İki adımlı doğrulamayı SMS ile sıfırlayamıyorum

Daxtie

Üye
Cep telefonundan Google Authenticator'ü silip geri yüklediğim için İki adımlı doğrulamayı kaldırıp yeniden telefonuma yazmak istiyorum.SMS ile sıfırlamayı seçtim fakat şöyle bir hata veriyor.Telefona da kod gelmiyor.Lütfen yardımcı olun

Screenshot_1.jpg

Vision

Senior Moderatör
Denediğim zaman sorunsuz bir şekilde sms geldi, anlık bir sıkıntı olmuş olabilir. Ara ara sms istemeye devam edin, sorun devam ederse yöneticiler ilgilenecektir.

7ccb453ffdd76387bd4d1e4ec43a5258.png

LuciFeriaNx

Üye
Şu an buna benzer bir problem de ben yaşıyorum. Hesaba giriş yapmaya çalıştığımda normalde mail ile doğrulama kodu geliyordu ancak yaklaşık 10 dakikadır deniyorum ve doğrulama kodu gönderildi demesine rağmen mailime ulaşmıyor ve site üzerinden hesabıma giriş sağlayamıyorum. Bende mi bir problem var yoksa genel bir sıkıntı mı acaba?
Denediğim zaman sorunsuz bir şekilde sms geldi, anlık bir sıkıntı olmuş olabilir. Ara ara sms istemeye devam edin, sorun devam ederse yöneticiler ilgilenecektir.

Ekli dosyayı görüntüle 871

Vision

Senior Moderatör
Şu an buna benzer bir problem de ben yaşıyorum. Hesaba giriş yapmaya çalıştığımda normalde mail ile doğrulama kodu geliyordu ancak yaklaşık 10 dakikadır deniyorum ve doğrulama kodu gönderildi demesine rağmen mailime ulaşmıyor ve site üzerinden hesabıma giriş sağlayamıyorum. Bende mi bir problem var yoksa genel bir sıkıntı mı acaba?
Mail sunucularında bir problem olabilir, yarın gündüz sorun devam ettiği taktirde developer ekibinden arkadaşlara özel mesaj atarsanız ilgileneceklerdir.

GangsterGang

Üye
arkadaşlar bende authenticator uygulamasını sıfırlayamıyorum lutfen yardımcı olurmusunuz. sms gelmıyor telefona

Daxtie

Üye
arkadaşlar bende authenticator uygulamasını sıfırlayamıyorum lutfen yardımcı olurmusunuz. sms gelmıyor telefona
Üyelik Hesap Doğrulama Kurtarma Kodunu Google Authenticator'e girerseniz panele giriş yapıp kaldırabilirsiniz.Ben sorunumu böyle çözdüm.Ve en pratik çözümü de bu gibi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt