Harita yükleme ekranı

Japaridze08

Üye
Arkadaşlar merhaba,

Oyuna girişte fotoğraftaki görselde harita yüklerken kalıyor alttaki eleman koşup duruyor ancak birşey yok yaklaşık 1 saattir bu şekilde varmıdır bi çözümü

Ekli dosyalar

• IMG_20220419_005720.jpg
    IMG_20220419_005720.jpg
    5 MB · Görüntüleme: 75

Paris

Üye
Arkadaşlar merhaba,

Oyuna girişte fotoğraftaki görselde harita yüklerken kalıyor alttaki eleman koşup duruyor ancak birşey yok yaklaşık 1 saattir bu şekilde varmıdır bi çözümü
Merhaba, oyunu görev yöneticisinden kapatıp tekrar açıp deneyebilir misiniz.

Paris

Üye
Hocam denedim ama girişte aynı şekilde hatta dün akşam sabaha kadar bıraktım açılacakmı diye sabah baktığımda hala aynı şekilde bir değişiklik yok
Discord üzerinden #row-support kanalından destek bileti oluşturup probleminizi belirtebilir misiniz?

ozguns

Üye
aynı sorun bende de var sürekli bu şekilde şansa girersem giriyorum genelde ya atıyor ya da 3 dk yazısı geliyor ekrana öyle kalıyor

sOmbra

Üye
Arkadaşlar merhaba,

Bunun sebebi oyunu yazım gücü düşük HDD depolama biriminde olması, SSD veya NVMe var ise sorun çözülecektir. Giriş ekranında okuyamadığından dolayı açılmıyor.
aynı sorun bende de var sürekli bu şekilde şansa girersem giriyorum genelde ya atıyor ya da 3 dk yazısı geliyor ekrana öyle kalıyor
Sizdede aynı şekilde daha hızlı bir depolama birimine taşımayı deneyin oyunu.

bitter58

Üye
Çözümünü bulup yapabilen varmı yardımcı olsun oynayamıyor m

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt