ÇÖZÜLDÜ İndirme Linkleri Açıldı / Hata veriyor

Bright Lord

Üye
Başlıktaki gibi.

Ekli dosyalar

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    11.2 KB · Görüntüleme: 52

Assassin

Üye
Tanımıyor dosyayı boyutu büyük oluncada tarayamıyordur otomatik ondan dolayı sistemine zarar verebilir diyor.

Thymus91

Üye
kardeş setupa sağ tıkla özellikler de gelişmiş seçeneginin altında engellemeyi kaldır tiki var tıkla onu bi daha dene oluyor yine olmazsa googla yaz çözersin

Bright Lord

Üye
Modlar bakmıyorki, online gözüküyorlar ama bir arkadaşım bitdefender bilmemne.982 uyarısı verdi dedi şuan.Ne yapıcağımı bilemiyorum.

Not: Telefondan söyledide tuhaf bir isim 982 aklımda kaldı.

Vision

Üye

Bright Lord

Üye
He vision geldi, bende sadece tarayıcı virus uyarısı verdi onu yaptım şuan iniyor öbürünü telefondan arkadaşım dedi onun hakkında fikrim yok.

Bu uyarıya ne yapıyım, tarayıcından indi şimdi böyle diyor.

Ekli dosyalar

• x.jpg
    x.jpg
    66.6 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:

Vision

Üye
He vision geldi, bende sadece tarayıcı virus uyarısı verdi onu yaptım şuan iniyor öbürünü telefondan arkadaşım dedi onun hakkında fikrim yok.

Bu uyarıya ne yapıyım, tarayıcından indi şimdi böyle diyor.
More info yazısına tıklayıp ardından Still run it butonuna tıklarsanız setup çalışacaktır.

MaxPayne

Üye
Yatın indirecem şuan işteyim indirme linki kapanmaz dimi yarına

Bright Lord

Üye
Launcheri oynatip arkasinda beyaz bir kutuda error mesaji varmi diye bakabilirsin once, hala ilerlemiyorsa. Bendede oyle bir hata vardi ve error mesaji launcherin arkasindaydi
Bende hata vermedi ama 3 küsür MBPS ile iniyor ProbLem 1 saatte indirdiğine göre benimki X33 desem gün içinde evdekiler vidyo açıyor onla beraber 40 saatte inicek diye düşünüyorum, bir sorun olmazsa 23 Nisan öğlen saatlerinde hazırım bende.

Not: Saat 9 daymış yetişiyorum. :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt