DUYURU [Güncelleme Notu] 3.2.3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SunRise

Yönetici
Community Manager
[Halloween Etkinliği]

• Etkinlik sona erdi, etkinlik yaratıkları haritalardan kaldırıldı.
  • Dorion'da bulunan [Darcia] adlı NPC'de cadılar bayramı görevleri 1 hafta daha aktif kalacak.

[Günlük Giriş Ödülleri]

• Test süreci devam ediyor. Lütfen tespit ettiğiniz hataları raporlayınız.
  • Bir sonraki yamada güncel giriş ödülleri aktif edilecektir.
img_e8acf2304829b1c3d20c16816e9c0e23.png

[Yetenek Düzenlemeleri]

• Priest sınıfına ait "Retribution" yeteneğinin seviyesi 67 olarak güncellendi. (68 -> 67)
  • Priest sınıfına ait "Shield" yeteneğinde bulunan efektler Protean ırkında mavi görünecek şekilde düzenlendi.
  • Priest sınıfına ait "Shield" yeteneği yalnızca düşmanları bloklayacak şekilde düzenlendi. görmeyecek.

[Grup Zindan Düzenlemesi]

- Her bir bölgenin geçiş kapıları artık "gereken görevleri yapmasanız dahi" belirli bir süre sonra açılacak. Kapı açıldıktan sonra mevcut yaratıkları öldürmenize gerek kalmadan bir sonraki bölgeye geçiş yapabileceksiniz.
1. Bölgenin (Desperate Skull) kapısı 8. dk'da açılır,
2. Bölgenin (Ogre-Orc Chieftain-Medusa-Veteran Orc) kapısı 16. dk'da açılır,
3. Bölgenin (Scared Rae-Hell Guardian) kapısı 24. dk'da açılır,
4. Bölgede (Engelli zıplama alanı) karşıya ışınlanabileceğiniz portal 28. dk'da açılır, Venomspiller'ın bulunduğu odanın kapısı 32. dk'da açılır,
5. Bölgede (İnci yerleştirme alanı) 40. dk'da inciler yerleştirilmemiş olsa dahi açılır,
6. Bölgede "final boss"a giden köprü 48. dk'da açılır.

[Arayüz Düzenlemeleri]

- Görevleri tamamladığınızda ekranınızın üst kısmında artık görevin tamamlandığına dair bildirim alacaksınız.

img_19c29db327f4932639c01e69d454eeaa.png

• Etkinlik takvimine Türkçe çeviriler eklendi.
  • Banka penceresinin fare imlecine yapışması sorunu giderildi.
  • Lucky Draw ve Mount Race (hala test sürecinde) etkinlikleri takvime eklendi.
Lucky Draw (16:30, 19:00, 21:00, 01:00 GMT+3)
Mount Race (10:00, 15:00, 18:00, 03:00 GMT+3)

[Eşya Düzenlemeleri]

• Razu's Staff eşyasının saldırı gücü 16 artırıldı.
  • Archmage's Fire Staff eşyasının saldırı gücü 12 artırıldı.
  • Archmage's Frost Staff eşyasının saldırı gücü 8 artırıldı.
  • Archmage's Thunder Staff eşyasının saldırı gücü 10 artırıldı.
  • Enhanced Hysterial Staff eşyasının saldırı gücü 6 artırıldı.
  • Etkinliklerde kullanılmak üzere 1.000.000.000 altın değerindeki "Adamantine Bar" oyuna eklendi.

[Limit Düzenlemesi]

-"BP Bonus Per Kill" limiti 10 olarak güncellendi.

[Sistem Güncellemesi]

- Oto saldırı (R) mekaniğinde iyileştirme yapıldı.

Moderatör tarafında düzenlendi:

AcarTR

Üye
Güzel güncelleme elinize sağlık. Günlük giriş etkinlikleri oyuna canlılık katıyor.

HERO

Üye
yahu güzel calisiorsunuz ama bu "güncelemeleri" bi iki günde yapilir gibi. Daha fazla ve oyunu ileri getirecek konulari gündeme alin artik

poxime

Üye
Craftı yine mi pas geçtiniz arkadaş. hani derlerya bakmıcaktın neden doğurdun diye işi o raddeye getirdiniz iyice

Burtto

Üye
binek yarışı saatleri çok kötü ben 09:00 - 18:30 çalışan birisiyim yani etkinliğe hiç giremeyeceğim ve benim gibi çok kişi oldugunu düşünüyorum :S

BySavas

Üye
Süreleri neden 8 16 diye gidiyor
ilk odayı geçmek için 1 tane meteryal ile 10 saniyede geçiliyor. Bence direk açılmalı kapılar isteyen mob keser isteyen boss

Warkor

Üye
Hatalı olan yeni basılmasına rağmen giyilirse ruh bağı olacaktır yazan +7 tassetler ( donluklar) elit ve imperial giysiler fark etmeksizin her job un tassetleri.
Bunlar güncellemede düzeltilecek dediler ama her hangi birşey gözükmüyor. Ruh bağı olacaktır yazıyor diye komple kitlenecek diye üzerimize giyemiyoruz itemi bu sorunu ne zaman düzeltmeyi düşünüyorsunuz.

JaxSui

J
Günlük giriş ödüllerinden ilki sanırım envanter genişletme. Bu da demek oluyor ki mağazaya gelmesi yakındır.

AeraCura

Üye
hatalardan birisi aldığımız günlük ödüllerin kasaya konulamaması onun dışında bir eksik göremiyorum. başarılı bir çalışma elinize sağlık

lazola

Üye
neden solo farm için birşeyler yapmıyorsunuz adam 75 olmuş hala oracle posion dread clypos kesmeye mahkum muadil oyunlarda oyuncular hp mp rec takıp kendinden 10lvl üstü mobları kesebilirken biz kendimizden 10 15 level altı mobları kesmek için (bp priyim 2050 atak 670 def 46668 can) söylüyorum 15 17 vuruş yapıyoruz 2 pot basıp npc fiyatı 14k verip 5k coin alıyoruz drop zaten yok gibi birşey ve aynı mob pot basıp heal kaldırmasak bizi 7 8 vuruşta kesiyor (flame rock) muadil oyunlarda adamlar kendinden 10 lvl altı mobları mp hp rec ile 2 skil 2 r ile kesiyor oyun tamamen pw2 oldu row pot kanat matta pelerin alıyorsun vs vs vs ama verdiğin emeğin karşılığı yok ben o kadar masraf edeyim push çekeyim girip 1000 mana yakayıp ama slot mana parasını bile çıkarmasın solo farm istiyoruz verdiğimiz emeğin karşılığı olsun

AeraCura

Üye
Süreleri neden 8 16 diye gidiyor
ilk odayı geçmek için 1 tane meteryal ile 10 saniyede geçiliyor. Bence direk açılmalı kapılar isteyen mob keser isteyen boss
yanlış okumuşsun brocum mobları kesmek istemeyenler bekleyecektir demek istiyor

Martpa

Üye
neden solo farm için birşeyler yapmıyorsunuz adam 75 olmuş hala oracle posion dread clypos kesmeye mahkum muadil oyunlarda oyuncular hp mp rec takıp kendinden 10lvl üstü mobları kesebilirken biz kendimizden 10 15 level altı mobları kesmek için (bp priyim 2050 atak 670 def 46668 can) söylüyorum 15 17 vuruş yapıyoruz 2 pot basıp npc fiyatı 14k verip 5k coin alıyoruz drop zaten yok gibi birşey ve aynı mob pot basıp heal kaldırmasak bizi 7 8 vuruşta kesiyor (flame rock) muadil oyunlarda adamlar kendinden 10 lvl altı mobları mp hp rec ile 2 skil 2 r ile kesiyor oyun tamamen pw2 oldu row pot kanat matta pelerin alıyorsun vs vs vs ama verdiğin emeğin karşılığı yok ben o kadar masraf edeyim push çekeyim girip 1000 mana yakayıp ama slot mana parasını bile çıkarmasın solo farm istiyoruz verdiğimiz emeğin karşılığı olsun
75lvl okçuyum 58lvl mobu 5 6 vuruşta kesiyorum :D oyunu açarlarken solo oyuncular bile solo zindandan itemini yapacak dediler. Solo zindandan aldığım en büyük drop facelifter :D verdikleri hiçbir vaat tutmuyor. Gerçi kazanabilecekleri parayı kazandılar bu saatten sonra oyunu bıraksanızda kimsenin umurunda dahi olmaz.

sahbaz42

Üye
lütfen şu ruh bağına bi çözüm karakterlerimizi güçlendiremiyoruz (elimizdeki itemleri satıp daha iyi itemler alacağız) kaldık böyle imdattttt!!!!

16Alkmene16

Üye

- Her bir bölgenin geçiş kapıları artık "gereken görevleri yapmasanız dahi" belirli bir süre sonra açılacak. Kapı açıldıktan sonra mevcut yaratıkları öldürmenize gerek kalmadan bir sonraki bölgeye geçiş yapabileceksiniz.
1. Bölgenin (Desperate Skull) kapısı 8. dk'da açılır,
2. Bölgenin (Ogre-Orc Chieftain-Medusa-Veteran Orc) kapısı 16. dk'da açılır,
3. Bölgenin (Scared Rae-Hell Guardian) kapısı 24. dk'da açılır,
4. Bölgede (Engelli zıplama alanı) karşıya ışınlanabileceğiniz portal 28. dk'da açılır, Venomspiller'ın bulunduğu odanın kapısı 32. dk'da açılır,
5. Bölgede (İnci yerleştirme alanı) 40. dk'da inciler yerleştirilmemiş olsa dahi açılır,
6. Bölgede "final boss"a giden köprü 48. dk'da açılır.

iyi olmuş gibi duruyor ben zıplamaları yapamıyorum diye girmem artık zindan diyordum sanırım geçebilcem artık

RickSancheZz

Üye
21 deki kutu nedir

bide her güncellemede biz bu oyunu niye baştan indiriyormuşuz gibi dakikalarca sürüyor

DevilRai

Üye
  • Razu's Staff eşyasının saldırı gücü 16 artırıldı.
  • Archmage's Fire Staff eşyasının saldırı gücü 12 artırıldı.
  • Archmage's Frost Staff eşyasının saldırı gücü 8 artırıldı.
  • Archmage's Thunder Staff eşyasının saldırı gücü 10 artırıldı.

BU STAFLAR AKTİF Mİ??

Opus Magnum

Üye
Neredeyse bomboş bir yama.

-Craft ile ilgili 1 tane bile gelişme yok
-Toplayıcılık materyallerinin zemin altında spawn olması ile ilgili bir gelişme yok
-Herhangi bir yol haritası bile paylaşılmamış
-Oyuncular hangi yamada ne ile karşılacağını bile bilmiyor

Vallahi usandım iyice. Yüzlerce mb update in sonu hep boşluğa çıkıyor.

GrejuwalTRl

Üye
Bom boş bir güncelleme getirmişsiniz teşekkürler.
Her güncelleme sonrası insanlar bir tık daha soğuyor hocam neden onlarca açılan konuları inceleyip ilerleme kaydetmiyorsunuz pvp alanı bitik pve desen yerlerde ne pvp ne de pve için oynayan adam bu gidişle kalmayacak !!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt