Hazırda Var Olan Cooking Craft'larında ve Gereksinimlerinde Değişiklik Olacak mı?

thedarga

Üye
artık toplayıcılar da slotlardan uzak durmaya başladı. stok yapan çok fazla ya pazar/balık çoğaldı. belli bişey olmadan neden toplayacaksın ki ? ya topladıkların çöp olursa ? bu harcadığın zamanın telafisi de yok :) malzeme toplama çook uzun süren bir işlem

mrares

Üye
Yatırımını yapan riskini de alıyor demektir. Göreceğiz bakalım.
Sayın admin bir duyum aldık da umarım şehir efsanesidir :D 70 Level Cap'i ile Craft gelecek diye bir söylenti geziyor. Yani doğru olmadığını düşünüyorum ama sizden net bir cevap duymak daha doğru olur diye düşündüm.

Justice

Yönetici
Game Designer
Sayın admin bir duyum aldık da umarım şehir efsanesidir :D 70 Level Cap'i ile Craft gelecek diye bir söylenti geziyor. Yani doğru olmadığını düşünüyorum ama sizden net bir cevap duymak daha doğru olur diye düşündüm.
Resmi ağızdan duymadığınız hiçbir şeye inanmayın lütfen. Yayıncılar dahil.

bayc

Üye
Hagard'ın suları kadar bereketli yer yok, gerçekten risk online :D

chatlax035

C
Cok üzücü beklentiler yerlerde ilk sistem bari acılsaydı bu olmadı üzdü :(

AlaskanCrab

Üye
Mesleklerin tamamı aktif olunca oyuna getirilecek diye açıkça yazmış yetkili. Tüm mesleklerin bir haftada hazır olacağını düşünmek pollyannalıktan başka bir şey değil. En iyi ihtimalle benim tahminim bir aya gelir.

chatlax035

C
Mesleklerin tamamı aktif olunca oyuna getirilecek diye açıkça yazmış yetkili. Tüm mesleklerin bir haftada hazır olacağını düşünmek pollyannalıktan başka bir şey değil. En iyi ihtimalle benim tahminim bir aya gelir.
Kardeşim biz life skill kastığımızdan bizi üzdü derdimiz o yuzden BDO cu olarak basladık buraya tabiiki beklentimizolacak..

bradypodidae

Üye
toplamacılık leveli ile ilgili ben şöyle bir öneride bulunmuştum ticket atarak. burada da tekrar yazayım.

misal 10 level olunca bir tık hızlansın kaynaktan materyal toplama işi... atıyorum bütün kaynağı 30 saniyede tüketiyorsan 10 level olunca 25 saniyede tüketsin. 20 level yapınca 20 saniyeye düşsün. 30 level olunca aynı kaynaktan %50 daha fazla hammadde elde edilebilsin vs gibi özellikler eklenirse toplayıcılık levelinin de bir anlamı olur en azından .

ayrıca aşçılık da yapılan gold yemeklerinin de düzenlenmesi taraftarıyım. en iyi gold yemeği bile yüzde 10 veriyor ki, yemeğe harcadığın parayı çıkınca geriye elinde 70-100 k anca kalıyor en baba slotta saatlik olarak. Millet level kasmayı bırakınca aşçılıkda başka doğru düzgün pek yemek kalmıyor para kazandıracak. dolayısıyla o gold yemeklerini en azından bir tık yüzdesini arttırırlarsa aşçılık server sonuna kadar geçerli bir meslek olarak kalır.

Ayrıca fire/glaicer/light resist veren yemekleri kullanınca kendine ayrıca fire resist atamıyorsun. fire resistle birlikte kullanılabilinirse bu yemekler, o yemekler de tüketilir. ayrıca sağda solda sürekli "mogolor çok voroyor" diye ağlayan wariorlarda biraz susar belki. (bu ağlak wariorlar için ayrıca bir konu açacağım bu arada. onlara oyunun mekaniğini öğretmeye çalışacağım.)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt