Güncelleme Notu [Güncelleme Notu] 3.1.2

SessizCogunlugunSesi

Üye
Frenze bastığında defansın düşüyor ama resistansın düşmüyor. Resistansında düşmesi gerekiyor ancak gözden kaçmış yada mele oynayan yönetici arkadaşlar bilerek ellememiş.
Dediğin öyle ama, paratikte öyle olmayabilir.Pk alanında açıp denemedik o kadar yüreğimiz yok .Soothslayer de defalarca denedim frenzy açtığında daha fazla hasar alıyon,bunu biliyorum.

mewlan

Üye
Dediğin öyle ama, paratikte öyle olmayabilir.Pk alanında açıp denemedik o kadar yüreğimiz yok .Soothslayer de defalarca denedim frenzy açtığında daha fazla hasar alıyon,bunu biliyorum.
Resistler çok dengesiz. Moblara karşı çalışıp joblara çalışmayabiliyor. Yahut da tam tersi oluyor. Denemek lazım.

PatroNNN

Üye
craft ile uğraşanlar hiç düşünülmemiş nerdeyse. teşekkürler

Pisisman

Üye
5- Wand of Fire, Wand of Ice ve Wand of Lightning skillerinin hasarları arttırıldı.

40 staffı ile 65 staffı arasında 50 damage fark var. Bu mu artmıs hali zaten 50 damage fark vardı? Bence yapılan güncellemelerin gerçekten database etkisi var mı geliştirme ekibi kontrol etmeli. Bence güncelleme işlememiş. 2. Restarttan sonra durum bu.

han1990

Üye
abi sorun çok ama en önemlisi optimizasyon problemleri ve oyunun akıcılıgı aşırı zayıf lütfen sadece buna calısın abi karakter ne düzgün yürüyor ne düzgün tepkiler veriyor lütfen en temel sorunu önce bi halledelim nisan ayından beri aynı şeyleri söylüyoruz ama optimizasyon ve akıcılık hala tatmin etmiyor bu olay düzelmedigi sürece oyunun oynanma zevki daha üstlere cıkamayacak

V3TMAN

Üye
action house sımdıye kadar sorunsuz kullanıyordum bugun ki güncelleme ile onuda bozdunuz valla ürünleri mi satısa koymama ragmen satıs listesinde gözükmüyor oyunda baska arkadaslara da baktırdığımda goörmüyorlar lakin satıştan geri çek dediğimde vergi sisteminiz güzel çalısıyor yüzde 2 kesinti olacagını gösteriyor ürünleri suan satamiyor satıstan geri çekemiyoruz da

4Seanz

Üye
Baya bi başarılı olmuş crash hala daha devam ediyor oyunda 3 dakkika duramıyorz ve fps hala daha aynı baya iyi bi güncelleme olmuş (y)

Son düzenleme:

PoisonKnife

Üye
bu ranger pendat ile asasin pendat arasındaki defansif ve atağa yönelik takıların arasında neden uçurum fark var ranger pendat 20 poison resist (defansif takı ) verirken neden assasin pendat (atak takı ) poison damagesi çalışmıyor diye takılardan kaldırdınız ve ranger pendattaki resistler çalışıyor neden ya neden ......

TRDevOps

Üye
Selamlar;
Siz hiç Bluewing ile balık tuttunuz mu ? :)
Ben tuttum. Güncelleme sonrası bu hata oluştu.
Ayrıca 2 yay birden takabiliyorum.
Düzeltilmesi.
Herkese iyi akşamlar.

Ekli dosyalar

• balik.jpg
    balik.jpg
    346.8 KB · Görüntüleme: 134

Platinumblack

Üye
Yönetimden bir ricada bulunmak istiyorum. Okçu job unu silin lütfen. Oyunda böyle bir job olmasını istemiyorsunuz bariz. Bizim şahsi eşekliğimiz biz bunu yaptırımlarınızla okçu sınıfını yok etmeye çalışmanızla anlayamadık sizden istemiyoruz açıklamasını bekledik sanırım farkına varmadan ama bu güncelleme sonrası (iyileştirme adı altında click komboyu da yok etmişsiniz row asistant gibi vurabiliyoruz ancak) anladık. Skill pointlerimizi assasian sınıfına kaydırın açtığımız skilleri de ona göre uyarlayın bowlarımızın yerine de muadili bir item atıp bowları silin. Maksat işiniz görülsün biz oyunu oynamasakta olur yani. İnsanlar 2-3 pt okçunun arasına dalıp ölmemeyi umacak diye daha da fazla oyunu oynamayın deme noktasına itmenize gerek yok. Bowların kilitlerini açmanıza da gerek yok nasılsa kimse oynamayacağı için piyasada yüzlerce biriken bow yüzünden satılmayacakta. Kaldırın bowların hepsini muadil bir dagger verin en azından bizde 2 skille 2-3k damage atalım. Boşuna balık kılçığı fırlatmamıza gerek yok. Lütfen bu yazıya yorum yapacak arkadaşlar yapmadan önce gitsinler ortalamanın 3-5 kat üstünde bir okçu dizip bir pkya çıksınlar solo bir biçimde ondan sonra gelip tartışsınlar. Kimse burda her oka 2 k damage atayım demiyor ki böyle bişey olsa da tam ters şikayeti ederim. Oyundaki amaç bütün sınıflar arasında bir denge sağlamak. Madem bu kadar bitirilmeye çalışılıyor bu sınıf lütfen bizim karakterlerimizdeki açık skilleri assas karakterdeki kapalı olan skilleri açacak şekilde uyarlayıp okçu skillerini kapatın. Yahu hangi sınıfın atak adı altında en üst skill i kendisine daha çok damage atıyor biri bunu bana söyleyebilir mi açıklayabilir mi? 8-8-8 zehir vursun diye ben daha çok damage yiyorum :D gerçekten komik. Yönetimden tek ricam bize bowlarımız yerine muadil bir item verin bizdeki okçu skilleri kaldırın bowları silin bütün bow droplarını craftlarını kaldırın asas olarak devam edelim. Maksat içiniz rahat etsin.

GrejuwalTRl

Üye
Yönetimden bir ricada bulunmak istiyorum. Okçu job unu silin lütfen. Oyunda böyle bir job olmasını istemiyorsunuz bariz. Bizim şahsi eşekliğimiz biz bunu yaptırımlarınızla okçu sınıfını yok etmeye çalışmanızla anlayamadık sizden istemiyoruz açıklamasını bekledik sanırım farkına varmadan ama bu güncelleme sonrası (iyileştirme adı altında click komboyu da yok etmişsiniz row asistant gibi vurabiliyoruz ancak) anladık. Skill pointlerimizi assasian sınıfına kaydırın açtığımız skilleri de ona göre uyarlayın bowlarımızın yerine de muadili bir item atıp bowları silin. Maksat işiniz görülsün biz oyunu oynamasakta olur yani. İnsanlar 2-3 pt okçunun arasına dalıp ölmemeyi umacak diye daha da fazla oyunu oynamayın deme noktasına itmenize gerek yok. Bowların kilitlerini açmanıza da gerek yok nasılsa kimse oynamayacağı için piyasada yüzlerce biriken bow yüzünden satılmayacakta. Kaldırın bowların hepsini muadil bir dagger verin en azından bizde 2 skille 2-3k damage atalım. Boşuna balık kılçığı fırlatmamıza gerek yok. Lütfen bu yazıya yorum yapacak arkadaşlar yapmadan önce gitsinler ortalamanın 3-5 kat üstünde bir okçu dizip bir pkya çıksınlar solo bir biçimde ondan sonra gelip tartışsınlar. Kimse burda her oka 2 k damage atayım demiyor ki böyle bişey olsa da tam ters şikayeti ederim. Oyundaki amaç bütün sınıflar arasında bir denge sağlamak. Madem bu kadar bitirilmeye çalışılıyor bu sınıf lütfen bizim karakterlerimizdeki açık skilleri assas karakterdeki kapalı olan skilleri açacak şekilde uyarlayıp okçu skillerini kapatın. Yahu hangi sınıfın atak adı altında en üst skill i kendisine daha çok damage atıyor biri bunu bana söyleyebilir mi açıklayabilir mi? 8-8-8 zehir vursun diye ben daha çok damage yiyorum :D gerçekten komik. Yönetimden tek ricam bize bowlarımız yerine muadil bir item verin bizdeki okçu skilleri kaldırın bowları silin bütün bow droplarını craftlarını kaldırın asas olarak devam edelim. Maksat içiniz rahat etsin.
Sonuna kadar destekliyorum hocam. Okcu karakteri için defalarca konular açıldı ve sonuc olarak gelen son güncellemede okcu karaktrini oynayan oyuncunun hiç bir kıymetinin olmadıgını görmüş olduk. Okcu karakterini komple silmenizi talep ediyoruz. Bowlarımızın yerine eş deger de item de istemiyorum. Oynamıyoruz bile artık oyunu severek beta alpha dahil oynadık peşinizde sürüklendik. Biz size destek olduk siz bize köstek oldunuz cok sagolun sayın yönetim. Emegimiz bu kadarmış bizimde.. Yorumumu silebilirsiniz alıştık zaten

Blue

Üye
Sonuna kadar destekliyorum hocam. Okcu karakteri için defalarca konular açıldı ve sonuc olarak gelen son güncellemede okcu karaktrini oynayan oyuncunun hiç bir kıymetinin olmadıgını görmüş olduk. Okcu karakterini komple silmenizi talep ediyoruz. Bowlarımızın yerine eş deger de item de istemiyorum. Oynamıyoruz bile artık oyunu severek beta alpha dahil oynadık peşinizde sürüklendik. Biz size destek olduk siz bize köstek oldunuz cok sagolun sayın yönetim. Emegimiz bu kadarmış bizimde.. Yorumumu silebilirsiniz alıştık zaten
Bizim clanımızdan dün 4 kişi oyunu bıraktı ki bir tanesinde de Legend yani en yüksek NP sembolü var. Bu yönetim bizim problemlerimiz söz konusu olduğunda dilsiz uşak gibi takılmaya devam ederse 27 kasımda oynayacak oyuncuyu çok beklerler. Soulbound bilerek kaldırılmıyor ki elimiz kolumuz bağlı bekleyelim. Kaldırdıkları an %50 düşecek oyuncu sayısı adım gibi biliyorum.

GrejuwalTRl

Üye
Bizim clanımızdan dün 4 kişi oyunu bıraktı ki bir tanesinde de Legend yani en yüksek NP sembolü var. Bu yönetim bizim problemlerimiz söz konusu olduğunda dilsiz uşak gibi takılmaya devam ederse 27 kasımda oynayacak oyuncuyu çok beklerler. Soulbound bilerek kaldırılmıyor ki elimiz kolumuz bağlı bekleyelim. Kaldırdıkları an %50 düşecek oyuncu sayısı adım gibi biliyorum.
Kanka haklısın soulbound ile beraber herkes dökülür. Ayrıca el atmışken okcuyu da kaldırsınlar bizde rahatlayalım

GrejuwalTRl

Üye
Haa birde eskiden günde 1 2 crash belki yiyordum. Son güncelleme ile beraber 10 dakikada bir crash yiyorum artık onun içinde ayrıca tesekkür ediyorum. Crash muhabbeti artan sadece ben degilmişim bakıyorum yorumlara ben crash delisi olanlar var

wareback

Üye
action house sımdıye kadar sorunsuz kullanıyordum bugun ki güncelleme ile onuda bozdunuz valla ürünleri mi satısa koymama ragmen satıs listesinde gözükmüyor oyunda baska arkadaslara da baktırdığımda goörmüyorlar lakin satıştan geri çek dediğimde vergi sisteminiz güzel çalısıyor yüzde 2 kesinti olacagını gösteriyor ürünleri suan satamiyor satıstan geri çekemiyoruz da

ticket da attım bununla ilgili hatayı anlamadıkları için saçma sapan cevaplar veriyorlar bir kişin yazması daha güzel olmuş, arkadaşla aynı +7 itemi ikimizde ah ya koyduk ben kendiminkini görüyorum onun kini göremiyor ama o benimkini görüyor, birde item aratırken örnek heavy plate +1 bende en ucuzu 200 300k ya çıkıyor onun ahsında 50k ya bir dünya var ama bende onlar gözükmüyor

1313designer

Üye
720 defansı okçuya özel yapın 20 skill point düşürün anlaşalım yoksa arkadaşın dediği gibi +7 vixenle kılçık atıyoruz.

mewlan

Üye
Kesinlikle bende dediklerine katılmakla beraber bu şekild devam ederse carhı nft basıp satarım. 20 yıl önce çıkan bir oyun bile daha bana daha çok hitap etmeye başlıyor. Bu şekilde dikta yönetim bizi soğutuyor. Her yayıncının isyanı yeni bir jobun nerf yemesine neden olacaksa o zaman biz gidelim yayıncılara hitap etsinler.

Crushbane

Üye
World of Warcraft gelmiş geçmiş en iyi oyundur. Yeni expansion çıkarır millet birbirini tekler, kan gövdeyi götürür, bazı joblar çok öne çıkar, bazıları çok geride kalır. Bundan sonra da böyle olmaya devam edecek. Sonra geri dönüşlere göre joblar bufflanır ya da nerflenir. Rise online için de aynı durum geçerli. Yönetimin çalıştığını görüyorum. Ellerinden geleni yapıyorlar. Bana da bazı konularda çok yavaş geliyorlar, mesela insanlar uzun süredir şu kafalıkların görünmesi görünmemesi ayarını istiyorlar hala gelmemesi ilginç, çoktan gelmeliydi diye düşünüyorum. Priestın 70 master atak skilinin manası çok fazlaydı skili açmayı, kullanmayı düşünmüyordum, düzelttiler bunun için teşekkürler. Master 61 ile devam etmek artık mantıksız, yakında 70i açacağım. Sizi dinliyorlar oyunu da sürekli geliştirip daha iyiye doğru götürüyorlar. Nerdeyse 20 senelik oyunlarla karşılaştırıyoruz. Onlardan tabi ki eksik yönleri var. Tecrübe eksikleri var bir kere kafadan. Ro yeni bir oyun buna rağmen bazı oyunların nerdeyse 20 senedir getiremediği; binek sistemi, auction house, craft sistemi, binek yarışı gibi bir çok şey getirdiler. Tebrikler. Okçular da istediklerini alacaklar adım gibi eminim.

Platinumblack

Üye
World of Warcraft gelmiş geçmiş en iyi oyundur. Yeni expansion çıkarır millet birbirini tekler, kan gövdeyi götürür, bazı joblar çok öne çıkar, bazıları çok geride kalır. Bundan sonra da böyle olmaya devam edecek. Sonra geri dönüşlere göre joblar bufflanır ya da nerflenir. Rise online için de aynı durum geçerli. Yönetimin çalıştığını görüyorum. Ellerinden geleni yapıyorlar. Bana da bazı konularda çok yavaş geliyorlar, mesela insanlar uzun süredir şu kafalıkların görünmesi görünmemesi ayarını istiyorlar hala gelmemesi ilginç, çoktan gelmeliydi diye düşünüyorum. Priestın 70 master atak skilinin manası çok fazlaydı skili açmayı, kullanmayı düşünmüyordum, düzelttiler bunun için teşekkürler. Master 61 ile devam etmek artık mantıksız, yakında 70i açacağım. Sizi dinliyorlar oyunu da sürekli geliştirip daha iyiye doğru götürüyorlar. Nerdeyse 20 senelik oyunlarla karşılaştırıyoruz. Onlardan tabi ki eksik yönleri var. Tecrübe eksikleri var bir kere kafadan. Ro yeni bir oyun buna rağmen bazı oyunların nerdeyse 20 senedir getiremediği; binek sistemi, auction house, craft sistemi, binek yarışı gibi bir çok şey getirdiler. Tebrikler. Okçular da istediklerini alacaklar adım gibi eminim.
Bizim de arzumuz bu yönde fakat şöyle bir durum var zaman geçtikçe insanlar soğumaya başlıyor oyundan ve bırakıyorlar. Ben demiyorum ki tek oka 3k 5k vurayım ben kendi menfaatime de olsa karşıyım dengesizlikten çünkü o zaman da keyif alınmaz hale gelir. Ben solo ya da duo oynamaktan keyif alan biriyim fakat pkda hiç bir şey yapamaz haldeyim. 75 skillimi açma ihtiyacı bile duymadım ne kadar acınası bir durum benim atak skillim (ya da zehir her ne derseniz) bana daha çok damage atıyor :D yani priest sınıfına bir skill koyuyorsunuz kendine anti heal atıp karşıya 8-8-8 şeklinde damage atıyor. Yani bütün jobların 1 skill i bununla değiştirilsin bakalım forumda nasıl konular açılıyor. Herkes menzilden vuruyorsunuz muhabbeti etmiş de zaten lup un menzili 20ye düştü yani benim skill attığım mesafenin neredeyse yarısı. Ben adamı görüp kaçana kadar ya da herhangi bir aksiyon alana kadar range 10 a düşüyor. O saaten sonra adam skill atsam ne adama zaten en iyi ihtimalle 400 falan vuruyorum. Adam bana gelip kör atıp içimden geçiyor. 3-5 combo da eskisi kadar seri değil zaten mouse click combo yaparken row asistant açma hakkı verin okçulara bari de açalım nasıl olsa aynı serilikte vuruyor en azından free rowlar boşa gitmez. Rica ediyorum ya belirttiğim gibi job u komple silip muadil bir dagger verin ya da durumu düzeltin çünkü ciddi bir user kaybı yaşanmakta farkında mısınız bilmiyorum.

Abdullah Çınar

Üye
YENİLİKLER

1- Crystal Fortress War ve Blood Valley etkinlikleri, oyuncuların seviyelerine göre belirlenecek. Örneğin 75. seviyedeyseniz, grup oyuncularınız aynı seviyede veya seviyenizde başka oyuncu yoksa 74 seviye oyuncu gelebilecek.
2- Artık kanal değiştiğinizde toplayıcılık yapmak için 1 dakika kadar beklemek zorundasınız.

DÜZENLEMELER

1- Poisonous Mushroom yeteneğinin yavaşlatma etkisinde bulunan hata giderildi.
2- Healing Circle yeteneğinde can değişimi loglarını oluşturmama sorunu giderildi.
3- Havoc v.b Warrior sınıfına ait yeteneklerde bulunan zehir hatası giderildi.
4- Skill book, 2500 HP Scroll, 300 Defense Scroll gibi itemlerin Auction House üzerinde gözükmeme sorunu giderildi.
5- Wand of Fire, Wand of Ice ve Wand of Lightning skillerinin hasarları arttırıldı.
6- Dispelling Aura yetenek alanı genişletildi.
7- Sharp Eye yetenek mesafesi 25 metreyi görür şekilde düzenlendi.
8- Asparagus with Tomatoes eşyasında bulunan hata giderildi.
9- Squid eşyasının kullanılamama hatası giderildi.
10- Bazı görevlerde bulunan teslim edememe sorunu giderildi.
11- Poisonous Mushroom yeteneğinin hasarı düzenlendi.
12- Critical Bolt yeteneğinin hasarı arttırıldı.
13- Superior Impact yeteneğinin mana değeri azaltıldı.
14- Okçu karakterlerin Tripple Shot ve Penta Shot yeteneklerini kullanarak yakın mesafede combo yaparken düşmanın targettan çıkma sorunu giderildi.
15- Asas sınıfının combo mekaniğinde güncelleme yapıldı Örnek : R + Minor Sacrifice + Potions + Rush + Savage kombinasyonu uygularken tuş basış süreleri yakın olduğunda 2 yeteneğin işlememe sorunu giderildi.
16- Priest ve Mage sınıflarının W + Skill / W+ Skill Şeklinde uyguladığı kombinasyonda yeteneklerin failed verme sorunu giderildi.
17- Priest ve Mage sınıfların saldırı altındayken yetenek kullanamama hatası giderildi.
18- Mouse sol tuş basılı + hedefi takip ederken R kullanamama sorunu giderildi.
19- Yetenek kullanımında tüm sınıfları kapsayan klavye input algılama sorunu giderildi.
20- Death Valley haritasında bulunan Archdemon,Undead King,Satyr, Flame Rock ve Poisonous Rock yaratıklarına drop olarak Ancient +1 +2 +3 eşya (upgrade edilemez rare eşyalar) dropları eklendi.
21- Hagard ve Haddar haritalarında bulunan Imperial Armor dropları azaltıldı.
22- Bazı yeteneklerin kullanımından sonra mana gitmeme sorunu giderildi.
23- Mark the Weakling yeteneğinin kullanımında animasyon başladığı gibi mana gitme sorunu giderildi.
24- Smoke Bomb yeteneğinin kullanım mesafesi 20 metre olarak güncellendi ve doğrudan düşman üzerine kullanıldığında yeteneğin çalışmama sorunu giderildi.
25- Zindan haritalarında Mage karakterlerin yaratıklara vurduğu hasar arttırıldı.
26- 70 seviye ve üstü kullanıcıların Solo Dungeon Hell ve Death modunda Ogre ve Barbarian Human yaratıklarından XP kazanamama sorunu giderildi.
27- Fire Trail , Icy Trail , Teleporting Portal ,Glacial Reflection,Reflecting Blaze,Reflection of Lightning,Poisonous Mushroom yeteneklerinin animasyonları değiştirildi.
28- Roasted Corn Asparagus with Poached Egg Tomato Quiche eşyaları XP Boost scrollar ile artık aynı anda basılabilecek.
29- Pazar sisteminde bulunan vergi %2 olarak düzenlendi.
30- R.O.W Assistant için iyileştirme çalışması yapıldı.
31- Auction House -> Eşya Kaldırma Vergisi (%3) tekrar aktif hale getirildi fakat artık eşyalarınızı 24 saat boyunca bırakırsanız herhangi bir vergi ödemeden otomatik olarak kaldırılacaktır.
32- Bazı nicklerdeki harfleri küfür olarak algılama hatası giderildi.
33- Basılan Scrolların Uİ boyutu güncellendi.
34- Global Sohbet Penceresi kullanım seviyesi güncellendi. 1 - 65

OPTİMİZASYON

1- Laucher üzerine yeni CPU optimizasyon ayarları eklendi:

a- "Düşük performans (ROW)" sadece Rise Online World için CPU kullanımını azaltacaktır. Bu profil pazar moduna uygundur.
b- "Yüksek performans" eski sürüme göre %15 azalma ile CPU'nun tam gücünü kullanacaktır. Bu profil PK modu için uygundur.
c- "Düşük performans (Global)" tüm işlemler için global CPU kullanımını azaltacaktır. Bu eski sürüm profilidir.
d- Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız tüm CPU optimizasyonunu devre dışı bırakmak için "Kapalı/Off" kullanabilirsiniz.

img_d85f0082129c46a25a6b5783a43bde42.png

2- Video sekmesindeki oyun ayarları kısmına "FPS Booster" adlı yeni optimizasyon ayarı eklendi. Bu ayar, kalabalık konumlarda FPS'nizi artıracak ve FPS düşüşünü azaltacaktır. Bu ayar varsayılan olarak etkindir.

3- 4 core ve 8 threads eşit veya daha düşük bir CPU'nuz varsa, FPS sınırını (varsayılan olarak 60) değiştiremezsiniz ve Otomatik Performans Modunu (APM) kapatamazsınız.

Bugün 24 Ekim öğlen 12:30 da yapılan guncellemede Okcuyu hepten mahvettiniz 3 lü 5 li damage düşürülmüş 70 zindan giriyoruz mob a bile ok başı 250 300 vuran karakterim 150 vuruyor yani dengeyi yakalayın artık 73 critical Bolt çok sekiyor 54 counter strike cok sekiyor ölçünün hizinida düşündünüz aynı sınıf karaktere Rush 1 okçu Rush 2 asas diye nasıl ayırt ediyorsunuz üste bide asas için 75 zıplama skili koydunuz adam beni ztn Rush 2 ile yakalıyor bı posta skill boşaltıyor tam zipliyom kurtuldum derken 75 ile bı atlıyor üstüme kesip bitiriyor yani bir okçunun asası kesme ihtimali diye bişey düşüktü hepten yok ettiniz itemler bağlı ruh bağını kaldırın bari bow satıp asas oynayalım oyundan soguttunuz ya Rush düzeltin okçu damagesine bir tık eklenmesi gerek dengesizlik var lütfen kulak verin artık bugün yapılan 12:30 güncellemesi de neler yapıldı onuda açıklayın artik

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt