Hocam hesaba giriş yapabilsem zaten buraya yazmam 2li dogrulama oldugu için hesaba giremiyorum diyorum, siz bilet oluştur diyorsunuz. Bilet oluşturmak için resmi siteden hesaba girip destekten bilet oluşturmayı ben biliyorum da sen öğrenememişsin demekki şaka gibi bir durum. Yardım için teşekkürler.Merhaba,
Resmi sitemizden bilet oluşturup durumunuzu belirtiniz gerekli bilgiler tarafınıza aktarılacaktır hızla.
İyi forumlar.
Merhaba,Hocam hesaba giriş yapabilsem zaten buraya yazmam 2li dogrulama oldugu için hesaba giremiyorum diyorum, siz bilet oluştur diyorsunuz. Bilet oluşturmak için resmi siteden hesaba girip destekten bilet oluşturmayı ben biliyorum da sen öğrenememişsin demekki şaka gibi bir durum. Yardım için teşekkürler.
SelamHocam hesaba giriş yapabilsem zaten buraya yazmam 2li dogrulama oldugu için hesaba giremiyorum diyorum, siz bilet oluştur diyorsunuz. Bilet oluşturmak için resmi siteden hesaba girip destekten bilet oluşturmayı ben biliyorum da sen öğrenememişsin demekki şaka gibi bir durum. Yardım için teşekkürler.
Çok güzel bir yorum emeğinize sağlık. Yalnız mütalaayı yanlış kullanmışsınız, eleştirmek veya eksik bulmak için demiyorum ama cümlede anlamında bakınca sanki hatalı olmuş gibi. Yine de bence çok güzel bir yorum.Selam
Sevgili TRKaos,
Öncelikle sizin adınıza üzgünüm. Maatteessüf bu tarz insanları hayatlarımızda barındırabiliyoruz farkında olmaksızın. Yalnız üslubunuz ve sert çıkışınız hiç hoş değil size yardım teklifi talebinde bulunan öncelikle bir insana, daha sonrasında bir yetkiliye karşı. Evet empati yaptığımda çok öfkeli olduğunuzu mütalaa edebiliyorum lakin bu size, bir başka kişiye karşı üst perdeden konuşma hakkı elde edeceğiniz manasına gelmemektedir.
Umarım en kısa zamanda çözebilirsiniz sorununuzu.
Saygılarımla
Hocam hesabınızı kimseye vermeyin çok üzücü bir durum ancak o sizin kişisel varlığınız. Yapabilcek pek birşey olduğunu düşünmüyorum.Hesabımı girsin diye verdiğim arkadaş çaldı. 2 adım doğrulama yapmış telefon numarasına giremiyorum e mail bende şifresini değiştirdim düzeltmek için telefon istiyor ona ulaşamıyorum napa bilirim lazım.
SelamÇok güzel bir yorum emeğinize sağlık. Yalnız mütalaayı yanlış kullanmışsınız, eleştirmek veya eksik bulmak için demiyorum ama cümlede anlamında bakınca sanki hatalı olmuş gibi. Yine de bence çok güzel bir yorum.
Her zaman yapabilecek bir şey vardır hocam. Mesala bu oyunu silmek gibi. Teşekkürler bol şans.Hocam hesabınızı kimseye vermeyin çok üzücü bir durum ancak o sizin kişisel varlığınız. Yapabilcek pek birşey olduğunu düşünmüyorum.
Yani o senin tercihin arkadaşına hesabını vermiş olduğun için soyulmuş olabilirsin ancak bu bir tercih oyunun burda bir suçu yok sen oynamasanda pek birşey kaybetmezler. Ben emek verdiğim karakterimi değil arkadaşıma güvenip vermek babamın oğluna vermiyorum.Her zaman yapabilecek bir şey vardır hocam. Mesala bu oyunu silmek gibi. Teşekkürler bol şans.