oyun yönetiminin mageleri ne hale getirdi. Kusura bakmayın ama doğru yolda değilsiniz ve daha çok insan kaybedeceksiniz

birol2003

Üye
Güncelleme sonrası Dungeon içerisinde craft vermeye başladı ard arda aynı zindanda 5. kez dc verdi

mrares

Üye
Benim developer ekibim olsaydı şu sözlerin üzerine npcye bayrak getirtmek yerine, şu craftı bitirin de millet oyundan soğumayı bıraksın derdim büyük ihtimalle :D Hani kim nasıl hangi yapıyla bu kararları alıyor vallahi anlamıyorum. Craft gelmeyecekse patch de getirmeyin arkadaşım yani şu gelenler olmadan da oyun oynanabiliyor. Ne zaman crafting gelir, o zaman insanlar şu foruma öfkeyle girip yama notlarının altına yorum yazmayı bırakırlar. Bu gidişle daha çok öfkeli player görürsünüz.

Mentalist7

Üye
ben crafttan bayağı ümidi kestim.günlük dungeon yapıp çıkıyorum. craft ile ilgili test aşamasında hafta içi gelen yamayla gelmesi düşünülüyor denildi.bir ümit bekledim ama gelmedi malesef. siz bize tarih veriyorsunuz, biz de o tarihi iple çekiyoruz sadece. gelmeyince bizim tarafımızdan eleştiri alınca da erken erişimdeyiz olur öyle şeyler diyip işin içinden çıkıyorsunuz ve eleştirdiğimiz için biz suçlu duruma düşüyoruz diğer userlar tarafından. bu gerçekten benim ağırıma gitmeye başladı artık...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt