İnciler neden çöpe atılmıyor :S

sanne2

Üye
3 kişi mavi inciyle kaldik üstümüzde geri kalanlar bitirmeye calisiyor su altini, bu bug mu yoksa inciler artik cöpe atilmiyor mu?

Alkoer

Üye
Patch notta var inci meselesi. Bende anlam veremedim.

Partideki arkadaşlar bazı oyuncular incileri toplayıp yere atıyordu dedi. Yere atınca tekrar respawn olmuyormuş. Bunada anlam veremedim insan kendi girdiği zindanı neden sabote etsin.

KarinRiverside

Üye
Merhaba arkadaşlar! Yeni gelen yama notlarında atılmayacağı ile ilgili bildirisi yapıldı bunun nedeni oyuncuların kötü kişiler tarafından zindanlarının sabote edilmesi ve respawn üzerine gelen şikayetlerden dolayıdır,

Saygılarımla.

theTitan

Üye
Bazıları zindanda partye gıcık olup gidip tüm incileri alıp çöpe atıyordu. Buna e defa denk geldim. Ne kadar bug ve sorun varsa beni bulur. Bu olayı dillendirmedik yoksa bu kalpazanlığı yapanları sayısı artardı. Şimdi inciyi yok edip takımı geriye düşüremeyecekler. Soruna tatmin edici bir cevap oldu mu :)

Alkoer

Üye
Bazıları zindanda partye gıcık olup gidip tüm incileri alıp çöpe atıyordu. Buna e defa denk geldim. Ne kadar bug ve sorun varsa beni bulur. Bu olayı dillendirmedik yoksa bu kalpazanlığı yapanları sayısı artardı. Şimdi inciyi yok edip takımı geriye düşüremeyecekler. Soruna tatmin edici bir cevap oldu mu :)
Ben yere atılıyor diye duydum yanlışmış.

Bu da tam çözüm değil bana sorarsanız. Dün üstümde kaldı mavi inci benle beraber gelen arkadaş benden önce taktı. Ben sap gibi kaldım.

Çöpe atıldığı zaman yenisi respawn olsa mükemmel çözüm olurdu.

theTitan

Üye
dahda garibi 3 gün önce inci çıkmadı farklı rengi takmaya çalıştı biri bug oluştu ve inci çıkmadı zindan mukoko oldu al resim. dediğim gibi tüm belalar ve buglar beni bulur. Bir bug varsa kesin başıma gelmiştir bundan emin ol :)

Ekli dosyalar

• bugonline1.png
    bugonline1.png
    2.8 MB · Görüntüleme: 26

SweetDreams_

Üye
şimdi de town atıp bankana koyabiliyorsun elimizde inciyle ortada beklememek için yapıyoruz ama çöpe atmakla aynı şekilde degerlendirilebilir zindandan çıkınca zaten bankadakileri de üzerine alıp atabiliyorsun yer kaplar silinmez korkusu da yok kısacası sadece normal oynayanı bi tık yoran bi hareket olmuş sadece sabote edecekler için değişen bir şey olmamış

jobulani

Üye
Ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz. Eski sistem tabi ki daha güzeldi ama troller sağolsun içine ettiler.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt