İstek Karakter Silme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lamistat

Üye
bununla ilgili herhangi ücret ödenmesi kadar saçma bir durum olamaz. bu firmanın yapmış olduğu bir hata. oraya düzenle ve sil butonlarını koydukları için insanlar buna güvenip hatalı karakter açabiliyor. butonları hiç koymasalar ve uyarı koysalar anlayabilirim. ama işlvesiz ve yanıltıcı buton var ve bu sorunun çözülmesi gerekiyor.

burak67

Üye
katılıyorum buton varsa silme ve düzeltme olmalıydı acele ile yanlış açan çok olmuştur 1 seviye hesap silinebilir ve düzeltilebilir olmalıdır oyun açılmadan hallederler inşallah

burak67

Üye
birde oluşturduğumuz karakterler o kadar uğraştık oluşunca bir değişti sanki inşallah oyuna girdiğimizde düzgün olur

ELMURADDD

Üye
Karakter Silme gelmeli.. Çoğu oyundaki gibi karakterin üstü tamamen boşalınca, belirli güvenlik önlemiyle sil butonu aktif olmalı

ZLanov

Üye
Karakter silme işlemi belli güvenlik protokolleri sonrası kesinlikle mümkün olmalı. Hatalı açılan karakter vs gibi durumlarda bunun silinememesi açılan acountun boşa gitmesi vs. Belli güvenlik protokolleri sonrası mümkün kılınmalı şahsi düşüncem.

Gizmotr

Üye
Benim nickte sorunum olmadı adam karakter tipini uğraşıp yaptım nick yazdın kaydet diyince benim yaptım tıp harcı bı tip attı silip yeniden yapmama izinde vermiyor güvenlikli karakter silme gelmeli 24 veya 48 saat sonra silme flan eklene bilir hemen silmesinede gerek yok

Decrt

Üye
Birinin yazısında görmüştüm oyuna girince düzeliyor diye ama ne kadar doğru bilemiyorum.

SevimliPanda

Üye
Scroll ile halledilir bence ama hatalı giriş yapan kullanıcılar için 15 ine kadar düzenleme yapılabilir.

Geronimo

Üye
Karakter silme ücretsiz bi şekilde getirilmeli. Oyuna girişte Authy güvenlik sistemi ile giriyoruz karakter silmede ona benzer bi sistemle güvenlik oluşturulsa mümkün mü böyle bişey herkes mağdur bi şekilde ayarlanması lazım.

SENOZ

Üye
Bence bu konuya bir el atarlar diye düşünüyorum. Sonuçta toplumu dinleyen bir yönetim sistemi var o yüzden bir çözüm yolu bulunur diye düşnüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt