Özel mesaj mı attın . Yoksa gönderini mi güncelledin Dosyalar için.tamam update leri tam yapamış gibi duruyor. bitince 2 msj ta attığım foto daki gibi dosyaların olması gerekiyor. Düzelir inşallah.
Özel mesaj mı attın . Yoksa gönderini mi güncelledin Dosyalar için.tamam update leri tam yapamış gibi duruyor. bitince 2 msj ta attığım foto daki gibi dosyaların olması gerekiyor. Düzelir inşallah.
Tamam gördüm hocam sendeki çalışan dosyalar bunlar sanırım.eğer dosya orada yoksa aşağıdaki dosyayı rardan çıkarıp oraya oraya koyup tekrar deneyin.
evet benim dosyalar bunlar bendekileri attım direk.Tamam gördüm hocam sendeki çalışan dosyalar bunlar sanırım.
evet benim dosyalar bunlar bendekileri attım direk.
Gönderiğin zip işimize yaradı dosyalar eksik inmiş tamamladı. Ancak şimdide ekran kartı güncellemeye çalışıyoruz :Seğer dosya orada yoksa aşağıdaki dosyayı rardan çıkarıp oraya oraya koyup tekrar deneyin.
emin olmak için soruyorm. daha öncesinde update tamamlanmadan uzun patchler dahil launcher ı, internet i yada pc yi kapama gibi birşey oldumu ? yani dosyaların eksik inmesinin sebebi tam olarak nedir sizde. diğer arkadaşlara da yardımcı olmak için soruyorum.Gönderiğin zip işimize yaradı dosyalar eksik inmiş tamamladı. Ancak şimdide ekran kartı güncellemeye çalışıyoruz :S
yani bu uygulamadan. kurulu olduğu dizin......\RiseOnline\Game\RiseOnline.exelauncher den degilde oyunun dosyasından direk exe den girmeyi deneyin güncellemelerin hepsini yaptıysanız
Ekran kartı güncel değil. ekran kartı 12 yı destekliyor ancak mevcut 10-1 ancak hiç bir şekilde amd 7400m güncellenmiyor. Bir skıntı var ama nasıl çözecegim bilemiyorum.@herakles sendeki şuanki durum nedir?
eğer kast ettiğin dx12 ile bildiğim kadarı ile "amd 7400m" dx 11.1 destekliyor. 7400m için win 10 driver i denermisin. Bu linkten buldm intel kullanığım için test etmedim.Ekran kartı güncel değil. ekran kartı 12 yı destekliyor ancak mevcut 10-1 ancak hiç bir şekilde amd 7400m güncellenmiyor. Bir skıntı var ama nasıl çözecegim bilemiyorum.
12 yide destekliyor. ancak bir türlü amd nin driveri bulamadım. yani intel3000 setinden amda setine gecmiyor. bunn içinde hazır paket programını kurmam lazım kuramıyorum. camd catalyst control center yada amd crimson kurmam lazım ama catalyst kurdugumda pc yeden acıldıgında siyah ekranda aklıyor. Bi skıntı var ama çözemiyorum bi türlü.eğer kast ettiğin dx12 ile bildiğim kadarı ile "amd 7400m" dx 11.1 destekliyor. 7400m için win 10 driver i denermisin. Bu linkten buldm intel kullanığım için test etmedim.