Hagard- Haddar 5 Battle Point Giriş

dsara

Yeni Üye
Önerimi 24 saat geçmeden uygulamaya almanız oyuncuların fikirlerine verdiğiniz değeri gösteriyor teşekkürler ekip

Son düzenleme:

emre7295

Üye
5k bp sadece multi pc ye isyan edenleri yemlemek için bir önlem yer mi onu 50 k yapmaya ? :D Yemeeeeeeeeezzzz HAYIRLI İŞLEEEEEERRR

The Matrix

Üye
Multi bilgisayarları rahatsız bile etmeyecek bir kısıtlama bu. Geri dönüşlere göre muhtemelen diğer kanallara da benzer şeyler uygulanacak. Haddar & Haggar konusunda bu ve benzeri kısıtlamaların çözüm olacağını düşünmemekteyim direkt dropları kısmanız daha etkili olacaktır.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Multi bilgisayarları rahatsız bile etmeyecek bir kısıtlama bu. Geri dönüşlere göre muhtemelen diğer kanallara da benzer şeyler uygulanacak. Haddar & Haggar konusunda bu ve benzeri kısıtlamaların çözüm olacağını düşünmemekteyim direkt dropları kısmanız daha etkili olacaktır.

BP miktarı yükselmesi olabilir bu şuanda 5k

The Matrix

Üye
BP miktarı yükselmesi olabilir bu şuanda 5k
Yükselirse elbet bir çözüm sayılabilir ama yeni oyuncular için diğer kanalların tamamını bunu uygulama şansınız yok dolasıyla bu kısıtlamanın tabii olmadığı kanallarda multi bilgisayarlar olmaya devam edecekler.

dsara

Yeni Üye
onları rahatsız etmek için atılan bir adım olması için önerilmedi zaten ben birden fazla bilgisayar ile farm atıyorum ve bu durumda solo oynayan oyuncular haklı olarak sorun yaşıyordu bunun için talepte bulundum her iki tarafı da mutlu edebilecek bir düzenleme oldu. miktar konusuna gelecek olursak da çok bilgisayarı olan biri girmek için uğraşmaz uğraşamaz gereken önlem anlık alabilecek kabiliyette bir yönetim var orada sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.

dsara

Yeni Üye
5k bp sadece multi pc ye isyan edenleri yemlemek için bir önlem yer mi onu 50 k yapmaya ? :D Yemeeeeeeeeezzzz HAYIRLI İŞLEEEEEERRR
amaç onun 50k olması değil oraya 1 den fazla bilgisayarın girememesi, diğer her kim varsa bundan faydalanabilmeli, normal bir oyuncu çok vakti yoktur günde 1 saat pk atıyordur 50k kasamayabilir ama bu durumdan o faydalanamaz öyle olursa. onu geçtim bu sezonluk battle point ay başı sıfırlanıyor 50k olursa oraya belki sıfırlandıktan sonra ilk 1 hafta bir çok oyuncu giremez bu da oyunun %10-%20 lık kesimine ayrıcalık tanınması demektir. burda yöneticilerin hedefi birilerine ayrıcalık tanımak değil aksine ayrıcalık yaratmaya çalışanlara oyunun eşitlik sağlamaya çalışması işin özeti bu diğer türlüsü ayrımcılık olurdu.

MmoRpg

Üye
dv haritasında bazı oyuncular diğer oyunculara genellikle de çoklu pc lere ücretli bp kasıyorlar yönetim diyecek ki bunda illegal bir durum yok :) takside de illegal bir durum yoktu. herkes işine geleni yapıyor normal oyuncular sizden sadece bunun bir mmorpg oldugunu oyunda haritanın az oldugunu kısıtlı oldugunu çoklu pcl erin çok yer kapladıgını oyuna etki etmediğini söylüyorlar ama işte gelde anlat neyse size iyi para kazanmalar siz seversiniz

speed

Üye
yav macroları engellesinler macroları adamlar lunaskar 1 haddar 1de salmışlar macroya rowsuz oto kasıyorlar yeter artık ve sadece haddar 3 de drop atsın haddar 4 min 10k np haddar 5 25k np istesin ve haddar 6 7 8 9 vs onların hiç birinde drop olmasın hatta ıp sınırı göelmeli bence 1 max 2 olmalı çok pcli arkadaşlarda böylelikle 50 tane açamaz max 8 10 tane açarlar onlarda çok modemi olanlar birazda oyunu kaliteyi oyuncuları düşünseler bunları düşünseler evvela oto macro salmışları direk banlasalar dvde bile açanları görüyorum ayıp cidden ayıp.

YUZDEELLI

Üye
Dostlar çözüm lider pointle düzelir.
bdw ve etkinliklerden lider point kazançlarını engellemek.
giriş işlemlerini de lider point 1000'den büyüktür girebilir. lider point 1000'den küçüktür giremez. lider point 1000 ile eşittir girebilir.olması gerekir.

Son düzenleme:

sbh

Üye
Çözüm basit okçuyu partideyken güçsüzleştirdiğin gibi skillere failed verdirdiğin gibi tüm jobları row açıkken güçsüzleştirip failed verdirceksin,bunun yanına da hile raporlama kısmına özen göstereceksin olacak bitecek. Row asistan böyle çalıştığı sürece bir yolunu bulup gene otururlar, çalışmasını yavaşlatınca da hile ortaya çıkar bununla mücadele gerekir. Ben hile gibi seri programı oyuna getireyim legal yapıyım slottaki coin de bunun parasını karşılasın şeklinde olmaz.

MmoRpg

Üye
yönetim bunun için bir şey yapmak istese daha iyisini yapar. yapmak istemiyorlar sizde çok pc alın normal oyuncular kaçsın oyun zaten pvp server olmuş daha da kötü olsun ..

Otistik

Üye
Ekip elinden geldiğince feedbackleri değerlendiriyor hepsine çok teşekkürler.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt