Banada aynısını yaptı konuya bak orda cevaplar var, indirdikten sonra bir kere daha hata veriyor onunda cevabı var.Nedenini sordum cevap vermedi vision.
smart screen den dolayı yapıyor bunu. smart screen ne bir araştır istersenOldu, neden böyle uyarılar veriyorki bir bilginiz var mı ?
bende niye sorunsuz indi ?Başlıktaki gibi.
Ben edge kullanıyorum windows un içinde geldi ondan olabilirmi ?, anlamıyorum kusura bakmayın bu işlerden.bende niye sorunsuz indi ?
Ben hatayi duzelttim ama hizli internetim olmasina ragmen yavas indiriyor patchleri(1.5/4mbs arasi). Tum serverlar Turkiyede ise benim yurtdisinda olmamdan dolayi olabilir, yada herkes yuklendi diye genelde bir yavaslik vardir.
dostum sizin yan komşu ve sen buraya fazlasınBizim yan komşu bilgisayarcıya sordumda onu rarlasar hata vermezdi filan dedi ne kadar doğru bilmiyorum.
50Internet hizin nedir dostum mbit olarak?
senin internet hızın 1000mbt olsa 100mb download mı alıcaksın ?O zaman muhtemelen serverlar Turkiyede diye benim biraz normale gore yavas. Ayni hizi aliyoruz ama benim mbit olarak 400. Neyse acelemiz yok zaten![]()
Toplam client boyutu 15.5 GBbu kaç gb ya dosyaları küçük sandım ama büyük çoğu
8 MBPS = 1 MB/S denk düşüyor bildiğim kadarı ile, paketiniz 100 veya 50 ise hattınız vdsl2 veya fiberdir, alt yapınız kötü değilse 100 geliyorsa 3-4 aşağısını alırsınız karşı server da hakkını verirse tam hızda indirme yapabiliriniz, steam da falan büyük ihtimal tam hız alırsınız.Genelde(normal sartlar altinda) oyle calisir, mbit hizinin 10da biri civari download hizi alirsin. Eger bir serverda cok asiri yigilma yoksa, yada benim gibi cok uzaktaysan, aradaki mesafe hizi dusurur.
hayır normalde öyle almazsın. sen ISP nin verdiği değeri söylüyorsun. download yapacağın server sana ne verirse onu alırsın. bak sen uzaktasın ben yakındayım. ikimizde aynı download hızını alıyoruz. bu ne demek ? server bu hızı sabitlemiş. sen 1000000mbt internete sahip olsanda üstüne çıkamazsın.Genelde(normal sartlar altinda) oyle calisir, mbit hizinin 10da biri civari download hizi alirsin. Eger bir serverda cok asiri yigilma yoksa, yada benim gibi cok uzaktaysan, aradaki mesafe hizi dusurur.
yoo ben atarlanmıyorum ki sana açıklıyorum öğren diye tabi öğrenmek isterseTamam ayni seyi soyluyoruz zaten, bos yere celallenmene gerek yok. Atarlanmadan tartismayi ogrenmek zor birsey degil.
Normal sartlar altinda server RiseOnline da oldugu gibi limit koymaz kimseye, yogunluk oldugu icin normal sartlar altinda olmamis oluyoruz. Ornegin Steamde birsey indirecek olsak, herkes internet hizina gore indirir. Dedigim gibi internet hizim gunune gore 250/400mbit arasi degisiyor, ve herhangibir siteden(ornegin steam) birsey indirdigim zaman 27/35mb/s arasi degerler goruyorum. Yukarida arkadasin dedigi gibi 1mb = 8mbit, hesaplamasi kolay olsun diye 10da bir dedim.