Oyunun daha sağlıklı bir deneyim sunması için yapılmış bir sistemdir ilerleyen güncellemeler ile revize durumu olabilir şuanda mevcut sistemde bir değişiklik planlaması bulunmamakta.
bekleme süresi ile ilgili bi görüş alışverişi yaptınızmı oyun yönetimi ile ilgili . Bu konu ile ilgili adım atılmasını sabırsızlıkla beklemekteyiz . hangi oyuncu ile konuşsam bekleme süresi olmamış diye yorumlar alıyorum . Hepsi karekter leveli tam olmuş diyorlar fakat bekleme süresi ile iligili kimse memnun değil . sizlerin görüşlerinizi merak etmekteyim . bizi habersiz bırakmazsanız seviniriz
Şu zulüm kalksın artık bekleme süresi İllAllah getirdi hiç bir akıl izahı yok .. Toplayıcılık mesleğini bırakacağım da onca emek ziyan olucak . Sanki konu sayfasında kendi kendime konuşuyormuşum gibi oldu
ozaman her karekter 1 mesleği seçebilir deseydiniz 1 sene önce en azından hiç bulaşmazdık . şimdi resmen öyle oldu yanımda demir var titanyum var onun yanında ağaç var hangisini kessem diye düşünmek zorunda kalıyorum ağacı kesersem ilerde yürüdüğüm yolda ağaç yoksa ne yapıcam demiri kesem ilerleyeceğim yolda demir değilde ağaç karşıma çıkarsa ne yapacağım diye düşümnekten sinir oldum . bu madenler arası 1 dk zulmu kalksın artık lütfen sesimize kulan verirseniz sevinirim .
saygılar sevgiler