Item Upgrade Sistemi

hzljoepr

Üye
reis sen ne kadar boş ve gereksi yorumlar ve fikiler söylüyorsun ya sadece post kasmak için yorum ve fikir beyan ediyorsun... özellikle dikkatimi çekti hangi konuyu açsam seni görüyorum :D Konuyu okumaktan vazgeçer oldu ya senın yüzünden :D
kardeşim doğrular yazıyorum post kasmak için yorum yapmıyorum oyun açılana kadar burda takılıyorum fikirlerimi beyan ediyorum boş ve gereksiz gördüysen alt tarafta rapor var beni rapor edebilirsin. bu sayede görevliler gereğini yapar.

Zonta

Üye
Eşyanın yükseltme başarısız olduğunda kaybolmaması ileriki zamanlarda aşırı fazla eşyaların bulunmasına ve değerinin anlaşılmamasına sebep olur. Birde eşyanın kaybolmaması "nasılsa eninde sonunda 8-9-10 olacak" anlamına gelir. Buda oyunda ne heyecan bırakır ne de emek bırakır. Emekle ne alakası var deme. Bir eşyayı 8 yapabilmek için, "yükseltirken kaybolma ihtimali" ile o eşyadan bir sürü bulmak gerekecek. Yani "bir eşya buldum bu kesin 8-9-10 bile olur başka bu eşyadan bulmama gerek yok" mantığı olur.

hzljoepr

Üye
Eşyanın yükseltme başarısız olduğunda kaybolmaması ileriki zamanlarda aşırı fazla eşyaların bulunmasına ve değerinin anlaşılmamasına sebep olur. Birde eşyanın kaybolmaması "nasılsa eninde sonunda 8-9-10 olacak" anlamına gelir. Buda oyunda ne heyecan bırakır ne de emek bırakır. Emekle ne alakası var deme. Bir eşyayı 8 yapabilmek için, "yükseltirken kaybolma ihtimali" ile o eşyadan bir sürü bulmak gerekecek. Yani "bir eşya buldum bu kesin 8-9-10 bile olur başka bu eşyadan bulmama gerek yok" mantığı olur.
benim söylemek isteyipte anlatamadıklarımı dile getirmişsin teşekkür ederim.

RainFortress

Üye
Çok kasmaya gerek yok. Bu iş arz ve talep meselesidir. Herkes +8 basarsa o eşyanın değeri otomatik olarak düşecektir. Herkes +8 ile gezerse de oyundaki rekabet ağır bir darbe alacaktır. Tabi bu arz talep meselesinde ise illa eşyanın yanması gerekmiyor. +8'e basmak yüzdesel olarak o kadar düşük bir ihtimal olursa bu da bir denge yaratacaktır oyunda. Şahsi fikrim kullandığım bir +7 eşyanın +8'e basarken yanmasını istemem ama geçirirsem de çok az kişide olmasını isterim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt