giren arkadaslarım var oyuna o yuzden yazdım bende:Shepimiz öyleyiz şu an
aynen bende rollback yemesın dıye select karakter yaptım boyle kaldıBenimde o durumda birden moblar kayboldu rollback yemesin diye select karakter attım oyuna girmedi çıkıp tekrar denedim disconnect other player diyorum ama olmuyor askıda kaldı
o an oyunda olanlar hep askıda kaldı herhalde bende arkadasımın hesabı ıle gırdım oyuna benımkı askıda kaldıEkli dosyayı görüntüle 2378
giriş yapamıyorum bu hataayı verıyor yes desem no desem aynı
dostum alfa oldugunu bılıyoruz bır cok kısı askıda kaldı zamanımız kısıtlı ızın gunumuzde gırıp oynamak oyunu tanımak ıstıyoruz bu yuzden buraya bılgı verdık bu anlayıssızlık deıl benceARKADAŞLAR ALFA BETA DA OLDUĞUMUZUN FARKINA VARALIM . HALA BİR ŞEYLER OTURMUŞ VAZİYETTE DEĞİL. ANLAYIŞLI KARŞILAMAMIZ GEREKİYOR. BEKLEYECEĞİZ EMİNİMKİ İLGİLENECEKELER
Yoğunluğa göre kanala yönlendirebilirler girişte +1oyunda 4 adet katman var ama kimse bunun farkında değil o yüzden 1 katmanda millet üst üste biniyor ilk sorun bu. katmanlar girişte seçilebilir. yada kota ile ikinci katmana göndermesi gerek vs vs . yada süper sunucu süper internet daha çok slot gerek.