Ben yere atılıyor diye duydum yanlışmış.Bazıları zindanda partye gıcık olup gidip tüm incileri alıp çöpe atıyordu. Buna e defa denk geldim. Ne kadar bug ve sorun varsa beni bulur. Bu olayı dillendirmedik yoksa bu kalpazanlığı yapanları sayısı artardı. Şimdi inciyi yok edip takımı geriye düşüremeyecekler. Soruna tatmin edici bir cevap oldu mu![]()
şimdi de town atıp bankana koyabiliyorsun elimizde inciyle ortada beklememek için yapıyoruz ama çöpe atmakla aynı şekilde degerlendirilebilir zindandan çıkınca zaten bankadakileri de üzerine alıp atabiliyorsun yer kaplar silinmez korkusu da yok kısacası sadece normal oynayanı bi tık yoran bi hareket olmuş sadece sabote edecekler için değişen bir şey olmamışBazıları zindanda partye gıcık olup gidip tüm incileri alıp çöpe atıyordu. Buna e defa denk geldim. Ne kadar bug ve sorun varsa beni bulur. Bu olayı dillendirmedik yoksa bu kalpazanlığı yapanları sayısı artardı. Şimdi inciyi yok edip takımı geriye düşüremeyecekler. Soruna tatmin edici bir cevap oldu mu![]()