ASiLKaNNN
Üye

adamlar 11 günde 65 olmuş hemde mele party sen hangi aylardan bahsediyorsun zamanım yok ben işsizmiyim diyecek kesinMMORPG'yi aylarca mob kesmek zannedenler var...
adamlar 11 günde 65 olmuş hemde mele party sen hangi aylardan bahsediyorsun zamanım yok ben işsizmiyim diyecek kesinMMORPG'yi aylarca mob kesmek zannedenler var...
Boşa yorum yazacağına önce ne için söylendiğini anlamaya çalışmanı tavsiye ederim.adamlar 11 günde 65 olmuş hemde mele party sen hangi aylardan bahsediyorsun zamanım yok ben işsizmiyim diyecek kesin![]()
Hmm bakalım bakalım oynamış mıyımSen BDO oynadığına emin misin? BDO'da level sınırı yok. İnsanlar tercih olarak genellikle 61 olduğunda kasmayı bırakıyor. Mob kesmek yerine yapabileceği tonla aktiviteye yöneliyor...
Bu forumdakilerin çok ciddi okuduğunu anlama problemi var. En baştan başlamanız lazım çoğunuzun. Hadi ne haliniz varsa görün.Hmm bakalım bakalım oynamış mıyımPen blackstar silahım Pen yan silahım TET uyanışım 3 Pen kıyafetim TET takılarım falan vardı enson ama bilemedim tabii sen daha iyi bilirsin
millet 61de falan bırakmıyor sen oyunu yanlış anlamışsın 61 lvlden sonra kasmak bayaaaaa ama bayaaa bi zorlaşıyor ki millet apta demekki milyarlarca katrilyonlarca mob kesip 65 66 lvle falan kasıyolar ininabiliyor musun? oysa ki şu forumdakiler gibi ağlasalar olurdu bu iş
![]()
Of bak şuan çok haklısın haklıllıktan ölüyorsun. lvl sınırı olup olmamaasının ne gibi bir önemi vaar? o oyunun mekaniği ve sistemi buna göre tamamen farklı ama benim burada gördüğüm herkes oynadığı oyunun sistemini mekaniğini grafiğini vs. iliğine kemiğine kadar sömürüp eğlenmeye bakacaağına, vay ben geri kaldım ben öldüm ben bittim adamlar kastı kafasındaa olduğundan dolayı milyon milyar MMORPG oyunu varken yıllarını tek oyundaa harcamış orada da ego tatmininden başka biBu forumdakilerin çok ciddi okuduğunu anlama problemi var. En baştan başlamanız lazım çoğunuzun. Hadi ne haliniz varsa görün.
bu yapıcı değil zamanla yapabilecekleri eleştiriler bunları değiştirmek için oyunda köklü değişikliğe gerek yok. ayrıca ispata gerek olsa kapanmış konunun linkini nasıl atayım şimdi sana.şuan gizli moddan giriyorum hesabama giriş yaptgım bütün ıplerde site açılmıyorYoo benim açtığım konulara bak hiç birisi kapatılmadı? TIKLA OKU>> En büyük eleştiri konum. <<TIKLA OKU Kaldı ki bir çok oyuncu benimle aynı fikirde. Konumu kapatan veya beni banlayan olmadı...
Başlığın ve içeriğin başlı başına yanlış. Şimdi ben de tutup hayatında sadece 2 tane mmorpg oynayanlar zırlamasın diye başlık açayım mı? MMORPG sadece level kasmak veya pk atmak değildir. MMORPG'lerde level kasmaktan ziyade çevrimiçi aktiviteler önemlidir. Sen eğer ki bir oyuncuyu sadece exp kasmaya yönlendirirsen bir süre sonra sıkılır ve bırakır. Eğer senin anladığın tür bir MMORPG olsaydı ki öyle bir MMORPG daha yokMerhabalar
Özet geçmeye çalışacağım.
Forumda hızlıca bir tur atayım dedim de aman allahımExp kasmaktan kanser oldum diyenler, makro serbest olsun diyenler, lvl kasmak istemiyorum diyenler... Arkadaşlar siz malum oyunda 83 char satın alıp alıp oynaya oynaya MMORPG ne demek unutmuşsunuz. 3 saatte charımı inci gibi dizeyim yılan gibi akayım isteyenler benzer mmorpg oyunların illegal vanilla sunucularında takılabilir.
Kitabı ortasından okumaya çalışıp bir şey anlamayınca neden sızlanıyorsunuz ? mmorpg tam olarak budur, gerekirse bir karakteri yıllarca oynarsın. Sesinize kulak vereni bulunca her detaya isyan etmeleriniz ne kadar çok oluyor, standart türk kafası...
Lütfen oynadığınız oyunun türünü doğru kavrayın.
İyi günler.
bu yapıcı değil zamanla yapabilecekleri eleştiriler bunları değiştirmek için oyunda köklü değişikliğe gerek yok. ayrıca ispata gerek olsa kapanmış konunun linkini nasıl atayım şimdi sana.şuan gizli moddan giriyorum hesabama giriş yaptgım bütün ıplerde site açılmıyor.denemek istiyorsa ıd şifre vereyim göze alıosan bidaha foruma girememeyi
bi dk oyun ko ya ne kadar benzesinistersek okadar gelişmesine katkıdamı bulunmuş oluyoruzKaralayan insan boş insandır yada bırakamadığı oyunlarda yüklü itemi/ ilerlemişliği veya beklentisi vardır o sebeple deli gibi karalıyordur, anlarım. Lakin oyunu olgunca mantıklı şekilde eleştiren, iyi yönde gelişmesini isteyen ve oyunun yönetimine sürekli istek/talep bildiren insanları oyunu karalayan kişilerle bir tutmayı bırakın, bunu sürekli yapıyor ve ikisini birbirinden ayırt edemiyorsunuz. Herhangi bir iş veya oluşum eleştiri kaldıramıyorsa gelişemez aynı anda tabi eleştireninde eleştirmeyi doğru düzgün bilmesi gerekir. Ülkemizdeki eğitim durumu malum cahil özgüveni diye birşey var, ne yazık ki... Bu söylediğim şeyler ise herkesin kendi sorunudur, kimseye laf falan söylemiyorum şahıslar umrumda değil.