bu nedir ya acılmayacaksa söyleyin beklemiyelim kaç aydır oyundan tek bir görüntü yok video yok daha ne kadar bekleyecek bu milletAğustos bitti eylül ayına gireceğiz ne zaman açaçaksınız böyle giderse 2021 yazında anca resmi sürüm çıkar gibime geliyor. İnşallah açılırda bu ay bi an önce test eder bu mükemmel oyunu oynarız
+++ hep kısa zamanda deniliyor ama bence uzadı süreçbu nedir ya acılmayacaksa söyleyin beklemiyelim kaç aydır oyundan tek bir görüntü yok video yok daha ne kadar bekleyecek bu millet
bu nedir ya acılmayacaksa söyleyin beklemiyelim kaç aydır oyundan tek bir görüntü yok video yok daha ne kadar bekleyecek bu millet
Şu an üzerinde çalışılan geliştirmeler 1-2 ay gibi kısa sürelerde hazırlanıp, oyuna entegre edilemiyor maalesef. Crafting, ui, zindan gibi birçok yeni içerik ekleniyor ve bunlar ciddi zaman istiyor. Ekstra olarak yöneticilerin yaptığı açıklama "Ağustos ayına yetiştirmek için elimizden geleni yapıyoruz." şeklindeydi. Yapılan bu açıklamayı Ağustos ayında kapalı beta kesin olarak açılacak şeklinde algılamamanız gerekiyor. Video konusunda ise, şu an video'nun paylaşıma hazır olduğunu, her şey hazır olduğunda planlı olarak sizlere sunulacağı bilgisini medya ekibi açıkladı. Lütfen bu süreç içerisinde biraz daha sabırlı ve anlayışlı olalım.bu nedir ya acılmayacaksa söyleyin beklemiyelim kaç aydır oyundan tek bir görüntü yok video yok daha ne kadar bekleyecek bu millet
Bana daha cok oyunun mekanikleri ya da grafikleri degil de Blockchain ile alakalı sıkıntı yaşıyorsunuz gibime geldi.Merhaba,
Şu an için maalesef bir tarih veremiyoruz. Büyük bir aksilik olmadığı takdirde yakın bir zaman içerisinde test ekibiyle kapalı testlere başlanacak. Ortalama 2 hafta sürecek olan bu sürecin ardından başvurularla birlikte kapalı beta açılması planlanıyor. Hazırlıklar tamamladıktan sonra gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır.
Blockchain Rokosoft'un geliştirmekte olduğu bir proje. Rise Online oyun geliştiricileri ile herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır.Bana daha cok oyunun mekanikleri ya da grafikleri degil de Blockchain ile alakalı sıkıntı yaşıyorsunuz gibime geldi.
Hımmm sen şimdi Rokosoft'un projesi diyorsun ama kripto boss etkinlikleri ve nft pazarı vs vs derken Rise Online geliştiricileriyle bağımsız çalışıp süreci uzattmıcagını iddaa ediyorsun orda kafam karıştı kapalı beta için demiyorum ama sonuçta official için çalışmalar şimdiden başalamıştır başlamadıysa daha kötüBlockchain Rokosoft'un geliştirmekte olduğu bir proje. Rise Online oyun geliştiricileri ile herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır.
Blockchain projesini Rokosoft bünyesinde çıkacak ve Rokosoft dışında kullanmak isteyen oyun firmalarına da sağlanacak bir hizmet gibi düşünebilirsiniz. Rise Online ekibinin önceliği oyunu olabildiğince sorunsuz ve hızlı bir şekilde sizlere sunabilmek. Oyun açıldıktan sonra da nft pazar alanına birçok pet, binek, kostüm gibi eşyalar eklenebilir. Blockchain hakkında daha fazla bilgi için Türkçe Rokosoft telegram grubuna katılabilir ve yetkililerden daha net bilgiler alabilirsiniz.Hımmm sen şimdi Rokosoft'un projesi diyorsun ama kripto boss etkinlikleri ve nft pazarı vs vs derken Rise Online geliştiricileriyle bağımsız çalışıp süreci uzattmıcagını iddaa ediyorsun orda kafam karıştı kapalı beta için demiyorum ama sonuçta official için çalışmalar şimdiden başalamıştır başlamadıysa daha kötü
Arkadaşım oyunu Ubisoft Montréal yapmıyor. Triple A bir şirket değil Rokosoft. Oyun üzerinde çalışan ekibin sayısı belli. O devasa oyun şirketleri bile bir oyun üzerinde kaç yıl çalışıyor haberin var mı?Ben inanmıyorum artık çünkü bu zindan olsun uı olsun daha alpha 2 açıkken çalışmalarına başlanmıştı bunca zaman bitirmeleri gerekiyordu başka bir sıkıntı var bes belli
Orası kesin zaten. Mevzu problem çözmede ne derece hızlı oldukları. Bence yavaş kalıyorlar tabii olarak ekip sayısı göz önüne alınınca.Ben inanmıyorum artık çünkü bu zindan olsun uı olsun daha alpha 2 açıkken çalışmalarına başlanmıştı bunca zaman bitirmeleri gerekiyordu başka bir sıkıntı var bes belli