İstek İtem drop listesi

umydn

Üye
Hangi mob hangi itemleri atıyor? Bununla ilgili bir liste mevcut mu? Mevcut ise paylaşır mısınız? Değil ise yapabilir misiniz?

JaxSui

J
Drop listesi değil de item listesi paylaşılsa güzel olur.

Kenshin

Üye
Merhaba,

Böyle bir listenin paylaşılması yerine oyuncuların zamanla kendi deneyimlemeleriyle öğrenme taraftarıyız.

X A

Üye
Kesinlikle en ufak bir bilgi bile verilmemeli hiç bir anlamı kalmaz yeni olmasının.

ZeuSGoD

Üye
Mobların dropları yerine oyundaki itemlerin değerinin anlaşılabileceği birsey olsa güzel olur. Item düştü nadir yazıyor en iyisi bu mu değil mi anlamıyorum değeri nasıldır daha üstü var mıdır

X A

Üye
Mobların dropları yerine oyundaki itemlerin değerinin anlaşılabileceği birsey olsa güzel olur. Item düştü nadir yazıyor en iyisi bu mu değil mi anlamıyorum değeri nasıldır daha üstü var mıdır
Basit, Nadir, Epik şeklinde sıralayabilirsin dostum. Nadir orta halli itemler, Epic en üst düzey itemler.

PriestMan

Üye
Basit, Nadir, Epik şeklinde sıralayabilirsin dostum. Nadir orta halli itemler, Epic en üst düzey itemler.
Bence Epic üstü altın rengi itemler var. Henüz keşfedilmedi o yüzden nasıl itemler var en azından bilmek iyi olur gibi. Buşuna dolu epic iteme para harcamamak lazım. Birde epic itemlerde kademe kademe gibi, bir epic ok varsa o epic okun üstü başka epic oklar var. Be epiclerden en üstünü en altı hangisi bilmemiz lazım.

kamehouse

Üye
unique itemler de var arkadaşlar görmedim ama unique upgrade sc.ler var ordan biliyorum

Solyd

Üye
Gerçekten bizim milletimize özgü şöyle cümleler kurmak. Konu hakkında 0 bilgi, 0 hakimiyet ama kesin yargılarla konuşurlar.
Hangi mob hangi itemleri atıyor? Bununla ilgili bir liste mevcut mu? Mevcut ise paylaşır mısınız? Değil ise yapabilir misiniz?
Hiçbir MMORPG oyunda, hangi mob'un hangi itemi attığı yapımcı firma tarafından açıklanmaz. Bunları zamanla oyuncular keşfeder ve listelerini çıkarırlar, sitelerde paylaşırlar. MMORPG'nin yarısı oyunu keşfetmektir zaten. Olayı budur.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt