Kadın Karakterlerin Zırhları Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PinkStar

Üye
Merhabalar, kadın karakterlerin zırhlarının biraz fazla açık ve iddalı tasarımlara sahip olduğunu düşünüyorum bununla ilgili bir revizyon olucak mı ?, mantık olarakta savaş alanında erkekler gibi kadınlarda genel olarak kapalı zırhlar giyer, fantastik bir dünya olmasından kaynaklı ufak şeyler yapılabilir ama şuan biraz fazla açıkçası kişisel olarak rahatsız oldum.

İyi Çalışmalar Dilerim

Muti

Üye
Videoda üstü tamamen çıplak erkek de var, o problem değil mi?

hzljoepr

Üye
Onları düzenlerler diye düşünüyorum. sonuç olarak oyun alpha sürecinde bence betaya kadar bir çok şeyi düzelticekler.

Black Vortex

Üye
Merhabalar, kadın karakterlerin zırhlarının biraz fazla açık ve iddalı tasarımlara sahip olduğunu düşünüyorum bununla ilgili bir revizyon olucak mı ?, mantık olarakta savaş alanında erkekler gibi kadınlarda genel olarak kapalı zırhlar giyer, fantastik bir dünya olmasından kaynaklı ufak şeyler yapılabilir ama şuan biraz fazla açıkçası kişisel olarak rahatsız oldum.

İyi Çalışmalar Dilerim
sırf bunun için üye olup yorum mu yaptın allasen :D profil foto on numara bu arada

PinkStar

Üye
Videoda üstü tamamen çıplak erkek de var, o problem değil mi?
Lütfen konuyu çarpıtmıyalım erkek karakterin çıplak hali kadın karakterin giyinik haline yakın şuan, tasarım ile ilgilenen kişi görüyorsa bir değerlendirirse sevinirim.Şu aşamada bir iş yükü yaratabilir bu tarz revizyonlar ama çok fazla yani ek olarak anlıyorumda kadın güzel bir canlı olduğu için bu tarz şeyler yapılıyor ama empatide yapmak gerekiyor biraz.Abartılmaması kaydıyla fantastik dekolteler olabilir bel üstü ama şuanki hali belirttiğim gibi çok fazla.

Örnek olarak koyuyorum aşağıdaki resimi, çok daha öteside mevcut ama koymaya utanıyorum.

x.jpg

utkucanc

U
Lütfen konuyu çarpıtmıyalım erkek karakterin çıplak hali kadın karakterin giyinik haline yakın şuan, tasarım ile ilgilenen kişi görüyorsa bir değerlendirirse sevinirim.Şu aşamada bir iş yükü yaratabilir bu tarz revizyonlar ama çok fazla yani ek olarak anlıyorumda kadın güzel bir canlı olduğu için bu tarz şeyler yapılıyor ama enpatide yapmak gerekiyor biraz.Biraz dekolte olabilir bel üstü ama şuanki hali belirttiğim gibi çok fazla.

Örnek olarak koyuyorum aşağıdaki resimi, çok daha öteside mevcut ama koymaya utanıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 2018
Gerçekten bir şeyi merak ediyorum. Oyun karakterinin giyinik yada yarı çıplak olmasından etkileniyor musunuz? Kadın yada erkek misiniz bilmiyorum. Fakat, böyle saçma ve çarpık düşünce şeklinizden iğrenmekten başka bir şey gelmiyor içimden.

Ayrıca tek bir mesaj içerisinde bu kadar fazla yazım hatası için tebriklerimi ayrı bir cümlede belirtmek istedim.
(çarpıtmıyalım - çarpıtmayalım / anlıyorumda - anlıyorum da / enpatide - empati de / resimi - resmi )

Decrt

Üye
Ramazan Ramazan bu ne çıplaklık yavvv :D . Dikkat dikkat bu bir fantastik oyundur anons geçiyorum. :)

PinkStar

Üye
Gerçekten bir şeyi merak ediyorum. Oyun karakterinin giyinik yada yarı çıplak olmasından etkileniyor musunuz? Kadın yada erkek misiniz bilmiyorum. Fakat, böyle saçma ve çarpık düşünce şeklinizden iğrenmekten başka bir şey gelmiyor içimden.

Ayrıca tek bir mesaj içerisinde bu kadar fazla yazım hatası için tebriklerimi ayrı bir cümlede belirtmek istedim.
(çarpıtmıyalım - çarpıtmayalım / anlıyorumda - anlıyorum da / enpatide - empati de / resimi - resmi )
Merhaba, etkilenmeyle ilgisi yok bu abes durumdan rahatsızlık duyuyorum sadece baştada belirttiğim gibi, orayıda kaçırdınız sanırım birçok şeyi kaçırdığınız gibi, ek olarak o iğrelti bana ait yaptığınız yoruma bakıldığı zaman.

İyi Günler

Sercan

Üye
10 yıl+ dır asas oynuyorum böyle combo görmedim.Pinkstar hanımefendi bu arada hak veriyorum size , bir düzenleme olabilir belki zira yapımın çıkışına çok var daha.

Lolgamelol2

Üye
Lütfen konuyu çarpıtmıyalım erkek karakterin çıplak hali kadın karakterin giyinik haline yakın şuan, tasarım ile ilgilenen kişi görüyorsa bir değerlendirirse sevinirim.Şu aşamada bir iş yükü yaratabilir bu tarz revizyonlar ama çok fazla yani ek olarak anlıyorumda kadın güzel bir canlı olduğu için bu tarz şeyler yapılıyor ama empatide yapmak gerekiyor biraz.Abartılmaması kaydıyla fantastik dekolteler olabilir bel üstü ama şuanki hali belirttiğim gibi çok fazla.

Ekli dosyayı görüntüle 2018
Oldu 1 ay uğraştıkları köstümü sırf sen istiyorsun diye değiştirsinler bence köstümlerin hepsi çok güzel oldu şuan tekrar değiştirmek oyunu en az 1 ay uzatır burda boş yapma fazla

utkucanc

U
Merhaba, etkilenmeyle ilgisi yok bu durumdan rahatsızlık duyuyorum sadece baştada belirttiğim gibi, orayıda kaçırdınız sanırım birçok şeyi kaçırdığınız gibi, ek olarak o iğrelti bana ait yaptığınız yoruma baktığım zaman.

İyi Günler
Tamam size farklı bir şekilde yanıt vereyim.
Fantastik dünyalarda burada olduğu gibi mana kullanılıyor ise çeşitli senaryolar oluşmaktadır. Bu senaryolardan bir tanesi ilahi güç kullanmaksızın doğrudan doğada bulunan elemental mana ile etkileşime girerek çeşitli varyasyonlarda büyü adı verilen olguların oluşmasını sağlamak üzerinedir. Bunun için kişinin vücudu manaya doğrudan temas etmeli ve kişinin iç dünyasında bulunan mana havuzu ile yönlendirme yapmasıdır.

Aynı şekilde mana kullanılmasına rağmen vücut güçlendirme olarak tabir edilen ve vücuttaki kas, kemik ve organların mana ile güçlendirilerek bu manayı yönlendirme ile güç kazanma durumları oluşmaktadır.

Fantastik dünyaların genelinde görülen ve oldukça yaygın olarak kabul gören bir yöntem olarak bu iki yöntem 2 farklı cinsiyet için kullanılmaktadır. Kadınlar doğadaki manayı yönlendirerek bu büyüleri yaparken, erkekler vücutlarına bu mana aracılığı ile güçlendirme vasıtası ile büyüleri uygulamaktadır.

Doğal olarak erkekler vücut güçlendirmesi yaptığından zırh giymeleri sorun teşkil etmemektedir. Fakat, doğadaki manayı şekillendiren kadınlar mümkün olduğunca doğadaki manaya temas edecek bir giyim uygularlar.

Bunların aksi durumunda oyunlarda "Robe" olarak tabir edilen türkçesi elbise olan; uzun, etekvari bir giyime sahip kadın&erkek büyü uygulayıcıları da bulunmaktadır.

Fantastik dünyalar konusundaki bilginizin yeterli olmaması sebebi ile yaptığınız yorum, tamamen yersizdir. Bilginize. Saygılarımla. İyi günler.

Uçan Zürafa

Üye
Rahatsız olunan durumum gerçekten çok komik. Yani kadının zırh ve kostüm tasarımından rahatsız olup bu konudan şikayet edilen ilk oyunum bu olacak sanırım.

Eğer rahatsız oluyorsanız ekranda karakterinizin olduğu bölgeye peçete koyarak oynamaya devam edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Decrt

Üye
Oyun yöneticileri ve geliştiricileri gerçekten söylediklerimize değer veriyorlar. Bunları zaten Alpha 2 videosunda bile görüyoruz. Ancak bu konu hakkında ne desem bilemiyorum gerçekten çok komik. :)

Krakozyan

Üye
Yorumlarda Konuyu açan gibi düşünen de mevcut..

Etiler , Beşiktaş , Fatih hepsi İstanbul.. farklı tarz ve düşünceler mevcut. Ülke içerisinde de mevcut buna örnek şehirler.

Onun ki sana , senin ki ona ilginç gelir. Herkes fikrini söylemek de özgür..

Şahsi fikrim, altı üstü fantastik oyun.. bikinili anime karekterinden etkilenen yahut uygunsuz bulunması bana ilginç gelir, gelmekte.

Çeşitlilikten yanayım. Mevcut kıyafetlerden beğendiğini karekterinde kullanırsın, fazla açık saçık olanı başkası beğenir kendi karekterinde kullanır.

Hala rahatsız edici buluyorsan ,

Bizi bizimle bırak..

Zonta

Üye
Burada arkadaşın vurguladığı şey etkilenmek değil yalnız. Kadının objeleştirilmesini eleştirmiş. Düşüncelere saygı duymazsak eğer oyun içinde çıkacak kavgaları şimdiden duyar gibiyim.

hzljoepr

Üye
Burada arkadaşın vurguladığı şey etkilenmek değil yalnız. Kadının objeleştirilmesini eleştirmiş. Düşüncelere saygı duymazsak eğer oyun içinde çıkacak kavgaları şimdiden duyar gibiyim.
aynen katılıyorum sana kadınında özgün olması lazım oyunda ki sadece erkekler bu oyunu oynamıcak o yüzden absürt bi şekilde kadının her tarafının açık saçık olması saçma değil mi ?

Yabgu

Üye

İyi Çalışmalar Dilerim
Yorumunu, düşünceni aktarmışsında ben bir açık göremedim.Müstehcen kötü bir görüntü oluşturabilecek bir şey yok kadın karakterlerde. Eğer sen istersen sana uygun kostümler var oyunda onlardan alırsın. Hayatımda gördüğüm en boş ve kaldırılması gereken konu kusura bakma.

utkucanc

U
aynen katılıyorum sana kadınında özgün olması lazım oyunda ki sadece erkekler bu oyunu oynamıcak o yüzden absürt bi şekilde kadının her tarafının açık saçık olması saçma değil mi ?
Evet düşüncelerinizi anlıyorum ancak bir noktaya dikkatinizi çekmek istiyorum. Bu bir fantastik dünyada geçen fantastik öğeleri barından bir fantastik rol yapma oyunu. Yukarıda yazdığım fantastik dünyalar ile ilgili olan yazıyı okursanız bu konudaki genel geçer bilgilere ulaşabilirsiniz. (Buraya da tıklayabilirsiniz) . Gerçek hayatta olamayacak şeylerin fantastik bir dünyada oluyor olması son derece doğaldır.

Ayrıca, bu bir OYUN. Şayet ki bu tarz bir görsele yükselen bir erkek görüyorsanız, hadım edilmesi gerektiği bellidir. Bu artık psikolojik bir hastalık olarak kabul edilebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt