İstek Hesabım çalındı.

TrKaos

Üye
Hesabımı girsin diye verdiğim arkadaş çaldı. 2 adım doğrulama yapmış telefon numarasına giremiyorum e mail bende şifresini değiştirdim düzeltmek için telefon istiyor ona ulaşamıyorum napa bilirim lazım.

presto_86

Üye
Hesabınızı neden başkasına verirsiniz ki anlamak zor bir kere uyar mesaj at örneklerini elinde tut savcılığa git ver uğraşsın dursun

Marduk

Üye
Merhaba,

Resmi sitemizden bilet oluşturup durumunuzu belirtiniz gerekli bilgiler tarafınıza aktarılacaktır hızla.

İyi forumlar.

TrKaos

Üye
Merhaba,

Resmi sitemizden bilet oluşturup durumunuzu belirtiniz gerekli bilgiler tarafınıza aktarılacaktır hızla.

İyi forumlar.
Hocam hesaba giriş yapabilsem zaten buraya yazmam 2li dogrulama oldugu için hesaba giremiyorum diyorum, siz bilet oluştur diyorsunuz. Bilet oluşturmak için resmi siteden hesaba girip destekten bilet oluşturmayı ben biliyorum da sen öğrenememişsin demekki şaka gibi bir durum. Yardım için teşekkürler.

Marduk

Üye
Hocam hesaba giriş yapabilsem zaten buraya yazmam 2li dogrulama oldugu için hesaba giremiyorum diyorum, siz bilet oluştur diyorsunuz. Bilet oluşturmak için resmi siteden hesaba girip destekten bilet oluşturmayı ben biliyorum da sen öğrenememişsin demekki şaka gibi bir durum. Yardım için teşekkürler.
Merhaba,

Burada resmi sitemizden çalınan hesabınızı geri alıp öyle girin demedim ip nizi ve diğer bilgilerinizi doğrulamamız için bilet üzerinden tarafımıza yazmanız gereklidir forum veya discord gibi platformlar üzerinden tam sağılıklı bilgi bulunmamaktadır bu doğruda yeni bir hesap oluşturup bilet açmanız hızla destek almanızı sağlayacaktır.

İyi forumlar.

Son düzenleme:

Stupendous

Üye
Selam

Sevgili TRKaos,

Öncelikle sizin adınıza üzgünüm. Maatteessüf bu tarz insanları hayatlarımızda barındırabiliyoruz farkında olmaksızın. Yalnız üslubunuz ve sert çıkışınız hiç hoş değil size yardım teklifi talebinde bulunan öncelikle bir insana, daha sonrasında bir yetkiliye karşı. Evet empati yaptığımda çok öfkeli olduğunuzu mütalaa edebiliyorum lakin bu size, bir başka kişiye karşı üst perdeden konuşma hakkı elde edeceğiniz manasına gelmemektedir.

Umarım en kısa zamanda çözebilirsiniz sorununuzu.

Saygılarımla

zukcu

Üye
Selam

Sevgili TRKaos,

Öncelikle sizin adınıza üzgünüm. Maatteessüf bu tarz insanları hayatlarımızda barındırabiliyoruz farkında olmaksızın. Yalnız üslubunuz ve sert çıkışınız hiç hoş değil size yardım teklifi talebinde bulunan öncelikle bir insana, daha sonrasında bir yetkiliye karşı. Evet empati yaptığımda çok öfkeli olduğunuzu mütalaa edebiliyorum lakin bu size, bir başka kişiye karşı üst perdeden konuşma hakkı elde edeceğiniz manasına gelmemektedir.

Umarım en kısa zamanda çözebilirsiniz sorununuzu.

Saygılarımla
Çok güzel bir yorum emeğinize sağlık. Yalnız mütalaayı yanlış kullanmışsınız, eleştirmek veya eksik bulmak için demiyorum ama cümlede anlamında bakınca sanki hatalı olmuş gibi. Yine de bence çok güzel bir yorum.

karizmatik137

Üye
Hesabımı girsin diye verdiğim arkadaş çaldı. 2 adım doğrulama yapmış telefon numarasına giremiyorum e mail bende şifresini değiştirdim düzeltmek için telefon istiyor ona ulaşamıyorum napa bilirim lazım.
Hocam hesabınızı kimseye vermeyin çok üzücü bir durum ancak o sizin kişisel varlığınız. Yapabilcek pek birşey olduğunu düşünmüyorum.

Stupendous

Üye
Çok güzel bir yorum emeğinize sağlık. Yalnız mütalaayı yanlış kullanmışsınız, eleştirmek veya eksik bulmak için demiyorum ama cümlede anlamında bakınca sanki hatalı olmuş gibi. Yine de bence çok güzel bir yorum.
Selam

Sevgili zukcu,

Mütalaa etmek, "Okumak" fiilinin yerine de kullanılabilir. "Okumak" fiili mecazi anlamda, görebiliyorum, hissedebiliyorum şeklinde bir teşbih barındırır. Dolayısıyla yerinde bir kullanıma haizdir.

Saygılarımla

karizmatik137

Üye
Her zaman yapabilecek bir şey vardır hocam. Mesala bu oyunu silmek gibi. Teşekkürler bol şans.
Yani o senin tercihin arkadaşına hesabını vermiş olduğun için soyulmuş olabilirsin ancak bu bir tercih oyunun burda bir suçu yok sen oynamasanda pek birşey kaybetmezler. Ben emek verdiğim karakterimi değil arkadaşıma güvenip vermek babamın oğluna vermiyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt