Bizim de arzumuz bu yönde fakat şöyle bir durum var zaman geçtikçe insanlar soğumaya başlıyor oyundan ve bırakıyorlar. Ben demiyorum ki tek oka 3k 5k vurayım ben kendi menfaatime de olsa karşıyım dengesizlikten çünkü o zaman da keyif alınmaz hale gelir. Ben solo ya da duo oynamaktan keyif alan biriyim fakat pkda hiç bir şey yapamaz haldeyim. 75 skillimi açma ihtiyacı bile duymadım ne kadar acınası bir durum benim atak skillim (ya da zehir her ne derseniz) bana daha çok damage atıyor

yani priest sınıfına bir skill koyuyorsunuz kendine anti heal atıp karşıya 8-8-8 şeklinde damage atıyor. Yani bütün jobların 1 skill i bununla değiştirilsin bakalım forumda nasıl konular açılıyor. Herkes menzilden vuruyorsunuz muhabbeti etmiş de zaten lup un menzili 20ye düştü yani benim skill attığım mesafenin neredeyse yarısı. Ben adamı görüp kaçana kadar ya da herhangi bir aksiyon alana kadar range 10 a düşüyor. O saaten sonra adam skill atsam ne adama zaten en iyi ihtimalle 400 falan vuruyorum. Adam bana gelip kör atıp içimden geçiyor. 3-5 combo da eskisi kadar seri değil zaten mouse click combo yaparken row asistant açma hakkı verin okçulara bari de açalım nasıl olsa aynı serilikte vuruyor en azından free rowlar boşa gitmez. Rica ediyorum ya belirttiğim gibi job u komple silip muadil bir dagger verin ya da durumu düzeltin çünkü ciddi bir user kaybı yaşanmakta farkında mısınız bilmiyorum.