Denediğim zaman sorunsuz bir şekilde sms geldi, anlık bir sıkıntı olmuş olabilir. Ara ara sms istemeye devam edin, sorun devam ederse yöneticiler ilgilenecektir.
Ekli dosyayı görüntüle 871
Mail sunucularında bir problem olabilir, yarın gündüz sorun devam ettiği taktirde developer ekibinden arkadaşlara özel mesaj atarsanız ilgileneceklerdir.Şu an buna benzer bir problem de ben yaşıyorum. Hesaba giriş yapmaya çalıştığımda normalde mail ile doğrulama kodu geliyordu ancak yaklaşık 10 dakikadır deniyorum ve doğrulama kodu gönderildi demesine rağmen mailime ulaşmıyor ve site üzerinden hesabıma giriş sağlayamıyorum. Bende mi bir problem var yoksa genel bir sıkıntı mı acaba?
Üyelik Hesap Doğrulama Kurtarma Kodunu Google Authenticator'e girerseniz panele giriş yapıp kaldırabilirsiniz.Ben sorunumu böyle çözdüm.Ve en pratik çözümü de bu gibi.arkadaşlar bende authenticator uygulamasını sıfırlayamıyorum lutfen yardımcı olurmusunuz. sms gelmıyor telefona