İnt mage bile tek yiyor...

talevillage6

Üye
Magenin saçma şekilde zayıf olmasını ve int verme zorunluluğu saçmalığını malum oyunda kaldıramıyordum zaten de keşke bu yenı oyunda da böyle olmasaymış,keşke bazı şeyler değişseymiş skiller bile neredeyse aynı .Büyücüler korkunç damage vurur (pkda suan öyle bi hasarı yok magenin ) ve kolay ölür ama tek yeme olayı cidden çok saçma üstelik paper de değildim .Bir kişi iki işi falan da değil hangi asas gelirse direkt mage yeri öpüyor . Hiçbir karakter bi işe yaramayan stata vermek zorunda değilken magede böyle saçmalığın bu oyunda da devam ediyor olması üzücü.Keşke diğer rpglerdeki büyücülere de bir bakılsaymış... Çoğunda kaçmak için skilleri bile var burada ise kaçman imkansız. Ayrıca bu alan skilleri düzelmezse hiçkimsenin mage oynayacagını ben düşünmüyorum mageyi mage yapan alan skilleri zaten..

VesRocher

Üye
Katılıyorum. Bende mage açtığıma pişman olanlardanım.

Alan skilleri biraz garip olmus etrafında çember olursa ve vuracağı alanı göstermesi gerekiyor.

alanla mob kesince '' örnek harpy '' ice atsan bile hızlı geliyorlar kite atamıyosun ice etkisinin moblarda biraz artırılması lazım

talevillage6

Üye
Katılıyorum. Bende mage açtığıma pişman olanlardanım.

Alan skilleri biraz garip olmus etrafında çember olursa ve vuracağı alanı göstermesi gerekiyor.

alanla mob kesince '' örnek harpy '' ice atsan bile hızlı geliyorlar kite atamıyosun ice etkisinin moblarda biraz artırılması lazım
evet BU sorun da var ice atmana rağmen aman aman bir yavaşlama olmuyor ölücem diye koştura koştura kaçıp öyle vurdum diğer skili.

bi2le

Üye
Bende katılıyorum bu konuya vazgeçilmezim Mage ile başlamak istedim lakin mob bile kesemediğini görünce vazgeçtim. Umarım başımıza bir WarriorRO oyunu daha türemez. Transformation scroll gibi bir özellik veya magenin hızlı vurabileceği yakın mesafe skilleri eklenmeli.

GrauerWolf

Üye
Mage gereksiz derecede güçsüz malesef. Anlıyorum magedir defansı azdır olabilir ama normal şartlarda hemen hemen her oyunda olduğu gibi büyücü sınıfı skilleri yüksek hasar çıkartarak mobun yanına gelmesine izin vermeden öldürerek bu açığını bir nevi kapatır. PK kısmını bilmemekle birlikte mob kesmek bana resmen işkence oldu ve kasmayı yarıda bırakıp başka sınıfa geçtim.

Mello1993

Üye
Cidden öyle. Bir de şöyle kötü bir durum var; 10 lv de giydiğim asa ile 56 lv de giydiğim +6 srarlight ( şu an en elit mage silahı) arasında çok az bir hasar farkı oluyor. diğer jobları dünürsek, bir warrior için+8 düşük lv swordu +6 reaper arasında 3 kat hasar farkı olur.
Mage oynamak için illa team olmamız mı gerekiyor. Ben melee oynamak istiyorum staff skili ile vurmak istiyorum, Ama asasın iki skiline bile dayanamıyorum

Mage gereksiz derecede güçsüz malesef. Anlıyorum magedir defansı azdır olabilir ama normal şartlarda hemen hemen her oyunda olduğu gibi büyücü sınıfı skilleri yüksek hasar çıkartarak mobun yanına gelmesine izin vermeden öldürerek bu açığını bir nevi kapatır. PK kısmını bilmemekle birlikte mob kesmek bana resmen işkence oldu ve kasmayı yarıda bırakıp başka sınıfa geçtim.
40 lv olunca staff skili iyi vuruyor da, o levellerde iyi ama sonrası için atağın artmıyor

talevillage6

Üye
Mageden başka sınıf oynayınca zevk almıyorum , biraz önce ise alanla canavar kesmeye çalıştım belki düzeltmişlerdir diye ancak ice skili yeterince yavaşlatmadığı için ve alan genişliği çok az olduğu için yine ölüp exp kaybettim..Bu konuya acilen düzenleme getirmeleri gerek ..

Mello1993

Üye
Mageden başka sınıf oynayınca zevk almıyorum , biraz önce ise alanla canavar kesmeye çalıştım belki düzeltmişlerdir diye ancak ice skili yeterince yavaşlatmadığı için ve alan genişliği çok az olduğu için yine ölüp exp kaybettim..Bu konuya acilen düzenleme getirmeleri gerek ..
Ben de öyleyim büyüsel oynamayı seviyorum. Büyücü dediğin kırılgan olur fakat ağır hasar verir. Ne hasar var ne büyüsel atağımıza bakalbileceğimiz bir bilgi.
Canavar slotları çok az ve dağınık. 55-60 lv magelerin zombilerde topluca kesip sürümden kasabiliyor olması gerek

ANGEL

Üye
Magenin saçma şekilde zayıf olmasını ve int verme zorunluluğu saçmalığını malum oyunda kaldıramıyordum zaten de keşke bu yenı oyunda da böyle olmasaymış,keşke bazı şeyler değişseymiş skiller bile neredeyse aynı .Büyücüler korkunç damage vurur (pkda suan öyle bi hasarı yok magenin ) ve kolay ölür ama tek yeme olayı cidden çok saçma üstelik paper de değildim .Bir kişi iki işi falan da değil hangi asas gelirse direkt mage yeri öpüyor . Hiçbir karakter bi işe yaramayan stata vermek zorunda değilken magede böyle saçmalığın bu oyunda da devam ediyor olması üzücü.Keşke diğer rpglerdeki büyücülere de bir bakılsaymış... Çoğunda kaçmak için skilleri bile var burada ise kaçman imkansız. Ayrıca bu alan skilleri düzelmezse hiçkimsenin mage oynayacagını ben düşünmüyorum mageyi mage yapan alan skilleri zaten..
bu kıstas 70lvl-70 lvl damı yoksa senin lvl düşük 70 lvl asasmı tekliyor?
çünkü bende warior olmasına rağmen czde 51 lvlken 70 asastan tek yedim,normal karşıladım.
Ama 70-70 kıstasında böyle birşey olması elbette üzücü olur.

Alemdar54

Üye
Evet bende katılıyorum ice mage ile oynadım slow yeterli kadar değil ve hiç damage çıkartamıyor sonra fire e döndüm hp pot basa basa yakından skil ile kesmek zorunda kaldım staf vuruşu skiline kadar mob kesmekte zorlandım magede alan skilleri ise çok küçük kalmış . Oyunda en kötü asas 2.skili vurmuyor mageye bir düzenleme şart çoğu skill sekiyor magede

kinqstone

Üye
bence oyunun durumunu tam kavrayabilmiş değilsiniz knight ın son hali gibi saçma oyunlarla kıyaslamayın diğer oyunları mageler her oyunda toplu olarak encok vuran ve ençok damage yiyen job olmuştur birtek knightın krowaz güncellemesinden sonra az yemeye başlamıştır ondan öncede rise onlinedeki gibi kolay ölen mob kesiminde tek başına zorlanan bir mobdu bu oyunu knight ın ilk hallerine çok benzetiyorum lycan ı 1 parti adam keserdik şuanda bundada öyle solo playerlık zor bu tarz oyunlarda hatta bir yerden sonra imkansız hale geliyor tek başınıza oynayıp bunlar düşük şunlar yüksek demeyin (ice ın yavaşlatma miktarı bencede az) bnde mage açtım solo kasımı çok zor diye bıraktım ancak raven harpy dönen mageleride var topluca dönüyorlar ve sağlam dönüyorlar eğer sizin istediğiniz gibi buff olursa bu sefer onlar dahada güçlenicek

Ouss

Üye
Daha önce ki konular da belirttim, mage ve priest kıyafetleri ya HP istemesi gerekiyor ya da yarı yarıya belki fazla istenilen bonuslar düşürülmeli. Ve Mage alan hasarlarının çember alanı genişletilmeli.

Karuckos02

Üye
Magede kimse staf vurusından şikayetçi değil ama bunlar düzelecekse staf vurusunun demagesi de düşürülmesi lazım çok aşırı derece fazla vuruyor

SARS

Üye
Ayrı bir konu açtım özetledim bende ancak burayada yazayım.

Mage toplu şekilde raven dönüyor demişsiniz son 5 gündür bunu yapıyorum. Daha doğrusu yapmaya çalışıyorum. Lure inanılmaz zor ve moblar 10 15 turda ancak ölüyor. Sandığınız gibi bir rahatlıkta söz konusu değil. Ayrıca karakterlerimiz vurmuyor. Sıfır damage.. int vermeden görev staffları dahi takılmıyor ki tüm görev kıyafetleri için 158 int mecburi. mp bonus vermekte zorlanılmasını geçtim hp ye hiç verilmiyor ve 500hp ile czde oynamak zorunda kalıyorsunuz ki bu şekilde czde vurabildiği maksimum dmg 500. Bir asas tek basına girip tüm mage partyi otura kalka keser bu şekilde. Kimsenin düzenleme gelmez ise oynayacağınıda düşünmüyorum. Bu şekilde betaya geçelim mage sınıfını görecekmisiniz ozaman görelim konusalım :) daha oyun başında bir sınıf nasıl yok edilir izleyelim.

Mello1993

Üye
Magede kimse staf vurusından şikayetçi değil ama bunlar düzelecekse staf vurusunun demagesi de düşürülmesi lazım çok aşırı derece fazla vuruyor
Staf skili 40 lv e göre fazla vuruyor. Sonra hasarın hiç artmıyor. +7 starlight var elimde. +7 reaper kullanan warirordan çok daha az vuruyorum

NoXi

Üye
Mageler, çok pasif kalmış. Czda 4 mage 60 skili ile 1 warrioru yatıramadık.
Gerisini siz düşünün arkadaşlar, adama 400 vuruyoruz.
Full paper mageyiz, biz bu dengenin sağlanmasını istiyoruz.

Xaykee

Üye
Kesinlikle Katılıyorum Mageler Elden Geçirilmesi Gerekiyor...

kinqstone

Üye
Ayrı bir konu açtım özetledim bende ancak burayada yazayım.

Mage toplu şekilde raven dönüyor demişsiniz son 5 gündür bunu yapıyorum. Daha doğrusu yapmaya çalışıyorum. Lure inanılmaz zor ve moblar 10 15 turda ancak ölüyor. Sandığınız gibi bir rahatlıkta söz konusu değil. Ayrıca karakterlerimiz vurmuyor. Sıfır damage.. int vermeden görev staffları dahi takılmıyor ki tüm görev kıyafetleri için 158 int mecburi. mp bonus vermekte zorlanılmasını geçtim hp ye hiç verilmiyor ve 500hp ile czde oynamak zorunda kalıyorsunuz ki bu şekilde czde vurabildiği maksimum dmg 500. Bir asas tek basına girip tüm mage partyi otura kalka keser bu şekilde. Kimsenin düzenleme gelmez ise oynayacağınıda düşünmüyorum. Bu şekilde betaya geçelim mage sınıfını görecekmisiniz ozaman görelim konusalım :) daha oyun başında bir sınıf nasıl yok edilir izleyelim.
levellerinizi söylermisiniz (kaç kişi iseniz) 5 6 warrior raveni önmekte aşırı zorlanıyor hemde "İTEMLİ" denilecek warriorlar dahil aşırı zor dönme kısmı şu warriorlar 1 slotu tamamlayana kadar mageler slotu devirip yenisine geçiyor (magelerin itemlerini bilmiyorum ancak levelleri 56 60 çevresindeydi zaten o levellerde warriorlar slotu dönemiyor gibi bir şey görev itemleriyle imkansıza yakın) ancak bir arkadaşa katılıyorum ice durumu bi tık sıkıntılı yeterince yavaşlatmıyor gibi geldi ve skiller arası geçişte (bir skillden sonra başka skilli atma) buglar oluşuyor buda o jobu zor hale getiriyor bunların ve hp sorunun giderilmesi yeterli gibi bence

BEL FITIGI

Üye
Mage efektleri ve skill efektinin yavaş olması mageyi zayıf yapan yönü olmuş görsel olarakda birazdaha kaliteli efelktler olabilir skill efektler cok basit ve görünmüyo en yüksek ayarda bile...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt