Güncelleme Notu [Güncelleme Notu] 3.1.2

Crushbane

Üye
Herkes menzilden vuruyorsunuz muhabbeti etmiş de zaten lup un menzili 20ye düştü yani benim skill attığım mesafenin neredeyse yarısı.
Ya okçunun hızını azalttınız gidip bir de lup menzili mi kıstınız ? Gerçekten okçu olsam sinir olurdum. Ben bu oyunu tasarlayanlardaki suikastçi hayranlığını zaten anlayabilmiş değilim. Suikastçiyi ezmesi gereken bence 2 job olabilir. Benim kafamdaki sistemde ya warrior ya hunter. Konuşacak çok şey var, şu mantar skili cidden rezaletti zaten oyunu karalamak için elinden geleni yapan bir kesim var. Bunlara koz vermemek lazımdı. Daha önemlisi kendi oyuncunu küstürmemek lazımdı. Boşu boşuna bir çok adamı soğuttular. Kırıyorsun sonra yapıştır, eskisi gibi olmuyor. Adam belki bozdu eşyaları bastı gitti. Önceki mesajda dediğimi tekrarlayacağım ama RO yeni oyun, hatalar oluyor, olacak ta ama adamlar çalışıyor. Bence ileri de çok daha iyi olacak. Kaçanları bile döndürecek kadar iyi sistemler, etkinlikler, zindanlar, ırklar, haritalar ... bekliyorum.

1313designer

Üye
Bizim de arzumuz bu yönde fakat şöyle bir durum var zaman geçtikçe insanlar soğumaya başlıyor oyundan ve bırakıyorlar. Ben demiyorum ki tek oka 3k 5k vurayım ben kendi menfaatime de olsa karşıyım dengesizlikten çünkü o zaman da keyif alınmaz hale gelir. Ben solo ya da duo oynamaktan keyif alan biriyim fakat pkda hiç bir şey yapamaz haldeyim. 75 skillimi açma ihtiyacı bile duymadım ne kadar acınası bir durum benim atak skillim (ya da zehir her ne derseniz) bana daha çok damage atıyor :D yani priest sınıfına bir skill koyuyorsunuz kendine anti heal atıp karşıya 8-8-8 şeklinde damage atıyor. Yani bütün jobların 1 skill i bununla değiştirilsin bakalım forumda nasıl konular açılıyor. Herkes menzilden vuruyorsunuz muhabbeti etmiş de zaten lup un menzili 20ye düştü yani benim skill attığım mesafenin neredeyse yarısı. Ben adamı görüp kaçana kadar ya da herhangi bir aksiyon alana kadar range 10 a düşüyor. O saaten sonra adam skill atsam ne adama zaten en iyi ihtimalle 400 falan vuruyorum. Adam bana gelip kör atıp içimden geçiyor. 3-5 combo da eskisi kadar seri değil zaten mouse click combo yaparken row asistant açma hakkı verin okçulara bari de açalım nasıl olsa aynı serilikte vuruyor en azından free rowlar boşa gitmez. Rica ediyorum ya belirttiğim gibi job u komple silip muadil bir dagger verin ya da durumu düzeltin çünkü ciddi bir user kaybı yaşanmakta farkında mısınız bilmiyorum.
aynen katılıyorum okçu vurdumu eline kalkan takmaları lazım kaçmak için 5000 hpsi olan adama 300-400 vurmak nedir tükürsem daha çok damage vurur. hadi diyelim ki adam dibime geldi 3lü 5li çalışırım ama en fazla 2 saniye dayanıyorum ondana kör oluyorz zaten.

GrejuwalTRl

Üye
Bugün 24 Ekim öğlen 12:30 da yapılan guncellemede Okcuyu hepten mahvettiniz 3 lü 5 li damage düşürülmüş 70 zindan giriyoruz mob a bile ok başı 250 300 vuran karakterim 150 vuruyor yani dengeyi yakalayın artık 73 critical Bolt çok sekiyor 54 counter strike cok sekiyor ölçünün hizinida düşündünüz aynı sınıf karaktere Rush 1 okçu Rush 2 asas diye nasıl ayırt ediyorsunuz üste bide asas için 75 zıplama skili koydunuz adam beni ztn Rush 2 ile yakalıyor bı posta skill boşaltıyor tam zipliyom kurtuldum derken 75 ile bı atlıyor üstüme kesip bitiriyor yani bir okçunun asası kesme ihtimali diye bişey düşüktü hepten yok ettiniz itemler bağlı ruh bağını kaldırın bari bow satıp asas oynayalım oyundan soguttunuz ya Rush düzeltin okçu damagesine bir tık eklenmesi gerek dengesizlik var lütfen kulak verin artık bugün yapılan 12:30 güncellemesi de neler yapıldı onuda açıklayın artik
Kanka boşuna yırtınma bu şekilde oynayacağız. Biz alıştık 50 np dagıtmaya sende alışırsın.

Blue

Üye
Kimse sizi ciddiye almayacak boşuna konuşmayın arkadaşlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt