World of Warcraft gelmiş geçmiş en iyi oyundur. Yeni expansion çıkarır millet birbirini tekler, kan gövdeyi götürür, bazı joblar çok öne çıkar, bazıları çok geride kalır. Bundan sonra da böyle olmaya devam edecek. Sonra geri dönüşlere göre joblar bufflanır ya da nerflenir. Rise online için de aynı durum geçerli. Yönetimin çalıştığını görüyorum. Ellerinden geleni yapıyorlar. Bana da bazı konularda çok yavaş geliyorlar, mesela insanlar uzun süredir şu kafalıkların görünmesi görünmemesi ayarını istiyorlar hala gelmemesi ilginç, çoktan gelmeliydi diye düşünüyorum. Priestın 70 master atak skilinin manası çok fazlaydı skili açmayı, kullanmayı düşünmüyordum, düzelttiler bunun için teşekkürler. Master 61 ile devam etmek artık mantıksız, yakında 70i açacağım. Sizi dinliyorlar oyunu da sürekli geliştirip daha iyiye doğru götürüyorlar. Nerdeyse 20 senelik oyunlarla karşılaştırıyoruz. Onlardan tabi ki eksik yönleri var. Tecrübe eksikleri var bir kere kafadan. Ro yeni bir oyun buna rağmen bazı oyunların nerdeyse 20 senedir getiremediği; binek sistemi, auction house, craft sistemi, binek yarışı gibi bir çok şey getirdiler. Tebrikler. Okçular da istediklerini alacaklar adım gibi eminim.