Bright Lord
Üye

3 noktaya tıklayıp izin ver derseniz yüklenecektir.Başlıktaki gibi.
Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü gönderebilir misiniz?Modlar bakmıyorki, online gözüküyorlar ama bir arkadaşım bitdefender bilmemne.982 uyarısı verdi dedi şuan.Ne yapıcağımı bilemiyorum.
Not: Telefondan söyledide tuhaf bir isim 982 aklımda kaldı.
More info yazısına tıklayıp ardından Still run it butonuna tıklarsanız setup çalışacaktır.He vision geldi, bende sadece tarayıcı virus uyarısı verdi onu yaptım şuan iniyor öbürünü telefondan arkadaşım dedi onun hakkında fikrim yok.
Bu uyarıya ne yapıyım, tarayıcından indi şimdi böyle diyor.
More info yazısına tıklayıp ardından Still run it butonuna tıklarsanız setup çalışacaktır.
Onları silmiştim birisi demişti forumda şimdi ismini hatırlamıyorum.Alfa 1 dosyaları duruyorsa sil
Bu herkese açık demişlerdi kapatmazlar sanmıyorum.Yatın indirecem şuan işteyim indirme linki kapanmaz dimi yarına
Erken erişiminizmi vardı ?Ben hazırım bekliyorum![]()
Yok hayır, hemen indirip güncelledim internet hızım 100 mbit ondan hemen indi sorun olmadan.Erken erişiminizmi vardı ?
Launcheri oynatip arkasinda beyaz bir kutuda error mesaji varmi diye bakabilirsin once, hala ilerlemiyorsa. Bendede oyle bir hata vardi ve error mesaji launcherin arkasindaydiOldu, neden böyle uyarılar veriyorki bir bilginiz var mı ?
Bende hata vermedi ama 3 küsür MBPS ile iniyor ProbLem 1 saatte indirdiğine göre benimki X33 desem gün içinde evdekiler vidyo açıyor onla beraber 40 saatte inicek diye düşünüyorum, bir sorun olmazsa 23 Nisan öğlen saatlerinde hazırım bende.Launcheri oynatip arkasinda beyaz bir kutuda error mesaji varmi diye bakabilirsin once, hala ilerlemiyorsa. Bendede oyle bir hata vardi ve error mesaji launcherin arkasindaydi