Slot boş, parti topluyoruz, başlıyoruz, eleman gelip pm atıyor "çarlarımı getiriyorum, burası benim slotum" diye. 8 çarını getiriyor, slotu alamıyor, pm atıyor "diğer çarları da getiriyorum" diyerek bir parti daha getiriyor. Çöp slotları bitti exp slotlarına başladılar artık. Oyunu mu bırakalım istiyorsunuz? Adamlar 16 bilgisayarla para basacak diye zevkimizin içine sıçıyorsunuz. Şuna bir çözüm bulun artık. Her akşam lucky yapmakla oyun canlı kalmaz. Lucky'den 10gb çıkıyorsa adam tek başına günde 5gb'ye yakın para sokuyordur oyuna zaten. Bunu anlamak, görmek çok mu zor gerçekten? O kadar sorun var, yine oynuyoruz, destek oluyoruz ama yönetim de oyuncuyu dinlesin artık. "Biz oyuncu dostuyuz" demekle olmuyor.
Sana kesinlikle hak veriyorum sırf bu konu için foruma üye oldum konu açacaktım ama gerek kalmadı.
Öncelikle malum oyunun mahvolmasının sebebini hepimiz biliyoruz.
1) İllegal : Şuan ROW da çok şükür buna rastlamadım.
2) Birden fazla bilgisayar ile oyunun otomatik avlanma sisteminden faydalanarak oyundan gelir elde edenler. Bu geliri karakterlerini geliştirmek için değil sitelere satıp kendilerine fayda sağlayanlar.
Hepimiz bilmeliyiz ki bir oyundan para kazanan insanlar onun yapımcıları ve geliştiricileri olmalıdır. Fakat tabiki oyundaki eşyaların gerçek para ile bir değeri olucaktır bu yadsınamaz ve bunların ticareti mümkündür. Oyuncular buradan gelir elde edebilirler ama bu demek değildirki bazı şahıslar bunu meslek haline getirsin. Adam resmen evini oyundan geçindiriyor ve bu oyuna uzun vade de çok büyük zararlar açıcaktır.
Peki ne yapacaksınız ?
Yeni oyuncular, solo oyuncular oyuna girmeyi bırakıp gold bar almayınca, siteye bu şahıslar tarafından yüklü miktarlar satılmaya devam edince ne yapacaksınız ?
Droplarımı kısacaksınız ? bu daha fazla oyuncu kaybı demek. Yoksa saçma sapan gb silme taktikleri mi? ( Malum oyun gibi)
Ama yapacağınız şey yeni bir server açmak olucak ve bu düzen böyle gidecek. Taa ki bilin bakalım nereye kadar? Karşınızda kendinizi görene kadar, bir rakip çıkana kadar, işte o zaman başladığınız yoldan ne kadar uzaklaştığınızı anlayacaksınız fakat çok geç olacak. Bakın şu an bu konuda izlediğiniz yol çok yanlış bunu daha önce gördük ve olacak olan bu.
PEKİ NE YAPMALISINIZ ?
Öncelikle size akıl vermek benim haddim değil ama fikrimi sunarsam belki size mantıklı gelir.
Rekabeti arttırmak ve bu oyunu ev geçindirmek için 8 karakterle sabote etmelerini engellemek için, oyunu oyun olduğu için ; canavar kesmekten PK atmaktan zevk alan oynayanlar için yapmanız gereken tek bir şey var. Ne droplarda bir oynama ne de gb silme eventleri. Sadece ve sadece ROW Asistant açıkken hangi serverde olursa olsun drop olarak sadece coin atmalı. O zaman Asistantın ne anlamı var diyebilirsiniz. Bu yüzden Asistant açıkken exp bonus verilmeli hemde çok iyi miktarda ki insanlar Asistantın saatlerce el ile exp kasmayı kolaylaştırmak için yazılmış bir program olduğunu kavrayabilsin ev geçindirmek için değil.
Buraya kadar okuduysan teşekkür ederim.