HATA: "Yükleme Hatası! Lütfen Launcher'ı tekrar başlatın."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cvardoxd

Üye
Şimdide yükleme yaparken donuyor %47 de kaldı dondu kapandı kendi kendine açtım 0 dan başladı sinir oldum

EaGLe*

Üye
Gönderiğin zip işimize yaradı dosyalar eksik inmiş tamamladı. Ancak şimdide ekran kartı güncellemeye çalışıyoruz :S
emin olmak için soruyorm. daha öncesinde update tamamlanmadan uzun patchler dahil launcher ı, internet i yada pc yi kapama gibi birşey oldumu ? yani dosyaların eksik inmesinin sebebi tam olarak nedir sizde. diğer arkadaşlara da yardımcı olmak için soruyorum.

herakles

Üye
Tam bir nedeni yok. Çünkü %100 loader doldu. Sonra Kapandı. Tekrar actıgımızda da böyle bir sorun yaşadık.

ChikO

Üye
launcher den degilde oyunun dosyasından direk exe den girmeyi deneyin güncellemelerin hepsini yaptıysanız

ChikO

Üye
evet güncellemelerin hepsini indirdiyseniz sıkıntı olmaz

herakles

Üye
eğer kast ettiğin dx12 ile bildiğim kadarı ile "amd 7400m" dx 11.1 destekliyor. 7400m için win 10 driver i denermisin. Bu linkten buldm intel kullanığım için test etmedim.
12 yide destekliyor. ancak bir türlü amd nin driveri bulamadım. yani intel3000 setinden amda setine gecmiyor. bunn içinde hazır paket programını kurmam lazım kuramıyorum. camd catalyst control center yada amd crimson kurmam lazım ama catalyst kurdugumda pc yeden acıldıgında siyah ekranda aklıyor. Bi skıntı var ama çözemiyorum bi türlü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt