fps yi 75 e sabitledikden sonra kullanım 100 de 100 se oyunla alaksı yoktur net 1600af var bende 100 de 100 yüke ulaşmadım hiç
fps yi 75 e sabitledikden sonra kullanım 100 de 100 se oyunla alaksı yoktur net 1600af var bende 100 de 100 yüke ulaşmadım hiç
bu konuyu görüp ayar yapsamda benim fps 75 i geçmedi hiç bir zamanKonu içerisinde ben de ilk başta sizin gibi tüm ayarlarda aynı fpsi aldığımı söylemiştim. Daha sonra Nvidia ayarları içerisinden düzenlemeler yaparak yükselttim. O konunun linkini de bırakıyorum. Bire bir aynı ayarları yapıp fps değerlerine bakın. Eğer bir sorun olursa özelden mesaj atın gerekirse discord üzerinden gösteririm.
işlemcin ne?bu konuyu görüp ayar yapsamda benim fps 75 i geçmedi hiç bir zamansabitlemedim de manitörde 144 hz yani bilmiyorum ben de mi sorun var oyun clentinde mi ben 75 80 üstü hiç fps görmedim
İşlemciye binen yükün grafikle alakası yok zaten. Optimizasyondan kaynaklı bir problem. İlk sayfaya dikkatli bakınca anlarsın benim neden hem high ayarlarda hem de low ayarlarda resim paylaştığımı. Her neyse önce bir adam akıllı konuyu incele.sen demedin mi grafikle alaksı yok işlemciye binen yukun diye grafikleri yukseltip fps ni düşürebiliyorsan neden fsr ile uraşıyorsunaynı konuda hem yukse fps de işlemciye yuk biniyor hemde fsr ile yuksek fps alıyorsun neden bunu yapıyorsun ya bana onu söyle mantığım almadı
Sistem özellikleri detaylı bir şekilde atabilir misin?bu konuyu görüp ayar yapsamda benim fps 75 i geçmedi hiç bir zamansabitlemedim de manitörde 144 hz yani bilmiyorum ben de mi sorun var oyun clentinde mi ben 75 80 üstü hiç fps görmedim
işlemciye binen yük grafiği nekadar düşürürsen yükselen fps ile artar .yani sen fps yükseltmeye çalışacağına post prosresing ve gölge ayarlarını kısarak işlemciye binen fizik işlemlerini düşürebilirsin diğer grafikleri arttırarak gpu ya yuk bindirip fps sınırını cpu nun max gücüne değil gpu nun max gücüne sınırla .beni anlamanın zor olduğunun farkındayım cidden anlaşamıcaksak bende zorlamıcamİşlemciye binen yükün grafikle alakası yok zaten. Optimizasyondan kaynaklı bir problem. İlk sayfaya dikkatli bakınca anlarsın benim neden hem high ayarlarda hem de low ayarlarda resim paylaştığımı. Her neyse önce bir adam akıllı konuyu incele.
ryzen 5 2600 3.4 ghz temel frekans bende ovcluklu biostan 4200 de calıstırıyorum stabil Msi Gtx 1650 gaming x ekran kartı corsair 16 gb 3000 mhz ram Ana kart Msi B450 m Gaming plus SsdSistem özellikleri detaylı bir şekilde atabilir misin?
İşlemci hariç tüm sistemimiz aynı. Bende de MSI Gaming x modeli mevcut. Sadece bende 3200 mhz ram var. Eğer tüm oyun içi görüntü ayarlarını ve Nvidia görüntü ayarlarını aynı yaptığınız halde fps artmıyorsa aklıma birşey gelmiyor.ryzen 5 2600 3.4 ghz temel frekans bende ovcluklu biostan 4100 de calıstırıyorum stabil Msi Gtx 1650 gaming x ekran kartı corsair 16 gb 3000 mhz ram Ana kart Msi B450 m Gaming plus Ssd