Hiç MMORPG oynamamış arkadaşlarımız, lütfen oyunu karalamayı ve ağlamayı bırakınız.

Silversierra

Üye
Sen BDO oynadığına emin misin? BDO'da level sınırı yok. İnsanlar tercih olarak genellikle 61 olduğunda kasmayı bırakıyor. Mob kesmek yerine yapabileceği tonla aktiviteye yöneliyor...
Hmm bakalım bakalım oynamış mıyım :) Pen blackstar silahım Pen yan silahım TET uyanışım 3 Pen kıyafetim TET takılarım falan vardı enson ama bilemedim tabii sen daha iyi bilirsin :) millet 61de falan bırakmıyor sen oyunu yanlış anlamışsın 61 lvlden sonra kasmak bayaaaaa ama bayaaa bi zorlaşıyor ki millet apta demekki milyarlarca katrilyonlarca mob kesip 65 66 lvle falan kasıyolar ininabiliyor musun? oysa ki şu forumdakiler gibi ağlasalar olurdu bu iş :D

ByBrky

Üye
Hmm bakalım bakalım oynamış mıyım :) Pen blackstar silahım Pen yan silahım TET uyanışım 3 Pen kıyafetim TET takılarım falan vardı enson ama bilemedim tabii sen daha iyi bilirsin :) millet 61de falan bırakmıyor sen oyunu yanlış anlamışsın 61 lvlden sonra kasmak bayaaaaa ama bayaaa bi zorlaşıyor ki millet apta demekki milyarlarca katrilyonlarca mob kesip 65 66 lvle falan kasıyolar ininabiliyor musun? oysa ki şu forumdakiler gibi ağlasalar olurdu bu iş :D
Bu forumdakilerin çok ciddi okuduğunu anlama problemi var. En baştan başlamanız lazım çoğunuzun. Hadi ne haliniz varsa görün.

Silversierra

Üye
Bu forumdakilerin çok ciddi okuduğunu anlama problemi var. En baştan başlamanız lazım çoğunuzun. Hadi ne haliniz varsa görün.
Of bak şuan çok haklısın haklıllıktan ölüyorsun. lvl sınırı olup olmamaasının ne gibi bir önemi vaar? o oyunun mekaniği ve sistemi buna göre tamamen farklı ama benim burada gördüğüm herkes oynadığı oyunun sistemini mekaniğini grafiğini vs. iliğine kemiğine kadar sömürüp eğlenmeye bakacaağına, vay ben geri kaldım ben öldüm ben bittim adamlar kastı kafasındaa olduğundan dolayı milyon milyar MMORPG oyunu varken yıllarını tek oyundaa harcamış orada da ego tatmininden başka bi :eek: yapmaya çalışmamış. umarım şimdi anlamışsındır. Hani gururunuzu incitmeden nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama oynadığınız oyundan zevk alın kardeşim zevk.

Wolfphenombanlandi

Üye
Yoo benim açtığım konulara bak hiç birisi kapatılmadı? TIKLA OKU>> En büyük eleştiri konum. <<TIKLA OKU Kaldı ki bir çok oyuncu benimle aynı fikirde. Konumu kapatan veya beni banlayan olmadı...
bu yapıcı değil zamanla yapabilecekleri eleştiriler bunları değiştirmek için oyunda köklü değişikliğe gerek yok. ayrıca ispata gerek olsa kapanmış konunun linkini nasıl atayım şimdi sana.şuan gizli moddan giriyorum hesabama giriş yaptgım bütün ıplerde site açılmıyor :).denemek istiyorsa ıd şifre vereyim göze alıosan bidaha foruma girememeyi

Son düzenleme:

BeyazAfrikali

Üye
54 lvlim soothsayerde kasıyorum exp sc basılı %0.08 artıyor exp bu lvl kasmak değil işkence

umydn

Üye
Merhabalar

Özet geçmeye çalışacağım.

Forumda hızlıca bir tur atayım dedim de aman allahım :D Exp kasmaktan kanser oldum diyenler, makro serbest olsun diyenler, lvl kasmak istemiyorum diyenler... Arkadaşlar siz malum oyunda 83 char satın alıp alıp oynaya oynaya MMORPG ne demek unutmuşsunuz. 3 saatte charımı inci gibi dizeyim yılan gibi akayım isteyenler benzer mmorpg oyunların illegal vanilla sunucularında takılabilir.

Kitabı ortasından okumaya çalışıp bir şey anlamayınca neden sızlanıyorsunuz ? mmorpg tam olarak budur, gerekirse bir karakteri yıllarca oynarsın. Sesinize kulak vereni bulunca her detaya isyan etmeleriniz ne kadar çok oluyor, standart türk kafası...

Lütfen oynadığınız oyunun türünü doğru kavrayın.

İyi günler.
Başlığın ve içeriğin başlı başına yanlış. Şimdi ben de tutup hayatında sadece 2 tane mmorpg oynayanlar zırlamasın diye başlık açayım mı? MMORPG sadece level kasmak veya pk atmak değildir. MMORPG'lerde level kasmaktan ziyade çevrimiçi aktiviteler önemlidir. Sen eğer ki bir oyuncuyu sadece exp kasmaya yönlendirirsen bir süre sonra sıkılır ve bırakır. Eğer senin anladığın tür bir MMORPG olsaydı ki öyle bir MMORPG daha yok :) Zindan, Craft sistemleri bu oyunda olmazdı. Sadece moblar olur exp kasardın :) Türk kafası diye insanları yerip kendin o kafaya bile sahip olamaman çok acı verici. Ayrıca Türk kafasından da gayet memnunum. Eğer sen memnun değilsen senin için ingilizce forum bölümü mevcut. Orada kendine başka arkadaşlar bulabilirsin :) Kendi insanını bu kadar aşağılayan başka bir millet yoktur sanırım. Ha pardon bir de Araplar vardı. Onlarda senin gibi aynı. Komiksin.

Quirah

Üye
Dostum sen şaka mısın? MMORPG oynamamışlar konuşmasın diyorsun 2002 yılından kalma bir sistemi övüyorsun. 2022 yılındaki hangi MMORPG oyununda bu şekilde saçma, bayık, yapay bir grind var? Bana bir tane örneğini versene.

Hangi oyunda 58 leveldan 59 levela kasmak için 4.300 tane apos kesilmesi isteniyor? Malum oyun bile expi kolaylaştırmaya çalışıyor siz burada Çin işkencesi savunuyorsunuz. Çin işkencesine çok meraklıysanız başka seçenekleri de var bunun.

2022 yılında bir mobu milyonlarca kez kesmenin gameplay olarak sunulması ve bunun savunulması tam Türklere yönelik bir hareket. Biz bunları çok hak ediyoruz.

Rimes

Üye
bu yapıcı değil zamanla yapabilecekleri eleştiriler bunları değiştirmek için oyunda köklü değişikliğe gerek yok. ayrıca ispata gerek olsa kapanmış konunun linkini nasıl atayım şimdi sana.şuan gizli moddan giriyorum hesabama giriş yaptgım bütün ıplerde site açılmıyor :).denemek istiyorsa ıd şifre vereyim göze alıosan bidaha foruma girememeyi

Lord

Üye
Karalayan insan boş insandır yada bırakamadığı oyunlarda yüklü itemi/ ilerlemişliği veya beklentisi vardır o sebeple deli gibi karalıyordur, anlarım. Lakin oyunu olgunca mantıklı şekilde eleştiren, iyi yönde gelişmesini isteyen ve oyunun yönetimine sürekli istek/talep bildiren insanları oyunu karalayan kişilerle bir tutmayı bırakın, bunu sürekli yapıyor ve ikisini birbirinden ayırt edemiyorsunuz. Herhangi bir iş veya oluşum eleştiri kaldıramıyorsa gelişemez aynı anda tabi eleştireninde eleştirmeyi doğru düzgün bilmesi gerekir. Ülkemizdeki eğitim durumu malum cahil özgüveni diye birşey var, ne yazık ki... Bu söylediğim şeyler ise herkesin kendi sorunudur, kimseye laf falan söylemiyorum şahıslar umrumda değil.

Alkoer

Üye
birçok arkadaşın dediği gibi 2002 yapımı malum oyun haricinde lv kasmak bu şekil hergün saatlerce aynı mobu kesmeyi mecbur tutmuyor diğer oyunlarda. tabiki party olmanın avantajını kullanıp 9ncu gün 65lv olan adamlar çıktı. sen nasıl bu adamlarla mücadele edeceksin. görevle lv kasılsa yada başka şekilde lv kasmak kolaylaşsa herkez item yapmaya çalışır. craft denenir , upgrade yapılır pazar faaliyeti yapılır oyun daha farklı olur.

Wolfphenombanlandi

Üye
Karalayan insan boş insandır yada bırakamadığı oyunlarda yüklü itemi/ ilerlemişliği veya beklentisi vardır o sebeple deli gibi karalıyordur, anlarım. Lakin oyunu olgunca mantıklı şekilde eleştiren, iyi yönde gelişmesini isteyen ve oyunun yönetimine sürekli istek/talep bildiren insanları oyunu karalayan kişilerle bir tutmayı bırakın, bunu sürekli yapıyor ve ikisini birbirinden ayırt edemiyorsunuz. Herhangi bir iş veya oluşum eleştiri kaldıramıyorsa gelişemez aynı anda tabi eleştireninde eleştirmeyi doğru düzgün bilmesi gerekir. Ülkemizdeki eğitim durumu malum cahil özgüveni diye birşey var, ne yazık ki... Bu söylediğim şeyler ise herkesin kendi sorunudur, kimseye laf falan söylemiyorum şahıslar umrumda değil.
bi dk oyun ko ya ne kadar benzesinistersek okadar gelişmesine katkıdamı bulunmuş oluyoruz :).ko yu sevsem oynasam neden ko ya benzemesini eleştireyim :) bi komiksiniz ha

gs09gs09

Üye
Valla bana keyif vermiyor pek mobla ayni lvl karakterim 400 hp var oldurene kadar debellesiyom mob 200 200 vuruyor hadi oyna bakalim :) oran oranti yok yani

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt