Japaridze08
Üye

Merhaba, oyunu görev yöneticisinden kapatıp tekrar açıp deneyebilir misiniz.Arkadaşlar merhaba,
Oyuna girişte fotoğraftaki görselde harita yüklerken kalıyor alttaki eleman koşup duruyor ancak birşey yok yaklaşık 1 saattir bu şekilde varmıdır bi çözümü
Hocam denedim ama girişte aynı şekilde hatta dün akşam sabaha kadar bıraktım açılacakmı diye sabah baktığımda hala aynı şekilde bir değişiklik yokMerhaba, oyunu görev yöneticisinden kapatıp tekrar açıp deneyebilir misiniz.
Discord üzerinden #row-support kanalından destek bileti oluşturup probleminizi belirtebilir misiniz?Hocam denedim ama girişte aynı şekilde hatta dün akşam sabaha kadar bıraktım açılacakmı diye sabah baktığımda hala aynı şekilde bir değişiklik yok
Bunun sebebi oyunu yazım gücü düşük HDD depolama biriminde olması, SSD veya NVMe var ise sorun çözülecektir. Giriş ekranında okuyamadığından dolayı açılmıyor.Arkadaşlar merhaba,
Oyuna girişte fotoğraftaki görselde harita yüklerken kalıyor alttaki eleman koşup duruyor ancak birşey yok yaklaşık 1 saattir bu şekilde varmıdır bi çözümü
Sizdede aynı şekilde daha hızlı bir depolama birimine taşımayı deneyin oyunu.aynı sorun bende de var sürekli bu şekilde şansa girersem giriyorum genelde ya atıyor ya da 3 dk yazısı geliyor ekrana öyle kalıyor