İstek Karakterime giremiyorum

ShiedaKayn

Üye
Oyuna girince 30 lvl olan çarıma girerken oyun sunucuları bakımda diyor ama diğer hesaba girebiliyorum acaba dorion 9 mu bakımda

MrYESiL

Üye
Aynı konu var. Moderatör yöneticilere bildirildi diye bilgi verdi.

k44nz

Üye
kısa sürede düzelteceğiz yazmışlar utanmadan gece1den beri giremedik

ToreadoR

Üye
Son 1 saattir aynı problemi ben de yaşıyorum. Denemek için oyuna girmiştim ama oynamaya değmeyecek gibi.

capeloi

Üye
aynı sorun bende de var oyuna giremiyorum 18. sunucudaydım bende

MrYESiL

Üye
Yurtdışı yapım bir oyun olsa oynamassın olur. Ama yerli bir oyun, daha yeni, piyasada hep yabancı oyunlar var. Biraz sabır, tamam kötü bir durum ama bu tarz bir yerli oyun için biraz daha tolerans gösterilmeli. Benim ko geçmişim yok oyun terimleri, itemlet, artı basmalar vs.. Bana yabancı geliyor. Alışmak zor, öğrenmek zor ama değer yerli bir oyun.

Vethekumur

Üye
Yurtdışı yapım bir oyun olsa oynamassın olur. Ama yerli bir oyun, daha yeni, piyasada hep yabancı oyunlar var. Biraz sabır, tamam kötü bir durum ama bu tarz bir yerli oyun için biraz daha tolerans gösterilmeli. Benim ko geçmişim yok oyun terimleri, itemlet, artı basmalar vs.. Bana yabancı geliyor. Alışmak zor, öğrenmek zor ama değer yerli bir oyun.
Çoğumuz KO geçmişi olan insanlarız. Olmasa bile bu oyun stilini biliyoruz. Yeni oyun diyorsun, reklam yapıyorsun, daha 3. günden 10 saattir çözülmeyen sunucu bakımı yaparsan olmaz. İnsanların yakındığı o. Kitlesini hedeflediğin oyunun oyuncusunu sıkar böyle şeyler, yerli yabancı dinlemez. Bana ne faydası var ?? TR girişliyim diye ücretsiz premium mu dağıttılar hayır..

ToreadoR

Üye
Türk oyuncuya hediye verdiler mi? Hayır.
Neden sabredeyim? İşini iyi yapmıyorlarsa vakit harcamaya gerek var mı? Bence hiç gerek yok. Çıkar BDO'ya dönerim. Oyunumu oynarım keyfime bakarım. Zaten genelde hafta sonları aktif olabiliyorum. Rust, BDO ya da Elden Ring gibi oyunlar varken neden bu oyunda sırf yerli diye vaktimi çöpe atayım. Adamlar daha sunucuları stabil tutmayı beceremiyor. Foruma bir tane mod koymuşlar o da garibim kopyala yapıştır cevaplar veriyor. Oyunun 3. günüymüş ben 2. gün sanıyorum ve hala böyle sorunlar var. Bu oyun daha önce beta alfa sürümleri yayınlamış. Tamamen açılmak demek bizde hata yok, biz sorunları hallettik açıyoruz demektir. Böyle sunucu hatası gibi basit sorunlara oyun dünyasında yer yok.
Bu tarz oyun zaten yabancı oyuncuyu en başında kaybeder, elinde tutamaz. Yerli oyuncuyu da yerli ve milli masalıyla tutabilirse tutar.
Ben Dijital pazarlama ve SEO uzmanıyım. Elimdeki siteler 1 saat kapalı kalsa hosting firmasını rezil ederim anında çalışmayı keserim. Adamların sunucuları saatlerdir bakımdaymış. 10 saatlik kesinti olur mu ya :D

ShiedaKayn

Üye
Ben saat 10'da kalktım bakım dedi yakında acılcak dediler saat 5'e geliyor ve hala beklıyorum arkadaslarım 50lere giderken ben 30da kaldım.

VENTEMARZA

Üye
Türk oyuncuya hediye verdiler mi? Hayır.
Neden sabredeyim? İşini iyi yapmıyorlarsa vakit harcamaya gerek var mı? Bence hiç gerek yok. Çıkar BDO'ya dönerim. Oyunumu oynarım keyfime bakarım. Zaten genelde hafta sonları aktif olabiliyorum. Rust, BDO ya da Elden Ring gibi oyunlar varken neden bu oyunda sırf yerli diye vaktimi çöpe atayım. Adamlar daha sunucuları stabil tutmayı beceremiyor. Foruma bir tane mod koymuşlar o da garibim kopyala yapıştır cevaplar veriyor. Oyunun 3. günüymüş ben 2. gün sanıyorum ve hala böyle sorunlar var. Bu oyun daha önce beta alfa sürümleri yayınlamış. Tamamen açılmak demek bizde hata yok, biz sorunları hallettik açıyoruz demektir. Böyle sunucu hatası gibi basit sorunlara oyun dünyasında yer yok.
Bu tarz oyun zaten yabancı oyuncuyu en başında kaybeder, elinde tutamaz. Yerli oyuncuyu da yerli ve milli masalıyla tutabilirse tutar.
Ben Dijital pazarlama ve SEO uzmanıyım. Elimdeki siteler 1 saat kapalı kalsa hosting firmasını rezil ederim anında çalışmayı keserim. Adamların sunucuları saatlerdir bakımdaymış. 10 saatlik kesinti olur mu ya :D
BDO ve Elden ring dediğin yapımların bütçelerinden haberin var mı dostum?

JacobLorie

Üye
Oyuna girince 30 lvl olan çarıma girerken oyun sunucuları bakımda diyor ama diğer hesaba girebiliyorum acaba dorion 9 mu bakımda
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Ana karakterime giriş yapamıyorum. Denediğimde "Connect Failed or Oyun sunucuları şu an bakımda. Lütfen yakın zamanda tekrar dene." hatasıyla karşılaşıyorum. Ama yeni bir karakter oluşturup onunla giriş yapabiliyorum. Benim gibi bu sorunu yaşayan 2-3 arkadaşım daha var.

Antonio

Üye
millet cayır cayır lvl kasıyor biz oyuna giremiyoruz. Ticket attım cevap aldık. Veirlen cevap oyunu kapatıp tekrar açın sorun düzeleecektir diyor. Gece 5 den beri aynı sorunla karşı karşıyayız !!!!

Konu açıyoruz konumuz kapatılıyor. Bizler neden karakterimize giremiyoruz ??

Ekli dosyalar

• sorun devam ediyor.png
    sorun devam ediyor.png
    2.9 MB · Görüntüleme: 31

Dilefruz

Üye
Merhaba,

Yaşadığınız sorun için özür dileriz. Sunucu bakımlari devam ediyor. Kalıcı çözümler üretiliyor. Bu süre içerisinde kopma/askıda kalma olabilir. En kısa sürede çözülecektir. Mağduriyetten dolayı telafi ödülleri ve etkinlikler yapılacaktır.

miremlak1

Üye
beyler noldu girebiliyormusunuz ben yeni çar açtım onda giriyor oyuna

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt