Multi bilgisayarları rahatsız bile etmeyecek bir kısıtlama bu. Geri dönüşlere göre muhtemelen diğer kanallara da benzer şeyler uygulanacak. Haddar & Haggar konusunda bu ve benzeri kısıtlamaların çözüm olacağını düşünmemekteyim direkt dropları kısmanız daha etkili olacaktır.
Yükselirse elbet bir çözüm sayılabilir ama yeni oyuncular için diğer kanalların tamamını bunu uygulama şansınız yok dolasıyla bu kısıtlamanın tabii olmadığı kanallarda multi bilgisayarlar olmaya devam edecekler.BP miktarı yükselmesi olabilir bu şuanda 5k
onları rahatsız etmek için atılan bir adım olması için önerilmedi zaten ben birden fazla bilgisayar ile farm atıyorum ve bu durumda solo oynayan oyuncular haklı olarak sorun yaşıyordu bunun için talepte bulundum her iki tarafı da mutlu edebilecek bir düzenleme oldu. miktar konusuna gelecek olursak da çok bilgisayarı olan biri girmek için uğraşmaz uğraşamaz gereken önlem anlık alabilecek kabiliyette bir yönetim var orada sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.Multi bilgisayarları rahatsız bile etmeyecek bir kısıtlama bu. Geri dönüşlere göre muhtemelen diğer kanallara da benzer şeyler uygulanacak. Haddar & Haggar konusunda bu ve benzeri kısıtlamaların çözüm olacağını düşünmemekteyim direkt dropları kısmanız daha etkili olacaktır.
amaç onun 50k olması değil oraya 1 den fazla bilgisayarın girememesi, diğer her kim varsa bundan faydalanabilmeli, normal bir oyuncu çok vakti yoktur günde 1 saat pk atıyordur 50k kasamayabilir ama bu durumdan o faydalanamaz öyle olursa. onu geçtim bu sezonluk battle point ay başı sıfırlanıyor 50k olursa oraya belki sıfırlandıktan sonra ilk 1 hafta bir çok oyuncu giremez bu da oyunun %10-%20 lık kesimine ayrıcalık tanınması demektir. burda yöneticilerin hedefi birilerine ayrıcalık tanımak değil aksine ayrıcalık yaratmaya çalışanlara oyunun eşitlik sağlamaya çalışması işin özeti bu diğer türlüsü ayrımcılık olurdu.5k bp sadece multi pc ye isyan edenleri yemlemek için bir önlem yer mi onu 50 k yapmaya ?Yemeeeeeeeeezzzz HAYIRLI İŞLEEEEEERRR