toplamacılık leveli ile ilgili ben şöyle bir öneride bulunmuştum ticket atarak. burada da tekrar yazayım.
misal 10 level olunca bir tık hızlansın kaynaktan materyal toplama işi... atıyorum bütün kaynağı 30 saniyede tüketiyorsan 10 level olunca 25 saniyede tüketsin. 20 level yapınca 20 saniyeye düşsün. 30 level olunca aynı kaynaktan %50 daha fazla hammadde elde edilebilsin vs gibi özellikler eklenirse toplayıcılık levelinin de bir anlamı olur en azından .
ayrıca aşçılık da yapılan gold yemeklerinin de düzenlenmesi taraftarıyım. en iyi gold yemeği bile yüzde 10 veriyor ki, yemeğe harcadığın parayı çıkınca geriye elinde 70-100 k anca kalıyor en baba slotta saatlik olarak. Millet level kasmayı bırakınca aşçılıkda başka doğru düzgün pek yemek kalmıyor para kazandıracak. dolayısıyla o gold yemeklerini en azından bir tık yüzdesini arttırırlarsa aşçılık server sonuna kadar geçerli bir meslek olarak kalır.
Ayrıca fire/glaicer/light resist veren yemekleri kullanınca kendine ayrıca fire resist atamıyorsun. fire resistle birlikte kullanılabilinirse bu yemekler, o yemekler de tüketilir. ayrıca sağda solda sürekli "mogolor çok voroyor" diye ağlayan wariorlarda biraz susar belki. (bu ağlak wariorlar için ayrıca bir konu açacağım bu arada. onlara oyunun mekaniğini öğretmeye çalışacağım.)