Iron Kestikten Sonra Ağaç Kesme . Bekleme Süresi

osmangaziforum

Üye
Güncelleme çok güzel olmuş emeğinize sağlık fakat mğisal ağaç kesicektim az önce demir topladım diye bi dünya süre beklemek zorunda kalınması hiç doğru olmamış diye düşünmekteyim . süreyi kaldırmanız dileğiyle selamlar saygılar

Tanerrr

Üye
Royal premıum cekip önume ne cıkarsa topluyordum toplama leveli kasmak için.Boyle olacagını tahmin bile edemedim.Bu toplama işini para için yapmıyordum wormwood dill rose ne cıkarsa topluyordum yani bu güncelleme olmadı

fstab

Üye
30 lvl üstü toplayiciklara level sınırı da gelmeli

osmangaziforum

Üye
Bi ürüne sabitlemek olmamş. zaten meslekleri 30 levele kasmak çok zor . üstelik karekter leveli de geldi bu çok güzel oldu . Ama yani bi üründen düşerine toplama yapamamamk çok saçma değilmi demir kestin diyelim önünde holy ağacı belirdi 45 saniye bekleyebilecekmiyiz o süreye kadar başkası gelip kesicek zaten 4 saatte bir çıkıyor . Bunu düzeltmenizi talep ediyorum . çünki adam kaslam için aylarca belki 1 yıldır uğraşıyor ama toplayamıyor . Olmamış lütfen ilgilenirmisiniz

Tanerrr

Üye
Herkes istedigini toplayabılmelı bu bence bir sacmalıktır.Yapılması gereken camp atınca 5-10 dakıka toplama yapılmayaktı bu kazı mafyalarının onune boyle gecebılrıdınız.Bu 1 dakika bekleme olayı cok sacma

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Oyunun daha sağlıklı bir deneyim sunması için yapılmış bir sistemdir ilerleyen güncellemeler ile revize durumu olabilir şuanda mevcut sistemde bir değişiklik planlaması bulunmamakta.

feelfree

Üye
Bi ürüne sabitlemek olmamş. zaten meslekleri 30 levele kasmak çok zor . üstelik karekter leveli de geldi bu çok güzel oldu . Ama yani bi üründen düşerine toplama yapamamamk çok saçma değilmi demir kestin diyelim önünde holy ağacı belirdi 45 saniye bekleyebilecekmiyiz o süreye kadar başkası gelip kesicek zaten 4 saatte bir çıkıyor . Bunu düzeltmenizi talep ediyorum . çünki adam kaslam için aylarca belki 1 yıldır uğraşıyor ama toplayamıyor . Olmamış lütfen ilgilenirmisiniz
Başkasının da gelip kesebilmesi için tasarlanmış bir fikir zaten diğer türlü biçerdöver bir karaktere sahipseniz tüm materyalleri tekelinize almış olurdunuz.
Toplama yapmak isteyen kişilerin sayısı arttığı için onlara da pay sunabilmek adına düşünülmüş güzel bir fikir yönetimi tebrik ederim.

osmangaziforum

Üye
Herkes istedigini toplayabılmelı bu bence bir sacmalıktır.Yapılması gereken camp atınca 5-10 dakıka toplama yapılmayaktı bu kazı mafyalarının onune boyle gecebılrıdınız.Bu 1 dakika bekleme olayı cok sacma
adamın 4 tane bilgisayarı varsa zaten ışınlanmaya ihtiyacı olmıcak .5 - 10 dakka olsa da sömürüp duracak gene

Oyunun daha sağlıklı bir deneyim sunması için yapılmış bir sistemdir ilerleyen güncellemeler ile revize durumu olabilir şuanda mevcut sistemde bir değişiklik planlaması bulunmamakta.
Bu hiç güzel olmadı . Oyuncuların da görüşleri alınmalı diye düşünmekteyim . İtemlerin kullanıla bilmeleri için getirilen level sınırı çok harika olmuş ona diyecek sözüm asla yok . Misal ben zucchini pepper filan toplayamıyorum şu an . Eskiden toplayabiliyordum ama bu konudan asla şikayetçi değilim .Doğruya herzaman doğru ama yanlışı asla savunamam . yani şimdi bir itemi geliştirmek için 1 sene mi gidicek sonra öteki itemi geliştirmek için 3 sene sonra o zaman zarfında yeni server açılacak ve senin bütün emeklerin çöp olucak . Bence farklı toplamam meslekleri arasında bekleme olayını kaldırmalısınız . Oyuncu kaybetmek istemiyorsanız . Okadar uğraştım 3 mesleği 30 yapıp sonrada imalat a geçicektim bi anda oyundan soğuma hissi uyandırdı bu oyunu çok sevmeme rağmen . sizde kabul edin bi şeyi yanlış yaptıysanız tekrar düzeltmek en doğrusu olucaktır

RickSancheZz

Üye
ben sadece mining-woodcuttinge odaklandığımdan çok etkilenmedim ama tamamını toplayan oyuncular için kötü olmuş, toplayıcılıkla beraber meslek kasan arkadaşlarda zorlanabilir fiyatlar artarsa

osmangaziforum

Üye
yok yok maden yok gene vazgeçtim o illet zulüm olan madenler arası dakika olayını lütfen kaldırın insan kanser olur bırakır bu oyunu hakikaten iki saattir koştur koştur demir ara titanium ara ortalıkta bişey yok . e ozaman ağaç keseyim yerden bişeyler toplayayım . kesip toplayamadıktan sonra insanlar kanser olur craft toplayıcılık biter . lütfen ivedilikle bu yanlıştan dönmenizi rica ediyorum selamlar saygılar

Son düzenleme:

egg

Üye
Neden birçok garip ayar işlemleri gerekiyor?
İnsanlar, tüm "gatherings" 30. seviyenin üzerine çıkarmak için "gatherings" çok zaman oturdular
Şimdi ona bekleme süresi veriyorsun
Bu sadece "gatherings"ile oyuncular hayali yarışmalara maruz kalır.

Lütfen en azından "Ölüm Vadisi" bekleme süresini kaldırın, aksi takdirde Ölüm Vadisi'ndeki birçok öğe işe yaramaz hale gelir ve kaynakları israf eder.

osmangaziforum

Üye
Neden birçok garip ayar işlemleri gerekiyor?
İnsanlar, tüm "gatherings" 30. seviyenin üzerine çıkarmak için "gatherings" çok zaman oturdular
Şimdi ona bekleme süresi veriyorsun
Bu sadece "gatherings"ile oyuncular hayali yarışmalara maruz kalır.

Lütfen en azından "Ölüm Vadisi" bekleme süresini kaldırın, aksi takdirde Ölüm Vadisi'ndeki birçok öğe işe yaramaz hale gelir ve kaynakları israf eder.
sadece ölüm vadisinden değil heryerden kalkmalı bekleme süresi . insan kanser olur iki saattir koştur koştur bi titanium yada iron peşinden . yok ortalıkta ozamanda yerden bişeyler topliim aynı zamanda ömüme gelen ağaçları keseyim niye bekliiim niyeeee bekleyeyim neden dir bunu kim icat etti . ( bu son kısım çok kızgın olduğum için biraz sitem amaçlı yazılmıştır )

osmangaziforum

Üye
bekleme süresi ile ilgili bi görüş alışverişi yaptınızmı oyun yönetimi ile ilgili . Bu konu ile ilgili adım atılmasını sabırsızlıkla beklemekteyiz . hangi oyuncu ile konuşsam bekleme süresi olmamış diye yorumlar alıyorum . Hepsi karekter leveli tam olmuş diyorlar fakat bekleme süresi ile iligili kimse memnun değil . sizlerin görüşlerinizi merak etmekteyim . bizi habersiz bırakmazsanız seviniriz

Şu zulüm kalksın artık bekleme süresi İllAllah getirdi hiç bir akıl izahı yok .. Toplayıcılık mesleğini bırakacağım da onca emek ziyan olucak . Sanki konu sayfasında kendi kendime konuşuyormuşum gibi oldu :(

ozaman her karekter 1 mesleği seçebilir deseydiniz 1 sene önce en azından hiç bulaşmazdık . şimdi resmen öyle oldu yanımda demir var titanyum var onun yanında ağaç var hangisini kessem diye düşünmek zorunda kalıyorum ağacı kesersem ilerde yürüdüğüm yolda ağaç yoksa ne yapıcam demiri kesem ilerleyeceğim yolda demir değilde ağaç karşıma çıkarsa ne yapacağım diye düşümnekten sinir oldum . bu madenler arası 1 dk zulmu kalksın artık lütfen sesimize kulan verirseniz sevinirim .

saygılar sevgiler

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt