Paylaşılması lazım. Her oyunun drop listesi paylaşılır.mevcut değil onu keşfetmek oyuncuya bağlı
Her oyun diyorum. Tek oyun üzerinden kurulan farklı sunucular veya serverlar demiyorum. Okuduğunu anla Afrikalı kardeşim.Pvp server mi kardeşim
Kesinlikle item listesi olmalı.Mobların dropları yerine oyundaki itemlerin değerinin anlaşılabileceği birsey olsa güzel olur. Item düştü nadir yazıyor en iyisi bu mu değil mi anlamıyorum değeri nasıldır daha üstü var mıdır
Drop listesi değil de oyundaki mevcut itemlerin listesi paylaşılmalı. Elimizdeki item en iyisi mi, daha kaç item var bilemiyoruz.Merhaba,
Böyle bir listenin paylaşılması yerine oyuncuların zamanla kendi deneyimlemeleriyle öğrenme taraftarıyız.
Basit, Nadir, Epik şeklinde sıralayabilirsin dostum. Nadir orta halli itemler, Epic en üst düzey itemler.Mobların dropları yerine oyundaki itemlerin değerinin anlaşılabileceği birsey olsa güzel olur. Item düştü nadir yazıyor en iyisi bu mu değil mi anlamıyorum değeri nasıldır daha üstü var mıdır
Bence Epic üstü altın rengi itemler var. Henüz keşfedilmedi o yüzden nasıl itemler var en azından bilmek iyi olur gibi. Buşuna dolu epic iteme para harcamamak lazım. Birde epic itemlerde kademe kademe gibi, bir epic ok varsa o epic okun üstü başka epic oklar var. Be epiclerden en üstünü en altı hangisi bilmemiz lazım.Basit, Nadir, Epik şeklinde sıralayabilirsin dostum. Nadir orta halli itemler, Epic en üst düzey itemler.
Bu arkadaşa moderatörlük verin. Hatta oyunda GM falan olsun. Ailemizin akıl küpü.Basit, Nadir, Epik şeklinde sıralayabilirsin dostum. Nadir orta halli itemler, Epic en üst düzey itemler.
Hiçbir MMORPG oyunda, hangi mob'un hangi itemi attığı yapımcı firma tarafından açıklanmaz. Bunları zamanla oyuncular keşfeder ve listelerini çıkarırlar, sitelerde paylaşırlar. MMORPG'nin yarısı oyunu keşfetmektir zaten. Olayı budur.Hangi mob hangi itemleri atıyor? Bununla ilgili bir liste mevcut mu? Mevcut ise paylaşır mısınız? Değil ise yapabilir misiniz?
Bu arkadaşa moderatörlük verin. Hatta oyunda GM falan olsun. Ailemizin akıl küpü.
kesinlikleMerhaba,
Böyle bir listenin paylaşılması yerine oyuncuların zamanla kendi deneyimlemeleriyle öğrenme taraftarıyız.