Oyunun gelişim süreci boyunca buradaydım açık ve kapalı betalarda oynadım. Oyun imkansızlıklar içerisinde yapılmış gelişime ve büyümeye çok imkanı olan fazlasıyla iyi bir oyun. Oyun için geliştirmede olan ve planlanan özellikler tamamlandığı zaman gerçektende piyasadaki nadir oyunlardan olacak bu kesin fakat firma oyuncuları çok fazla bilgisiz bırakıyor. Oyun çıkalı henüz 1 hafta olmadı ve sürekli güncelleme geliyor bu tamamen normal ve ekibin ne kadar fazla çalıştığını gösteriyor ama bu güncellemeler ne için neler düzeltildi, ne zaman yapılacak vs. gibi bilgilerin bizlerle paylaşılması gerektiğini düşünüyorum. En hızlı cevap alabildiğimiz ortam olan discord üzerinden bile sohbet kapalı olduğu için oyuncularla iletişim kuramıyoruz. Oyundan atıldığım zaman sıkıntı benden kaynaklımı yoksa bakım mı var, sunucular mı kapandı bilemiyoruz. İlerleyen süreçte neler düzelecek ekip şuanda hangi konulara öncelik veriyor bilemiyoruz. Şahsi önerim discordun en kısa sürede sohbete açılıp moderatörlerin daha aktif bir şekilde bilgilendirme yapmaya başlaması ve bakımların çok acil bir durum olmadıkça sabit saatlerde yapılmaya başlanmasıdır. En önemlisi firmanın hangi konulara öncelik vererek güncelleme yapacağı ve oyunun gelecekteki süreciyle ilgili bir yol haritası paylaşmasıdır.