Kurallsiz0012
Üye

çok haklısın ..
Mageler, çok pasif kalmış. Czda 4 mage 60 skili ile 1 warrioru yatıramadık.
Gerisini siz düşünün arkadaşlar, adama 400 vuruyoruz.
Full paper mageyiz, biz bu dengenin sağlanmasını istiyoruz.
Eğer pt de priest varsa warrior her türlü daha hızlı dönerlevellerinizi söylermisiniz (kaç kişi iseniz) 5 6 warrior raveni önmekte aşırı zorlanıyor hemde "İTEMLİ" denilecek warriorlar dahil aşırı zor dönme kısmı şu warriorlar 1 slotu tamamlayana kadar mageler slotu devirip yenisine geçiyor (magelerin itemlerini bilmiyorum ancak levelleri 56 60 çevresindeydi zaten o levellerde warriorlar slotu dönemiyor gibi bir şey görev itemleriyle imkansıza yakın) ancak bir arkadaşa katılıyorum ice durumu bi tık sıkıntılı yeterince yavaşlatmıyor gibi geldi ve skiller arası geçişte (bir skillden sonra başka skilli atma) buglar oluşuyor buda o jobu zor hale getiriyor bunların ve hp sorunun giderilmesi yeterli gibi bence
Hoş geldin lolcü dostum bence de mageler cok güclü insanları tek atmak gibi bi zahmete sokuyorlarmageler fazla güçlü nerflesinler bence
+1Mage efektleri ve skill efektinin yavaş olması mageyi zayıf yapan yönü olmuş görsel olarakda birazdaha kaliteli efelktler olabilir skill efektler cok basit ve görünmüyo en yüksek ayarda bile...
açtığım konunun söylediğin şeyle alakası yok ya yanlış yere yazdın ya da yanlış yazdın ya da okuduğunu anlama problemin var..adam gelmiş 4 tane mage warrioru kesemiyoz diye konu acıyo tek başına warrior kesmek mi istiyo nasıl kafadalar anlamıyorum mage diyince sizin aklınıza gandalf saruman mı geliyor anlamıyorum ki
Peki senin aklına warior diyince Thor Odin falan mı geliyor? 4 kişinin bi kişiyi kesmemesi cok mu normal hadi diyelim ki normal. Madem normal dahada gücsüz olsun demek ne demek ? 8 kişi toplanıp bi warioru kesemesin mi mesela bu mu hayal dünyan?adam gelmiş 4 tane mage warrioru kesemiyoz diye konu acıyo tek başına warrior kesmek mi istiyo nasıl kafadalar anlamıyorum mage diyince sizin aklınıza gandalf saruman mı geliyor anlamıyorum ki
Bir de magelerin tek yeme algısı var. Adam ca de mage görünce seviniyor beleş np diye, kovalıyor tekliyor, tatmin oluyor. Ne güzelYa mmorpg oyunlarının neredeyse hepsinde uzaktan vuran büyüsel karakterler dehşet damageler saçar ama düşmanı yakınına geldiğinde de korkunç damageler yer . Düşman dibine geldiğinde ise playerlığı konuşturan skilleri vardır herkesin kolay oynayamadığı kaçma sıçrama skilleri tarzında. Gel gelelim bizde mageler ne en çok vuran karakterler ne kaçabiliyor ne de başka bir şey yapabiliyor en güzel yaptığı şey tek yemek . Yetkililer karakter dengelerinin daha sonra düzenleneceği şu an için oyundaki daha ciddi diğer problemler ve geliştirmeler üzerinde yoğunlaşıldığını söylediler ki bence haklılar da .Önce optimizasyondur ,animasyonlardır falan onlar halledilsin ama bu konuya da daha sonra kesin değinilsin diğer türlü kimse mesela mage oynamaz buna adım kadar eminim .
Mmorpg dünyası Knight Online dan ibaret olan insanlar malesef bu konu hakkında sadece orada gördüklerine göre konuşuyorlar. Normal şartlarda oyunlarda her sınıfın bir antisi olur ki Warrior sınıfının antisi mage sınıfıdır genelde ve evet warrior sınıfı fiziksel ataklara karşı yüksek defansı sayesinde dayanabilir asas ve priestler ile baş edebilir ama mage sınıfına karşı bu kadar rahat oynayamaması gerekir. Ve yine ayrıca normal şartlarda magelerin yüksek demage çıkartıp mobu veya düşmanı yanına gelmeden öldürmeye çalışması gerekir ki düşük defansı olduğundan demage yememeye özen gösterir. Çok güzel özetlemişsiniz elinize sağlık.bu tarz oyunlarda warriorun zayıf noktası büyüsel ataklardır, mageninkide fiziksel. bizim oyunun warriorlarının zayıf noktası yokaslında warriorlar normal vurur fiziksel saldırılara çok dayanıklıdır, magelerle baş edemezler. rogueler hızıyla mageleri rahat indirirler. mageler fiziksel oyunculara çok vurur ama çokda rahat ölürler.
4 magenin bir warrioru kesememesi komedidir, normalde 1 mage 1 warrioru kevgire çevirmesi, yanına yaklaştırmaması lazım.
magenin alanları düşük kalıp toplu partylerde aşırı üstünlük göstermemesi ama tek ataklarda ise çok sağlam vurması gerekir. bir magenin elinden bir melee normalde mob alamaz, bu tarz oyunların kuralıdır.
gel gör ki KO diye bir oyun var, sırf mekaniği yüzünden bunu oynayanlara mage i bu şekilde alıştırmış hiç doğasına uygun olmayan tp mage diye bir sınıf oluşmuş