Serverda +9 elder set yok çünkü + basan insanlar denemiyor para etmediğini bildiği için +8 imp set dizen bi arkadaşımda var 2 parçası eksik suan sadece 1 mage kendisi solo pk çıktığında yediğin en ufak 1 malice 1 db üstünden gitmiyor bir prieste muhtaçsın yoğun pkda o seti giyersen mage pklarına alınmazsın damagen yetersiz kalır. Solo atamıyorsun partide imp setle yerin yok +9 elder dediğin şeyde 138 int istiyor sen dex ve hp verirken bir kıyafet için ben int ve magic veriyorum int sadece mana arttırıyor ve resistance arttırıyoru 100 üzeri verdiğin 2 int 1 resistance ice/fr/lr şimdi sen +9 havy plate giydiğinde ne can ne atak kaybın oluyor ama ben elder giydiğimde +8 giydiğimde ki giyorum damage kaybım oluyor assaslar yoğun olunca tak çıkar 2 setle onuyorum aktif PK da 1 tanesi 9 paper 1 tanesi 8 elder. Senin dediğin şeyleri keşke oyun mekaniği magelerede sağlasa okculara sağladığı gibi güzellikler. 1 Solo okcu güzel farm atabiliyor cayır cayır atıyor hatta 1 mage 1 assastan dirket olarak tek yiyor max damage ile slot dönmeye kalkarsa 1 tane db yerse 2 dakka farm yasak 1 malice yerse farm yasak. Okcular cayır cayır Z tarıyor Full itemli bir okcudan 1600 yedim full itemli bi okcu bende full itemli 1 mageyim gel deniyelim ben sana 1600 vurabilicekmiyim novayla. Ve bu damageyi 6k canla atıyorsunuz ben o damageyi yememek için elder set + chaos set takıyorum hepsinde extra armor var + o damageden kaçmak için kalkan tak çıkart yapıyorum. Güzel kardeşim 92 str verip istediğin kalkanı alabilirsin kalkan tak çıkar yap maden 1200 yemezsin ? fire resistance veren kalkanlar ? Tek taraflı bakmayalım derken ciddiydim tek taraflı bakmayalım ben HP ve Magicten feragat ediyorsam o defance için sende et git 1 tane uniq kalkan al tak çıkar yaparak oyna ama doğru onun için stat kaybın olucak dimi mantıksız.. Mageler nova vururken backstep(Adam gibi çalışmayan haklısınız) atarak çıkma şansınızda zaman zaman oluyor dediğim kalkanı takarsan hem meleden hem okculardan hem magelrden daha az damage yersin daha az ölürsün ama daha az vurursun. Mekanik herkes için geçerli.. Fark senin hem kalkanın hem kıyafetin var benim sadece kalkanım var birşeylerden feragat etmeden kullanabileceğim.
Ek olarak magelere gelcek o tarz bi armor arttırımı okculara ektra damage olarak yansıtılması gerekir. Şuan zaten z ye gelen bir mage db yemediği sürece kolay kolay düşmüyor ama Z tara gibi bi komutta veremezsin isim tut db düştü tekle ile teklersin aynı bizim okcuları 6 mage tekleyemediğimiz gibi 6 okcu gerçi aynı anda vursanız siz teklersiniz gerçi

Ama yapabilen ekip biraz az sanırım yada bu sebepten dolayı sanırım bizde battle mage shil gibi warloks shiled gibi kalkanlar var oysa sizde hiç kalkan falanda yok okcularda hadi nadir assaslarda görüyoruz

Ben daha bi okcunun kalkan tak çıkar yaptığına denk gelmedim benim hatamda olabilir.