Kadın Karakterlerin Zırhları Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hzljoepr

Üye
Evet düşüncelerinizi anlıyorum ancak bir noktaya dikkatinizi çekmek istiyorum. Bu bir fantastik dünyada geçen fantastik öğeleri barından bir fantastik rol yapma oyunu. Yukarıda yazdığım fantastik dünyalar ile ilgili olan yazıyı okursanız bu konudaki genel geçer bilgilere ulaşabilirsiniz. (Buraya da tıklayabilirsiniz) . Gerçek hayatta olamayacak şeylerin fantastik bir dünyada oluyor olması son derece doğaldır.

Ayrıca, bu bir OYUN. Şayet ki bu tarz bir görsele yükselen bir erkek görüyorsanız, hadım edilmesi gerektiği bellidir. Bu artık psikolojik bir hastalık olarak kabul edilebilir.
Aynen ya katılıyorum sana ya sonsuza dek hatta bunun bi fantastik oyun olmadığını bilipte böyle konu açanlar ne bileyim yani. bi,şey diyemedim. erkekler açık saçık olsaydı kadınlar kapalı olsaydı o zaman çok komik bi hale alırdı oyun :D

Decrt

Üye
Aynen o kadar hastayız ki kadın karakteri çok açık seçik giyinemez. Ancak erkek karakter olunca sorun yok diyoruz. :D

Yabgu

Üye
Hiç alakam olmaz forum zımbırtılarıyla ama bu konuyu görünce dayanamadım üye oldum.Tüm yorumları okudum konu sonlara doğru baya bir çarpıtılmış ek olarak bazı kardeşlerimiz sanırım fantastik dünya olunca kadınların açık saçık gezmesi gerektiğini savunuyor bu daha çok bu kardeşlerimizin kendi hastalıklı dünyası gibi.Konu sahibine hak veriyorum ama alpha 2 de değişiklik beklemeyin final sürümde belki revize edilmiş olur duruma göre.
Kadınların açık saçık gezmesini savunmaya nereden geldi . Bu konuyu açan animelere yükseliyordur. Bunun bir oyun olduğunu bilmiyordur. Herkes ne giyeceğine özgür bir şekilde karar verip kostüm alabilir. İsteyen istediği gibi görünür, giyinir.

Decrt

Üye
Ben bu konuya daha fazla yorum kazandırmak istemiyorum. Gerçekten miğde bulandırıcı olmaya başladı.

İyi forumlar.

Bigjest

Üye
Merhaba,

Mmorpg oyunları fantastik bir dünyayı temsil etmekle birlikte bir çok şey hayal ürünüdür. Kullanıcıların kullanabileceği yüzlerce belkide binlerce zırh ya da kostüm olacağı için böyle bir durumdan kimsenin rahatsız olacağını düşünmüyorum. Aşağıda eklemiş olduğum kostüm ya da zırh modellerini de kontrol edebilirsiniz. Örnek verdiğim kostümler diğerlerine nazaran daha kapalı. Eğer oyundaki genel kadın kostümlerini yorumladıysanız, aşağıda paylaştığım kostümleri görmemişsiniz sanırım. Hangi kostüm hoşunuza gidiyorsa, onu alıp kullanabilirsiniz.

Not: Alfa 2.0'dan sonra Kapalı beta-Açık beta gibi süreçlerde kostümler daha fazla olmakla birlikte, oyunun her sürecinde yeni kostüm çalışmaları devam edecektir.

Ekli dosyalar

• görsel1.png
    görsel1.png
    1.7 MB · Görüntüleme: 37
  • görsel2.png
    görsel2.png
    1.2 MB · Görüntüleme: 33
  • görsel3.png
    görsel3.png
    528.2 KB · Görüntüleme: 35
  • görsel4.png
    görsel4.png
    955.3 KB · Görüntüleme: 33
  • görsel5.png
    görsel5.png
    1 MB · Görüntüleme: 35
  • görsel6.png
    görsel6.png
    1.4 MB · Görüntüleme: 35
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt