Hesap askıda kaldı oyuna gıremıyorum

bluelord

Üye
Oyundan koptum kullacı adımı sıfremı yazıyorum karakterı dc edemıyorum oyuna gıremıyorum

Yolcu

Üye
Arkadaşlar gate lerden geçerkende hesaplar askıda kalıyor. yada oyun lamerleri oyunla uğraşıyor :)

Taurus

Üye
Benimde o durumda birden moblar kayboldu rollback yemesin diye select karakter attım oyuna girmedi çıkıp tekrar denedim disconnect other player diyorum ama olmuyor askıda kaldı

bluelord

Üye
Benimde o durumda birden moblar kayboldu rollback yemesin diye select karakter attım oyuna girmedi çıkıp tekrar denedim disconnect other player diyorum ama olmuyor askıda kaldı
aynen bende rollback yemesın dıye select karakter yaptım boyle kaldı

Yolcu

Üye
Ne yaparsan yap girmiyor diğer oyuncuyu da (Kimise o :) ) dc etmiyor. Oyun düşen yada çıkanları sürekli balı görüyor. servera res zamanı geldi sanırım.

OuZ

Üye
Adsız.png

giriş yapamıyorum bu hataayı verıyor yes desem no da desem aynı

Yolcu

Üye
oyunda 4 adet katman var ama kimse bunun farkında değil o yüzden 1 katmanda millet üst üste biniyor ilk sorun bu. katmanlar girişte seçilebilir. yada kota ile ikinci katmana göndermesi gerek vs vs . yada süper sunucu süper internet daha çok slot gerek.

mergen26

Üye
ARKADAŞLAR ALFA BETA DA OLDUĞUMUZUN FARKINA VARALIM . HALA BİR ŞEYLER OTURMUŞ VAZİYETTE DEĞİL. ANLAYIŞLI KARŞILAMAMIZ GEREKİYOR. BEKLEYECEĞİZ EMİNİMKİ İLGİLENECEKELER

bluelord

Üye
ARKADAŞLAR ALFA BETA DA OLDUĞUMUZUN FARKINA VARALIM . HALA BİR ŞEYLER OTURMUŞ VAZİYETTE DEĞİL. ANLAYIŞLI KARŞILAMAMIZ GEREKİYOR. BEKLEYECEĞİZ EMİNİMKİ İLGİLENECEKELER
dostum alfa oldugunu bılıyoruz bır cok kısı askıda kaldı zamanımız kısıtlı ızın gunumuzde gırıp oynamak oyunu tanımak ıstıyoruz bu yuzden buraya bılgı verdık bu anlayıssızlık deıl bence

mergen26

Üye
BEN ANLAYIŞSIZSINIZ DEMEDİM ZATEN ÜSTADIM. SABIRLI OLMAK GEREKİYOR BAZEN BUNU ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM. BİZLERDE AYNI DURUMDAYIZ FARKIMIZ YOK

ROLeveLDesign

Üye
oyunda 4 adet katman var ama kimse bunun farkında değil o yüzden 1 katmanda millet üst üste biniyor ilk sorun bu. katmanlar girişte seçilebilir. yada kota ile ikinci katmana göndermesi gerek vs vs . yada süper sunucu süper internet daha çok slot gerek.
Yoğunluğa göre kanala yönlendirebilirler girişte +1

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt